راهنماییم کنید دوستان
-
سلام دوستان
تازه وارد انجمن شدم زیاد نمیدونم چیزی ازش
میخواستم سوال کنم ببینم روش مطالعه تون چجور هست بیشتر رو چه مباحثی تاکید دارید؟؟
در کل ممنون میشم راهنماییم کنید درمورد کنکوری خوندن و از تجربه هاتون بگید، ممنون -
سلام دوستان
میخواستم سوال کنم ببینم روش مطالعه تون چجور هست بیشتر رو چه مباحثی تاکید دارید؟؟
در کل ممنون میشم راهنماییم کنید درمورد کنکوری خوندن و از تجربه هاتون بگید، ممنونhadis Rad سلام عزیزم
خوش اومدی به انجمن
اگه میخوای جواب سوالاتو بگیری باید گروه موردنظرتو منشن کنی تا بیان و جواب سوالتو بدن
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام دوستان
در کل ممنون میشم راهنماییم کنید درمورد کنکوری خوندن و از تجربه هاتون بگید، ممنونhadis Rad در راهنماییم کنید دوستان
گفته است:
سلام دوستان
در کل ممنون میشم راهنماییم کنید درمورد کنکوری خوندن و از تجربه هاتون بگید، ممنونروش مطالعه تو هر درسی با درسای دیگه فرق میکنه
باید برای هر درس به نسبت توانایی های خودت و میزان ضعف و قوتت برنامه ی جدا بچینی
میتونی یکم بیشتر از خودت و نحوه ی درس خوندن و رشتت بگی تا بیشتر راهنماییت کنم ؟ -
hadis Rad سلام عزیزم
خوش اومدی به انجمن
اگه میخوای جواب سوالاتو بگیری باید گروه موردنظرتو منشن کنی تا بیان و جواب سوالتو بدن
@دانش-آموزان-آلاء -
@dr-rashidi سلام خیلیی ممنون
میشه درمورد منشن کردن گروه توضیح بدید، چه گروه هایی را منشن کنم؟یه سر به اینجا بزن ، با گروها آشنا میشی
بعدشم هروقت با گروه خاصی کار داشتی کافیه @ بزاری و بعد اسم گروه رو بنویسی
اینجوری اونا میان و بهت جواب میدن -
hadis Rad در راهنماییم کنید دوستان
گفته است:
سلام دوستان
در کل ممنون میشم راهنماییم کنید درمورد کنکوری خوندن و از تجربه هاتون بگید، ممنونروش مطالعه تو هر درسی با درسای دیگه فرق میکنه
باید برای هر درس به نسبت توانایی های خودت و میزان ضعف و قوتت برنامه ی جدا بچینی
میتونی یکم بیشتر از خودت و نحوه ی درس خوندن و رشتت بگی تا بیشتر راهنماییت کنم ؟@dr-rashidi بله، من یازدهم تجربی هستم اما دارم وارد دوازدهم میشم.
از تیر شروع به تست زدن کردم و قبل از اون تست برای کنکور نمیزدم.
توی دروس ریاضی و فیزیک نسبت به بقیه دروس کاستی هایی دارم.
چند فیلم برنامه ریزی و مشاوره ای دیده ام اما هنوز نمیدونم چیکار کنم و چجور خوندنی درست هست برای یک کنکوری.
و اینکه احساس میکنم یکم کندخوان هستم، روی یک مطلب بیش از حد مکث میکنم و وسواس دارم.
....... -
یه سر به اینجا بزن ، با گروها آشنا میشی
بعدشم هروقت با گروه خاصی کار داشتی کافیه @ بزاری و بعد اسم گروه رو بنویسی
اینجوری اونا میان و بهت جواب میدن -
@dr-rashidi بله، من یازدهم تجربی هستم اما دارم وارد دوازدهم میشم.
چند فیلم برنامه ریزی و مشاوره ای دیده ام اما هنوز نمیدونم چیکار کنم و چجور خوندنی درست هست برای یک کنکوری.
و اینکه احساس میکنم یکم کندخوان هستم، روی یک مطلب بیش از حد مکث میکنم و وسواس دارم.
.......hadis Rad در راهنماییم کنید دوستان
گفته است:
.......اها اینجوری بهتر شد
حالا من با یه شناخت کلی میتونم یه سری پیشنهادا بهت بدمببین کندخوانی یکی از عللش میتونه وسواس مطالعاتی باشه ینی بیش از حد رو یه مبحث موندن
بهترین کار برای بچه های کنکوری اینه که با یه دید کلی از مبحث برن سراغ تست زدن
ینی چی ؟
ینی این که من مثلا میخوام از فصل یک زیست دهم تست بزنم
میرم متنشو مثل روزنامه میخونم دقت کن فقط میخونم
بعد از یه مرور روزنامه وار میرم سراغ تستاش
سعی میکنم هر طور شده یه سری از تستا رو بزنم
و اصلا به این اهمیت نمیدم که چند تاش غلط شده و چند تاش درسته چون میدونم که هدف من از این کار صرفا یادگیری بوده
بعد از اینکه تستارو زدم (لازم نیست همه ی تستاشم بزنیا مثلا مضرب ۵ یا ۳ بزن) میرم پاسخنامشو میخونم و نکاتشو مرور میکنم
بعد دوباره میرم رو کتاب اصلیم و اون فصل رو دقیق مطالعه میکنم
ولی اینبار به اون قسمت هاییم که تست ازش بیشتر طرح شده بود توجه ویژه ای میکنماین کار برای زیست خیلی خوبه
برای دروسی مثل ریاضی و فیزیک بهترین کار اینه که شما فیلم یا درسنامه ای که داری رو با دقت ببینی و بخونی بعد بیای همون تمرینایی که حل میشه رو دوباره خودت حل کنی و بعدش بری با تستای طبقه بندی شده از آسون به سخت اون مطلب رو برا خودت جا بندازی
درس شیمی تلفیقی از روش مطالعه ی زیست و ریاضی و فیزیکه چون شما هم با متن سر و کار داری هم با مسئلهبرای دروس عمومی هم اونایی که توشون قوی تری رو بیشتر تست بزن و اونایی که احساس میکنی ضعف داری اول درسنامه و بعد تست زیاد
سعی کن همیشه یه روتین برا خودت داشته باشی که طبق اون پیش بری
مثلا بگی من دوس دارم هر شب دو صفحه متن شیمی ، ده تا تست قرابت ده تا تست لغت زبان یا.... بزنماینجوری خیلی هدفنمد میشی
-
سلام من امسال سال دوم هست دارم کنکور میدم، به نظر من روش هر کس متفاوته، ولی به نظر من مهم ترین چیز تسته، حتی اگه وقت خوندن درسنامه ندارید از روش یکبار بخونید و تست بزنید و تو راه حلش نکته ها را یاد بگیرید، جو سنگین هم نسازید که باعث استرس بشه، ریلکس بشینید و سوال حل کنید و بررسی کنید همین.
-
گفته است:
.......اها اینجوری بهتر شد
حالا من با یه شناخت کلی میتونم یه سری پیشنهادا بهت بدمببین کندخوانی یکی از عللش میتونه وسواس مطالعاتی باشه ینی بیش از حد رو یه مبحث موندن
بهترین کار برای بچه های کنکوری اینه که با یه دید کلی از مبحث برن سراغ تست زدن
ینی چی ؟
ینی این که من مثلا میخوام از فصل یک زیست دهم تست بزنم
میرم متنشو مثل روزنامه میخونم دقت کن فقط میخونم
بعد از یه مرور روزنامه وار میرم سراغ تستاش
سعی میکنم هر طور شده یه سری از تستا رو بزنم
و اصلا به این اهمیت نمیدم که چند تاش غلط شده و چند تاش درسته چون میدونم که هدف من از این کار صرفا یادگیری بوده
بعد از اینکه تستارو زدم (لازم نیست همه ی تستاشم بزنیا مثلا مضرب ۵ یا ۳ بزن) میرم پاسخنامشو میخونم و نکاتشو مرور میکنم
بعد دوباره میرم رو کتاب اصلیم و اون فصل رو دقیق مطالعه میکنم
ولی اینبار به اون قسمت هاییم که تست ازش بیشتر طرح شده بود توجه ویژه ای میکنماین کار برای زیست خیلی خوبه
برای دروسی مثل ریاضی و فیزیک بهترین کار اینه که شما فیلم یا درسنامه ای که داری رو با دقت ببینی و بخونی بعد بیای همون تمرینایی که حل میشه رو دوباره خودت حل کنی و بعدش بری با تستای طبقه بندی شده از آسون به سخت اون مطلب رو برا خودت جا بندازی
درس شیمی تلفیقی از روش مطالعه ی زیست و ریاضی و فیزیکه چون شما هم با متن سر و کار داری هم با مسئلهبرای دروس عمومی هم اونایی که توشون قوی تری رو بیشتر تست بزن و اونایی که احساس میکنی ضعف داری اول درسنامه و بعد تست زیاد
سعی کن همیشه یه روتین برا خودت داشته باشی که طبق اون پیش بری
مثلا بگی من دوس دارم هر شب دو صفحه متن شیمی ، ده تا تست قرابت ده تا تست لغت زبان یا.... بزنماینجوری خیلی هدفنمد میشی
@dr-rashidi اهاان بله
برای شیمی مثلا درسنامه رو بخونم و یا فیلم اموزشی و بعد تست بزنم خوبه، دیگه طرف کتاب درسی نرم؟؟
روتینی که عرض کردید، مثلا در هر روز از 4تا اختصاصی و 4تا عمومی، دوتا اختصاصی بزارم و دوتا عمومی خوبه؟
مثلا شنبه 2تا اختصاصی و 2تا عمومی، روز بعدش اون دوتای اختصاصی دیگه با اون دوتای عمومی دیگه و همینجور ادامه پیدا کنه؟؟؟
و بعد جزئیات رو بچینم مثلا 20تا تست گرامر، 20تا لغت زبان....
و اینکه من از دهم شروع کردم به خوندن چندتا از دوستانم گفتن از یازدهم شروع کردن، کدومش بهتره؟؟ -
سلام من امسال سال دوم هست دارم کنکور میدم، به نظر من روش هر کس متفاوته، ولی به نظر من مهم ترین چیز تسته، حتی اگه وقت خوندن درسنامه ندارید از روش یکبار بخونید و تست بزنید و تو راه حلش نکته ها را یاد بگیرید، جو سنگین هم نسازید که باعث استرس بشه، ریلکس بشینید و سوال حل کنید و بررسی کنید همین.
احسان نوروزی کیوی
سلام ممنون از راهنماییتون
اصلا دیگه سراغ کتاب درسی نرم؟؟ بجز دروس دینی و زیست
میشه یکم از بزنامه ریزی تون برای کنکور هم بگید؟ سوال کلی هست ولی در حدی کمک ام کنه و از سردرگمی دربیام ممنون میشم توضیح بدید -
سلام دوستان
در کل ممنون میشم راهنماییم کنید درمورد کنکوری خوندن و از تجربه هاتون بگید، ممنونhadis Rad در راهنماییم کنید دوستان
گفته است:
سلام دوستان
در کل ممنون میشم راهنماییم کنید درمورد کنکوری خوندن و از تجربه هاتون بگید، ممنون -
@dr-rashidi اهاان بله
برای شیمی مثلا درسنامه رو بخونم و یا فیلم اموزشی و بعد تست بزنم خوبه، دیگه طرف کتاب درسی نرم؟؟
روتینی که عرض کردید، مثلا در هر روز از 4تا اختصاصی و 4تا عمومی، دوتا اختصاصی بزارم و دوتا عمومی خوبه؟
مثلا شنبه 2تا اختصاصی و 2تا عمومی، روز بعدش اون دوتای اختصاصی دیگه با اون دوتای عمومی دیگه و همینجور ادامه پیدا کنه؟؟؟
و اینکه من از دهم شروع کردم به خوندن چندتا از دوستانم گفتن از یازدهم شروع کردن، کدومش بهتره؟؟hadis Rad در راهنماییم کنید دوستان
گفته است:
@dr-rashidi اهاان بله
و اینکه من از دهم شروع کردم به خوندن چندتا از دوستانم گفتن از یازدهم شروع کردن، کدومش بهتره؟؟ببین هیچوقت کتاب درسی رو کنار نزار
مهم ترین منبع برای کنکور تو کتاب درسیهاین که چه درسایی رو بزاری به خودت بستگی داره
این روتینی که گفتم بحثش سوای برنامه روزانته
ینی این که هر شب یه تعداد تست معین برا قرابت و لغت و ... بزنی
این به این که در طول روز تو برنامت فارسی یا زبان داشتی ربطی ندارهاینم خیلی مهم نیست که از چه پایه ای شروع کردی ولی بهتر بود از یازدهم شروع میکردی چون تازه یازدهم رو تموم کردی میتونستی سریع تر جمعش کنی ولی خیلی مهم نیست با هرکدوم شروع کردی همونو تموم کن
و بیشتر سعی کن ریاضی و زیست و فارسی رو مبحثی بخونی -
احسان نوروزی کیوی
سلام ممنون از راهنماییتون
اصلا دیگه سراغ کتاب درسی نرم؟؟ بجز دروس دینی و زیست
میشه یکم از بزنامه ریزی تون برای کنکور هم بگید؟ سوال کلی هست ولی در حدی کمک ام کنه و از سردرگمی دربیام ممنون میشم توضیح بدیدhadis Rad
نه کتاب درسی خیلی مهمه، ببین من اشتباه میخوندم مثلا هر وقت میخواستم فیزیک بخونم می نشستم یه ساعت درسنامه را با وسواس میخوندم و وقتی میخواستم تست بزنم دیگه وقت فیزیکم تموم میشد و دفعه بعد هم بازم همینطور و خوب من نمیتونستم تست بزنم
️
حرف من اینه که اگه وقت داری (که قطعا داری، هنوز تا کنکور ببین چقدر مونده، آقای موقاری میگفت که یه هم دانشگاهی داشتن که تو کلاس درس جزو زرنگ ها هم نبوده و از متوسط ها بوده، چهار ماه مونده به کنکور شروع کرده خونده و الان پزشکه)، پس وقت داری، من میگم روی درسنامه خیلی وسواس به خرج نده (ولی بخونش) و بعد برو تست بزن، اصلا هم مهم نیست که چند تا غلط میزنی، فقط بزن و جواب هاش را بررسی کن، این بررسی خودش میشه یه درسنامه خوب
🟢در مورد برنامه ریزی هم یهو جو نگیرین روز اول 15 ساعت بخونین، روز بعدش از حال برین و نتونین بخونین.
روی درس هایی که ازش میترسین و ضعیف هستین وقت بزارین و شیرجه برین تو ترستون، بعد یه مدتی اون درس میشه مثل باقلوا براتون و هی دوست دارید بخونید.
🟡یک نقطه ضعفی هم که من داشتم وقتی میخواستم بخونم، به کل مسیر یعنی به کل این یه سال فکر می کردم و میگفتم یا خدا کیه اینا رو بخونه، همون جا کپ می کردم و استرس و این داستان ها، شما کل مسیر را نبین، امروز و این ساعتت را ببین و برنامه امروز را اجرا کن و به فردا و ماه آینده و... فکر نکن.
یکم زیاد شدهر چی بنظرم مهم بود و من اشتباه میکردم را نوشتم که خدایی نکرده شما اشتباه نکنین.
-
hadis Rad
نه کتاب درسی خیلی مهمه، ببین من اشتباه میخوندم مثلا هر وقت میخواستم فیزیک بخونم می نشستم یه ساعت درسنامه را با وسواس میخوندم و وقتی میخواستم تست بزنم دیگه وقت فیزیکم تموم میشد و دفعه بعد هم بازم همینطور و خوب من نمیتونستم تست بزنم
️
حرف من اینه که اگه وقت داری (که قطعا داری، هنوز تا کنکور ببین چقدر مونده، آقای موقاری میگفت که یه هم دانشگاهی داشتن که تو کلاس درس جزو زرنگ ها هم نبوده و از متوسط ها بوده، چهار ماه مونده به کنکور شروع کرده خونده و الان پزشکه)، پس وقت داری، من میگم روی درسنامه خیلی وسواس به خرج نده (ولی بخونش) و بعد برو تست بزن، اصلا هم مهم نیست که چند تا غلط میزنی، فقط بزن و جواب هاش را بررسی کن، این بررسی خودش میشه یه درسنامه خوب
🟢در مورد برنامه ریزی هم یهو جو نگیرین روز اول 15 ساعت بخونین، روز بعدش از حال برین و نتونین بخونین.
روی درس هایی که ازش میترسین و ضعیف هستین وقت بزارین و شیرجه برین تو ترستون، بعد یه مدتی اون درس میشه مثل باقلوا براتون و هی دوست دارید بخونید.
🟡یک نقطه ضعفی هم که من داشتم وقتی میخواستم بخونم، به کل مسیر یعنی به کل این یه سال فکر می کردم و میگفتم یا خدا کیه اینا رو بخونه، همون جا کپ می کردم و استرس و این داستان ها، شما کل مسیر را نبین، امروز و این ساعتت را ببین و برنامه امروز را اجرا کن و به فردا و ماه آینده و... فکر نکن.
یکم زیاد شدهر چی بنظرم مهم بود و من اشتباه میکردم را نوشتم که خدایی نکرده شما اشتباه نکنین.
احسان نوروزی کیوی
اهاان،دقیقا منم اون تایمی که برای مثلا زیست هست رو خیلی رو درسنامه ام و به خودم که میام می بینم وقت زیست تموم شده و من به تست نرسیدمبله خیییلی ممنون از توضیحاتتون
مطمئنا خیلیییی کمکم میکنن -
گفته است:
@dr-rashidi اهاان بله
و اینکه من از دهم شروع کردم به خوندن چندتا از دوستانم گفتن از یازدهم شروع کردن، کدومش بهتره؟؟ببین هیچوقت کتاب درسی رو کنار نزار
مهم ترین منبع برای کنکور تو کتاب درسیهاین که چه درسایی رو بزاری به خودت بستگی داره
این روتینی که گفتم بحثش سوای برنامه روزانته
ینی این که هر شب یه تعداد تست معین برا قرابت و لغت و ... بزنی
این به این که در طول روز تو برنامت فارسی یا زبان داشتی ربطی ندارهاینم خیلی مهم نیست که از چه پایه ای شروع کردی ولی بهتر بود از یازدهم شروع میکردی چون تازه یازدهم رو تموم کردی میتونستی سریع تر جمعش کنی ولی خیلی مهم نیست با هرکدوم شروع کردی همونو تموم کن
و بیشتر سعی کن ریاضی و زیست و فارسی رو مبحثی بخونی -
hadis Rad موفق باشی
-
احسان نوروزی کیوی
اهاان،دقیقا منم اون تایمی که برای مثلا زیست هست رو خیلی رو درسنامه ام و به خودم که میام می بینم وقت زیست تموم شده و من به تست نرسیدمبله خیییلی ممنون از توضیحاتتون
مطمئنا خیلیییی کمکم میکننhadis Rad پر قدرت رو به جلو برین، حتما موفق میشین
-
hadis Rad پر قدرت رو به جلو برین، حتما موفق میشین
احسان نوروزی کیوی ممنون
-
سلام عصر بخیر دوستان ..
لطفا بگید برنامه ام برای مطالعه چطوره؟(شاید لازم باشه که بگم من امسال دوازدهم تموم کردم و کنکور هم دادم ولی خب حس میکنم چیزی که میخواستم نشده ...و میخوام واسه کنکور ۱۴۰۱ آماده بشم .. )
خب بریم سراغ برنامه ریزی ای که کردم
هر روز ، ۳ تا درس تخصصی و ۲ تا عمومی ..( هر کدوم ۹۰ دقیقه مطالعه )
بعد از هر دو تا درسی که خوندم ، ۴۵ دقیقه تست میزنم .
اونجوری که حساب کردم تقریبا ۹ الی ۱۰ ساعت مطالعه روزانه شد..
((مجموعا در طول هفته ، ریاضی و فیزیک و شیمی هر کدوم ۸ ساعت - ۹ساعت زیست - و دروس عمومی هم هر کدوم تقریبا ۵ ساعت شده))
خب نظری یا پیشنهادی اگه دارید و یا اشکالی در برنامه ریزیم میبینید لطفا بگید .
ممنون