سوال زیست شناسی فصل شیش یازدهم
-
(/storage/emulated/0/Download/1625675441804.jpg)
سوال ۴۷
منو دوستم گزینه ۳ رو انتخاب کردیم ولی توی پاسخنامه نوشته گزینه ۲ درسته
در توضیحش هم نوشته که از ادغام چند یاخته تک هسته ای ، یاخته ماهیچه ای تشکیل میشه ( در دوران جنینی )اما یاخته های درون دانه ی مایع نارگیل در دوران جنینی نیست و به همین علت «برخلاف» هم درسته
اما هم دبیر زیست خودم و هم جناب موقاری گفته بودن که یاخته های ماهیچهای از میتوز پی در پی و بدون تقسیم سیتوپلاسم تشکیل شدن و برای این من فکر میکنم گزینه سه درسته ( چون ادغام با این فرق داره و ادغام یعنی پس از تقسیم سیتو پلاسم بعدش لاهم یکی بشن )
اگر کسی میتونه دلیل درست بیاره لطفا راهنمایی کنید ممنون
تجربی دانش-آموزان-آلاء -
سوال ۴۷
در توضیحش هم نوشته که از ادغام چند یاخته تک هسته ای ، یاخته ماهیچه ای تشکیل میشه ( در دوران جنینی )اما یاخته های درون دانه ی مایع نارگیل در دوران جنینی نیست و به همین علت «برخلاف» هم درسته
اما هم دبیر زیست خودم و هم جناب موقاری گفته بودن که یاخته های ماهیچهای از میتوز پی در پی و بدون تقسیم سیتوپلاسم تشکیل شدن و برای این من فکر میکنم گزینه سه درسته ( چون ادغام با این فرق داره و ادغام یعنی پس از تقسیم سیتو پلاسم بعدش لاهم یکی بشن )
تجربی دانش-آموزان-آلاءSepahbod Sh عکستون آپلود نشده ولی تقسیم هسته بدون تقسیم سیتوپلاسم در مورد ماهیچه اسکلتی،غلطه.تستش رو هم توی خیلی سبز دیدم.
درستش توی فصل ۳ یازدهم گفتار ۲ گفته شده که از به هم پیوستن چند یاخته در دوران جنینی،این یاخته های ماهیچه ای اسکلتی به وجود میان و به همین دلیل چند هسته دارن. -
سلام من فکر میکنم استاد موقاری فرمودن که تقیسم میشن ولی سیتوکینز نمی دن و اینکه ندادن سیتو کینز با ادغام خیلی متفاوته .ولی اینکه دوست عزیز مون میگن غلطه نمی دونم بر چه پایه و اساسیه.
-
سوال ۴۷
تجربی دانش-آموزان-آلاءSepahbod Sh سلام
عکستون آپلود نشده
ولی در کل دو نوع چند هسته ای شدن داریم
یکیش اینه که تقسیم میتوز پی در پی بدن و سیتوکینز ندن
دوم این که چند یاخته با هم ادغام بشن
راستش من واسه یاخته های قلب که اغلب دو هسته ای هستن،شنیدم که حاصل میتوز بدون سیتوکینزن
ولی واسه ماهیچه اسکلتی،شنیدم که حاصل ادغام شدن این یاخته ها تو دوران جنینی ان
بعدا عکسو آپلود کنید و همیار رو تگ کنیدSepahbod Sh در سوال زیست شناسی فصل شیش یازدهم گفته است:
سوال ۴۷
تجربی دانش-آموزان-آلاء -
سلام من فکر میکنم استاد موقاری فرمودن که تقیسم میشن ولی سیتوکینز نمی دن و اینکه ندادن سیتو کینز با ادغام خیلی متفاوته .ولی اینکه دوست عزیز مون میگن غلطه نمی دونم بر چه پایه و اساسیه.
sina bigdeli سلام،تا جایی که من اطلاع دارم در نظام قدیم میگفتن تقسیم بدون سایتوکین ولی در نظام جدید کتاب نوشته از ادعام چند یاخته در جنینی،
-
sina bigdeli سلام،تا جایی که من اطلاع دارم در نظام قدیم میگفتن تقسیم بدون سایتوکین ولی در نظام جدید کتاب نوشته از ادعام چند یاخته در جنینی،
mobin esmailpour الان برای کنکور کدوم ملاک هستش؟
-
mobin esmailpour الان برای کنکور کدوم ملاک هستش؟
sina bigdeli من تو هر تستی که دیدم ادغام شدن چند یاخته در دوران جنینی را ملاک گرفته،متن کتاب هم همین رو نوشته
-
سلام...
سلول های ماهیچه اسکلتی همه چند هسته ای هستن و این نتیجه ادغام سلول های تک هسته ای در دوران جنینی است و بعد از تولد به ندرت دیده میشه که این سلول ها تقسیم شوند اصطلاحا وارد مرحله G0 میشوند و فقط رشد دارند
و این با اندوسپرم نارگیل متفاوت است چون این بافت پس از تشکلیل تقسیم هایی دارد که در آنها سیتوکینز انجام نمیشون و باعث میشود حالت مایع داشته باشند. -
Sepahbod Sh عکستون آپلود نشده ولی تقسیم هسته بدون تقسیم سیتوپلاسم در مورد ماهیچه اسکلتی،غلطه.تستش رو هم توی خیلی سبز دیدم.
درستش توی فصل ۳ یازدهم گفتار ۲ گفته شده که از به هم پیوستن چند یاخته در دوران جنینی،این یاخته های ماهیچه ای اسکلتی به وجود میان و به همین دلیل چند هسته دارن.Amoo Sepi ممنون
-
سلام...
سلول های ماهیچه اسکلتی همه چند هسته ای هستن و این نتیجه ادغام سلول های تک هسته ای در دوران جنینی است و بعد از تولد به ندرت دیده میشه که این سلول ها تقسیم شوند اصطلاحا وارد مرحله G0 میشوند و فقط رشد دارند
و این با اندوسپرم نارگیل متفاوت است چون این بافت پس از تشکلیل تقسیم هایی دارد که در آنها سیتوکینز انجام نمیشون و باعث میشود حالت مایع داشته باشند.Mansoureh Kordinejad ممنون
-
خب پس یعنی اینکه توی ماهیچه اسکلتی چند تا یاخته قبلا میتوز دادن سیتوکینز هم داشتن بعد به قول کتاب بهم پیوستن؟