سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
کدوم دوره استاد ثابتی؟!
-
سلام بچه ها وقت تون بخیر
من میرم دوازدهم تجربی و میخوام شروع کنم تدریس های استاد ثابتی رو ببینم.... اما دیدم یه دوره ی صفر تا صد ریاضی و دو تا همایش داشتن ایشون
حالا ب نظرتون باید کدوم رو اول ببینم؟ همایش یا دوره؟ و اونایی که دیدن محتوای این سه تا دوره فرق داره؟؟
یکی هم همایش 5+1 بود.... ینی چی؟ممنون میشم راهنماییم کنین
-
-
Amoo Sepi دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Nazanin Shahsavan on آخرین ویرایش توسط Amoo Sepi انجام شده
Nazanin Shahsavan راستش من از دوره ی صفر تا صدشون راضی نبودم و به نظرم توی دوره صفر تا صدِ ایشون،نود درصدِ تمرکز صرفاً بر روی پایه دوازدهم هست.اما به راهِ ابریشمِ امسالشون خیلی امیدوارم.در کل میتونید یکی دو جلسه از تدریس آقای امینی راد و ثابتی توی صفر تا صد رو ببینید و انتخاب کنید
-
Nazanin Shahsavan صفر تا صد تجربی ایشون خیلی پایه ای هستش و مباحث سطحی کار میشن
اگه راه ابریشم نمیخواین بگیرین
صفرتاصد های حسابان دهم یازدهم و دوازدهم که مباحثشون شبیه ریاضی تجربی هستش رو میتونین نگاه کنین -
Nazanin Shahsavan به نظرم
اولویت با صفر تا صد و بعد همایشها
هست
اول تو صفر تا صد مطالب براتون جا میفته
بعد تو همایشا که یه مقدار سطح بالاترن
تستی تر باهاتون کار میشه
موفق باشید -
reyhane karimi 0
خیلی ممنون