گیرنده وضعیت معده
-
Mansoureh Kordinejad
راستش من اینو از یکی از دبیرای خوبه زیست شنیدم.گاهی اوقات خارج کتاب یه چیزایی میگن ولی خیلی کم پیش اومده نکته اشتباهی بگن@mr-fantastic چون هیچ جای کتاب نیست فعلا خودتون رو درگیر نکنید
از این دست مطالب زیاده ولی فعلا استفاده ای ندارن -
سلام.گیرنده های حس وضعیتی که در ماهیچه صاف معده هستن رو هم باید در نظر بگیریم؟
آخه کتاب فصل2 یازدهم اومده سه جا رو معرفی کرده که هیچکدوم ماهیچه صاف نیست
تجربیا@mr-fantastic نه شما در حد کتاب
همونایی رو که خودش گفته در نظر بگیرید
چون منبع اصلی کتابه -
@mr-fantastic نه شما در حد کتاب
همونایی رو که خودش گفته در نظر بگیرید
چون منبع اصلی کتابهreyhane karimi 0 کنکور امسال ثابت کرد که نمیشه خیلی به کتاب هم اکتفا کرد
-
reyhane karimi 0 کنکور امسال ثابت کرد که نمیشه خیلی به کتاب هم اکتفا کرد
r sh حرف حق جواب نداره
ولی این مورد ماهیچه صافو من تاحالا نشنیده بودم -
عزیزان. چرا سختش میکنید! همتون رو ارجاع میدم به زبست یازدهم فصل حواس گفتار ۱ بخش گیرنده وضعیت. جوابتون اونجاست. گیرنده وضعیت فقط در ماهیچه اسکلتی، کپسول مفصل و تاندون داریم. معده؟! ماهیچه صاف؟! وضعیت؟!
(مثلاً در بین همه اسفنکتر های لوله گوارش فقط اسفنکتر یه جا هست که میتونی حسش کنی، چون اسکلتیه ...)
و اما @Mr-Fantastic شما هم اون دبیر زیست محترم رو از طرف من ببوس و دیگه سر کلاسش نرو! حالا هرکی که هست. متن کتاب ... !
راستی، کتاب تا چاپ ۹۷ یه عکس از گیرنده وضعیت داشت که حذف شد بعدش، این رو هم بببنید که به فهم بیشتر برای درک همون ماهیچه اسکلتی کمک میکنه:
-
عزیزان. چرا سختش میکنید! همتون رو ارجاع میدم به زبست یازدهم فصل حواس گفتار ۱ بخش گیرنده وضعیت. جوابتون اونجاست. گیرنده وضعیت فقط در ماهیچه اسکلتی، کپسول مفصل و تاندون داریم. معده؟! ماهیچه صاف؟! وضعیت؟!
(مثلاً در بین همه اسفنکتر های لوله گوارش فقط اسفنکتر یه جا هست که میتونی حسش کنی، چون اسکلتیه ...)
و اما @Mr-Fantastic شما هم اون دبیر زیست محترم رو از طرف من ببوس و دیگه سر کلاسش نرو! حالا هرکی که هست. متن کتاب ... !
راستی، کتاب تا چاپ ۹۷ یه عکس از گیرنده وضعیت داشت که حذف شد بعدش، این رو هم بببنید که به فهم بیشتر برای درک همون ماهیچه اسکلتی کمک میکنه:
-
r sh
reyhane karimi 0
Mansoureh Kordinejad
مرسی
@Amin-Forouzan
ابوالفضل ریسی
سالار باقری
سروش قادری
دم همتون گرم -
r sh
reyhane karimi 0
Mansoureh Kordinejad
مرسی
@Amin-Forouzan
ابوالفضل ریسی
سالار باقری
سروش قادری
دم همتون گرم@mr-fantastic
-
r sh در گیرنده وضعیت معده گفته است:
مگه کنکور امسال نگفتن فقط ریاضی منبعش کتاب درسی نبوده؟
یعنی بقیه درسارو هم؟=/ -
r sh
reyhane karimi 0
Mansoureh Kordinejad
مرسی
@Amin-Forouzan
ابوالفضل ریسی
سالار باقری
سروش قادری
دم همتون گرم@mr-fantastic