سلام
(_____)
تا اینجا اومدم که فقط یه سوال ازتون بپرسم وسلام
من چرا اخراج شدم و دلیلش چیه؟!
کدوم قانونتون رو نقض کردم؟!
نه اومدم بمونم و نه میمونم و دوست داشتید ببندید این اکو
همین که یه ایمیل برای من اومده که اکانت شما بسته شده بدون هیچ دلیلی یعنی یه جای کار میلنگه
یعنی دلیلی نبوده و نیست
اما خب.... باید از زبون خودتون میشنیدم که هیچ دلیلی ندارید
این برام قابل هضم تره 🤝🏻
@ناظم
چند تا انتقاد نسبت به آلا داشتم که گفتم باهاتون در میون بذارم تا شاید اوضاع کمی بهتر بشه. البته که آلا خیلی به ما کمک کرده شکی توش نیست....
1- آلا برای همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ بیشتر کلیپ های آموزشی آلا رو که باز کنی تهش این نوشته رو میبینی در صورتی که آلا تقریبا دیگه رایگان نیست و بیشتر همایش ها و... پولی شده و اگرم چیزی رایگان باشه یا قدیمیه یا کامل (همه فصل ها) نیست.
این باعث دوری از هدف راه ابریشم (یا چیزی که من فکر میکردم) میشه و خب داشتن یه سایتی که همه خدماتش به دانش آموزا رایگان باشه واقعا تو کشور نیازه....
2- آپدیت راه ابریشم:
راه ابریشم فکر کنم چند سال پیش ضبط شده و بیشتر قسمت هاش آپدیت نشدن و برای تحلیل آزمون قلمچی حتی یه معلم دیگه رو اوردن!! (که خب قبول داشته باشیم آدم اعصابش خورد میشه.)
3- گزینه دانلود؟
چند سال قبل یادمه از طریق مرورگر میشد بدون زدن دکمه F12 🙂 فیلم های آموزشی رو رایگان دانلود کرد که دیگه امکانش نیست.
4- رفع اشکال ها
خود معلم ها رفع اشکال نمیکنن یکی جایگزینشون میاد که باز یکم رو اعصابه
5- آلاخونه
آلاخونه جای خوبیه ولی یکم قبول کنیم پیچیده ست (از لحاظ راحتی). اگه آلا چند تا گروه رفع اشکال تلگرامی بزنه به نظرم بازده ش بیشتره. یا درکنارش باشه.
💐
درود و خسته نباشید به تمام کسانی که برای راه ابریشم زحمت میکشند
برای اپدیت کردن ریاضیات تجربی فقط درسنامه اضافه میشه یا تست هم اضافه میشه ؟
بنظرم با توجه به کنکور 1400 و اینکه در سال های اینده هم به احتمال زیادی همینطور خواهد بود اضافه کردن درسنامه کار اضافی هست و بیشتر وقت بچه هارو میگیره
ت کنکور سخت درسنامه تا یه جایی بالا میاره که تا همون حد صفر تا صد اقای ثابتی کافی بود و بیشترش بنظرم درجا زدنه
مثلا برای فرسنگ اول 42 تا ویدیو درسنامه اضافه کردین
بهتر نبود بجای اون لااقل نصف همون وقت رو میزاشتین و 21 تا ویدیو تولید میکردین ولی اونا تستای چالشی و سخت باشه ؟
دوستای آلایی عزیزم دوست دارم نظر شمارو هم بدونم
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
Arshia Yazdian
sohrab
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
با عرض سلام و خدا قوت به شما دست درکاران آلا می خواستم ازتون خواهشی داشته باشم لطفا برای ما که مشتاق هستیم در المپیاد زیست شرکت کنیم یک دوره آموزش صفر تا صد مخصوص المپیاد بگذارید مثل دوره آقای لکستانی که برای ریاضی این کار را کردنچون ما که در شهرستان ها هستم اصلا معلمی نداریم در شهر و استان که المپیادی کار کند اگر شما این خلا رو پر کنید خیلی عالی میشه و ما هم مثل بچه های تهرانی می تونیم در المپیاد ها بدرخشیم
و ی پیشنهاد هم داشتم که اگر میشه برای این دوره از استاد مقاری استفاده کنید چون خیلی خیلی عالی درس میدن
خیلی خیلی ممنونم امیدوارم این پروژه رو هرچه زود تر استارت بزنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم
فیلم جلسه 7 نکته و تست دوازدهم
اقای موقاری تست شماره 9 رو اشتباه حل کردن
توی تحلیل مورد ب اشتباه کردن
سوال گفته فرد کربوهیدرات A رو داره ولی کربوهیدرات B و پروتیین D رو نداره و حکم سوال این بود که در این فرد نمیتونیم گروه خونی رو به راحتی مشخص کنیم
که جمله درسته چون گروه خونی میتونه AO منفی باشه یا AA منفی
انتقاد و پیشنهاد برای ساخت آلاء و آلاخونه ای قوی تر در سال 1400 - 1401
-
sohrab سلام خسته نباشید امیدوارم در سلامت کامل به سر ببرید و اگه کسالتی هست زودتر برطرف بشه⚘⚘
درمورد با سوال دومتون بچه ها پیشنهاد های خوبی دادن منم یه پیشنهاد دیگه به اونا اضافه میکنم :
اینکه قسمت اعتبار های درسی رو از غیر درسی ها جدا کنید ؛ با توجه به اینکه قانون های جدیدی که تو انجمن اومدن بیشتر اعتبار های درسی رو مد نظر قرار میدن (مثل دوره های بورسیه ، چت باکس و هرچی که بعد از این شاید اضافه میشه. ) اینطوری خیلی بهتره که ما بدونیم چقدر اعتبار درسی داریم تا بهتر بتونیم تو انجمن فعالیت داشته باشیم . -
sohrab سلام
خدا قوت
یه نظری دارم که کمتر در موردش حرف زده شده
اگر رای مثبت حق هر کاربره رای منفی هم حق هر کاربره نه اینکه یه نفر ۲۰۰۰ اعتبار واسه رای منفی بخواد
درسته بچه ها هوای هم رو دارن و کمتر رای منفی میدن خب ولی هر شخصی یا یه پست رو می پسنده و یا نمی پسنده
در این مورد هم تجدید نظر کنید
ممنونم -
سلام اقا سهراب امیدوارم حالتون عالی باشه و عالی باقی بمونه
به نظرم اگر میشد ی قابلیت به الا خونه اضافه بشه که مدت زمان حضور بچه ها وابسته به شرایط محدود شه(یا خود بچه های میتونستن تعیین کنن در روز چند ساعت میتونن توی الا خونه فعالیت کنن) خیلی خوب میشد
درسته که واقعا الا خونه جایگزین بسیار بسیار مناسبی به جای شبکه های اجتماعی دیگه هست اما بعضی اوقات ممکنه یک نفر از تایم درس خواندنش بزنه و بیاد آلا خونه -
sohrab سلام خسته نباشید
یه مشکلی که متاسفانه انجمن داره این هست ک حتی برا تاپیک های غیر درسی هم باید اعتبار داشته باشی که پست بفرسی به نظر من اصلا این جالب نیس یک کاربر جدید ک وارد میشه از این قوانین چیزی نمیدونه و همون اول بیخیال میشه به نظرم همین تاپیک های غیر درسی هستش که اول یک کاربرو جذب میکنه ولی وقتی یه کاربر جدید میاد میبینه اصن نمیتونه هیچ پستی بفرسه خب شاید بیخیال بشه خود من از دیشب کل انجمن زیر رو کردم ک فهمیدم باید اعتبار داشته باشم ولی خب چطوری اعتبار ؟؟؟ با بدست اوردن تو تاپیک های درسی ؟؟؟ فک نکنم بشه اینهمه اعتبارو تو تاپیک درسی بدست اورد خاهشا تو این مورد تجدید نظر کنین ک اصلا خوب نیس من که دانش اموز نیستم چطور در تاپیک درسی اعتبار کسب کنم ؟؟؟؟ -
sohrab
سلام آقا سهراب امیدوارم خوب باشید
آقا سهراب ما هرجا انتقاد میکنیم از نحوه اطلاع رسانی و جواب دادن پیاممون پاک میشه
اومدم همینجا به خودتون بگم شاید شما تونستید کاری بکنید ، میدونم درگیر اجاره آلا و کارهای متفرقه بودید و واقعا دمتون گرم و خسته نباشید اما واقعا این چند روز اطلاع نرسانی عدهی زیادی رو اذیت کرد در درجه اول هم بچه های طرح پرچم رو
اما من و خیلی خیلی از بچه های دیگه الان بالای ۵ روزه درباره جزوه میپرسم اما هیچکی جواب نمیده ، نه خانم مدیر و نه آقای یزدیان
از آقای عبادی هم میایم بپرسیم اسپم محسوب میشه و پاک میشه
ناظم ها فعال ترن تا این دو بزرگوار ، فردا جمعست و ما به این هوا که آپدیت جزوات بالاخره تا امروز میاد جزوه هارو کپی نگرفتیم و برنامه هم از پس فردا شروع میشه
ماشالله برنامهای هم که دادین جای تکون خوردن توش نداریم خب پس ما کی بریم جزوه ها رو کپی بگیریم و به برنامه هم برسیم؟؟؟؟ تنها فردی که توی حیطه کاری خودش پاسخگوعه و عالی هم جواب میده آقای عبادیه مدیر طراحی
آقا سهراب توروخدا به ما هم اطلاع رسانی کنید ما قراره یک سال با شما و راه ابریشم پیش بیایم این اطلاع رسانی دق میده مارو آخر سر
اطلاع نرسانی از اینکه توی جواب دادن بگید نه خیلی خیلی بدتره
الان آقای عبادی گفتن که ممکنه داشبرد شروعش به دو روز تاخیر بخوره و ما هم این آمادگی رو پیدا میکنیم و منتظر هم نیستیم ولی وقتی نمیگید ما هی منتظریم جزوه ها بیاد یا اتفاقی بیوفته
وقتی کارتون تاخیر میخوره بگید ما قطعا درکتون میکنیم ولی وقت نمیگید اوضاع خیلی بدتر میشه
دمتون گرم آقا سهراب تنتون سالم باشه ممنونیم از زحماتتون واقعا اینو از ته دلم میگم -
sohrab سلام وقت بخیر عیدتون مبارک
من الان تنها همیار فعال انجمن هستم ق
فکر می کنم انجمن نیاز به همیار تازه نفس داره ، به نظرم گزینه های خیلی خوبی از بچهها ۱۴۰۰ هست دوست دارم تا هستم بتونم سازماندهی شون کنم و اونا هم وقتی میخواستن برن چند تا همیار جدید رو راهنمایی کنن و این چرخه ادامه داشته باشه
فرمودن معرفی دوره های مختلف در انجمن ممنوعه و خلاف قوانین
لطفاً در این قانون جدید تجدید نظر کنید
جدید چون قبلا( دوماه پیش) این قانون نبود
معرفی دوره های مفید و راهگشا واقعا چرا ممنوعه؟
چرا من به عنوان یک همیار نمیتونم دوره روزی با دانشگاه تهران یا شهید بهشتی را معرفی کنم؟چون توی مسیر کنکور خیلی اذیت شدم ، تک تک مراحل رو دست تنها بدون راهنمایی و به سختی طی کردم، همیار شدم که بچهها دیگه مثل من اذیت نشن و راهنمایی شون کنم
الان که رسیدیم به مهمترین بخش کنکور یعنی انتخاب رشته ؛ نمیتونم بچهها رو با دوره های مفید آشنا کنم
در مورد آموزشگاه رویان هم همین طور ، وقتی کسی همچین دوره مفیدی رو داره به دوستاش معرفی میکنه چرا جلو این عمل خیر گرفته بشه؟
حیف نیست این همه دوره مفید و ما همه بی خبر؟!دوره تبلیغاتی موسسه ای بود ، شائبه داشت و...حذف کنید ، اگر از موسسه رسمی و علمی و مفید باشه چرا حذف بشه؟!
در مورد دوره های غیر درسی که حذف شدن هم با این که انتقاد دارم ولی اولویت نیستن
سوم هم یه ایده خیلی مفیده امیدوارم عملی بشه
اهمیت فیلم و تصاویر در زیست خیلیییییی مهمه
مثل اینکه کسی تا تمرین و تست حل نکنه و با خوندن صرف نمیشه ریاضی و فیزیک یاد گرفت ، بدون اینها هم نمیشه زیست یادگرفت
بچهها تاپیک هایی برای انیمیشن های زیست دارن تا اونجایی که اطلاع دارم ابوالفضل ریسی
Infinitie. A و @kosa_ mottaghi که بعد یک مدتی با به لای این همه تاپیک گم شدنبانک جامع انیمیشن ها و پوستر های زیست شناسی ، داده هاش موجوده فقط نیاز داره سازماندهی بشه
طوری که بچهها به هر فصل که رسیدن به انیمیشن ها و پوستر ها مراجعه کنند و یادگیری رو لذت بخش و کامل کنندبه این مورد لطفاً توجه داشته باشید
خیلی ممنون
sohrab -
سوم هم یه ایده خیلی مفیده امیدوارم عملی بشه
اهمیت فیلم و تصاویر در زیست خیلیییییی مهمه
مثل اینکه کسی تا تمرین و تست حل نکنه و با خوندن صرف نمیشه ریاضی و فیزیک یاد گرفت ، بدون اینها هم نمیشه زیست یادگرفت
بچهها تاپیک هایی برای انیمیشن های زیست دارن تا اونجایی که اطلاع دارم @ ابوالفضل-ریسی
@ Infinitie-A و @ kosa_ mottaghi که بعد یک مدتی با به لای این همه تاپیک گم شدنبانک جامع انیمیشن ها و پوستر های زیست شناسی ، داده هاش موجوده فقط نیاز داره سازماندهی بشه
طوری که بچهها به هر فصل که رسیدن به انیمیشن ها و پوستر ها مراجعه کنند و یادگیری رو لذت بخش و کامل کنندسلام
دقیقا حرفهاتون درسته
من الان این مدت چندتا پیج خوب پیدا کردم که انیمیشن های بسیار خوب و با کیفیتی ارائه میدن ولی صرفا بخاطر اینکه یه آیدی اون گوشه نوشته شده من نمیتونم ادامه بدم
آخه یه پیج خارجی با چندین میلیون فالوور چه نیازی به تبلیغ من داره
واقعا کاش صرف نظر بشه
من که اگر اجازه داده بشه میتونم با فعالیت بیشتری ادامه بدم چون فعلا مشغله کنکور نیست
واقعا دیدن انیمیشن زیست به فهم مطلب کمک زیادی میکنه
sohrab و M.an یه مشکل دیگه هم که هست اینه که فیلم نمیشه آپلود کرد
باید تو یه سایت دیگه آپلود کنیم و لینک بفرستیم -
z Gheibi ممنون عزیزم بله منم با حرفات موافقم
واقعا به نظرم باید دسته بندی مطالب باید بیشتر بشه
خیلی نکات هستن ولی بین سوالات گم میشن
من خودم چندتا نکته درسی همین چن روز پیش پیدا کردم ولی خوب به کارم نیومد
نکات یه دسته بندی باشه برای هردرس
سوالات یه دسته بندی
تازه بعضیا تاپیک درسی در غیر درسی میزنن که اونوقت بی نظمی میشه
یا اونایی که تازه میان یه جوری باشه قبل زدن تاپیک تمام فوت وفن خای انجمن بدونن
اینا چیزایی بود که در ادامه پیشنهادات خانم غیبی گفتم