برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان
-
Hhh Hh
چون اواخر پاییز تموم میشه نمیخوام بخاطر 2 ترم باقی مونده زبان رو ول کنم
و چون زبانم خوبه همون وقت رو میذارم جای زبان مدرسه
ولی اگه یکم برنامه جای تغییر داشت که بتونیم بهتر شخصی سازیش کنیم خیلی عالی میشدmahan alizadeh
فکر کنم آخر سر مجبور شیم خودمون یه برنامه بریزیم برای تابستونو!!! -
سلام
بچه های 1401 چطورن؟
برنامه مطالعاتی ویژه تابستون منتشر شد
راستی نگران اون اردوی جمع بندی هم نباش
اونم با ما
بریم که بترکونیم
لینک دانلود برنامه
ویژه رشته تجربی
ویژه رشته ریاضی
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمArshia Yazdian والا به نظرم این برنامه خیلی جای بحث داره و به نظرم بهتره مشاورین محترم خودشون رفع ابهام کنن
1-این برنامه با تایم 10 ساعت شروع شده که به نظر من و خیلی از مشاورای مطرح دیگه برای فصل تابستون اون هم لزوما برای خوندن تنها یک پایه زیاده حالا اگر 2 پایه بود یک چیزی
2- چرا حتی فیلمای حل تست هم توش گذاشته شده؟مگر گفته نشد که فقط فیلمهای تستهای مشکل دار رو ببینیم ؟
3-قضیه مرور تست اموزشی و تست تسلط و ازمونی توش مطرح نشده
4-برای ریاضی تجربی مگر نیاز به دیدن صفر تا صد یا همون درسنامه ی جدید الضبط نیست ؟ پس چرا قرار داده نشده؟
5- دروس عمومی رو چرا نباید بخونیم ؟ وقتی میشد به راحتی از شر 4 درس یک پایه راحت بشیم چرا این کار رو نکنیم؟
6-مباحثی مثل قرابت فارسی کلوز و ریدینگ زبان و بحث درک متن عربی که هر کدوم پروژه های طویل و درازی هستن چرا به عنوان روتین برنامه قرار داده نشده؟
7-و اینکه مشاورای محترم آلا باید مباحث بیسیک مشاوره ای رو برای ورود به برنامه اعم از انواع تست -روش مرور -خلاصه نویسی-جمع بندی و نحوه خواندن دروس رو توضیح بدن
تشکر از شما - امیدوارم این پیشنهادات رو به تیم مشاوره انتقال بدید -
Arshia Yazdian جسارتا قضیه اون دو هفته اردو تابستونه چیه؟ میشه یه مقدار توضیح بدید؟
Sarah Ghanaatiyan کاش ببرنمون اردو
-
Arshia Yazdian والا به نظرم این برنامه خیلی جای بحث داره و به نظرم بهتره مشاورین محترم خودشون رفع ابهام کنن
1-این برنامه با تایم 10 ساعت شروع شده که به نظر من و خیلی از مشاورای مطرح دیگه برای فصل تابستون اون هم لزوما برای خوندن تنها یک پایه زیاده حالا اگر 2 پایه بود یک چیزی
2- چرا حتی فیلمای حل تست هم توش گذاشته شده؟مگر گفته نشد که فقط فیلمهای تستهای مشکل دار رو ببینیم ؟
4-برای ریاضی تجربی مگر نیاز به دیدن صفر تا صد یا همون درسنامه ی جدید الضبط نیست ؟ پس چرا قرار داده نشده؟
5- دروس عمومی رو چرا نباید بخونیم ؟ وقتی میشد به راحتی از شر 4 درس یک پایه راحت بشیم چرا این کار رو نکنیم؟
6-مباحثی مثل قرابت فارسی کلوز و ریدینگ زبان و بحث درک متن عربی که هر کدوم پروژه های طویل و درازی هستن چرا به عنوان روتین برنامه قرار داده نشده؟
7-و اینکه مشاورای محترم آلا باید مباحث بیسیک مشاوره ای رو برای ورود به برنامه اعم از انواع تست -روش مرور -خلاصه نویسی-جمع بندی و نحوه خواندن دروس رو توضیح بدن
تشکر از شما - امیدوارم این پیشنهادات رو به تیم مشاوره انتقال بدیدسید حسین قربانی 1 در برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان گفته است:
Arshia Yazdian والا به نظرم این برنامه خیلی جای بحث داره و به نظرم بهتره مشاورین محترم خودشون رفع ابهام کنن
تشکر از شما - امیدوارم این پیشنهادات رو به تیم مشاوره انتقال بدیدکاملا موافقم. برنامه داده شده خیلی ایراد داره
-
Hhh Hh در برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان گفته است:
mahan alizadeh
براتون امکانش نیست که کانون رو نرید؟
کلان بیشتر مشاور ها میگن که سال کنکور بهتره کلاس های متفرقه رفته نشهدرسته ولی خب ماهایی ک ترمای آخریم نمیشه ول کرد و از طرفی یجورایی کنکوری و برای افزایش دایره لغات و تسلط بیشتر ت گرامر و ریدینگ بهره میبریم
همینجور ک اشاره کردن تایمشو میزاریم جای زبان مدرسه و این داستاناSarah Ghanaatiyan
درسته -
Sarah Ghanaatiyan کاش ببرنمون اردو
شهرام قربانی کدوم شهر بریم شیطون بلا؟
-
mahan alizadeh
فکر کنم آخر سر مجبور شیم خودمون یه برنامه بریزیم برای تابستونو!!!Nazanin Rahdar
با این برنامه یحتمل تسمه تایم پاره میکنیم -
ببخشید این دیگه وقتی مهر ماه شروع بشه و مدرسه بریم برنامه جوری میشه که هم به مدرسه رسید هم به راه ابریشم؟
-
بعد ببشخید فیلم ها وجزوات سر اون ساعاتی که نوشتید قرار داده میشه یا نه زود تر هی قرار میدید؟
-
سلام ببخشید من الان برنامه مطالعاتی رو دیدم دیرم فقط برای دهم الان بضیا که آزمون قلمچی ثبت نام کردن مباحث دهم و یازدهم با هم داخل آزمون میاد می خواستم بدونم این برنامه برای دوازدهمی ها هستش یا دهمی ها اگه کل تابستون بزارم رو دهم که فایده ایی نداره
-
ببخشید این دیگه وقتی مهر ماه شروع بشه و مدرسه بریم برنامه جوری میشه که هم به مدرسه رسید هم به راه ابریشم؟
-
آقا اینجوری که معلومه تا قبل مهر تا فرسنگ 7 تموم میشه بعدش قراره چه اتفاقی بیافته؟
چون معلومه که خیلی زود یکی دو ماه تموم بشن ! -
بعد ببشخید فیلم ها وجزوات سر اون ساعاتی که نوشتید قرار داده میشه یا نه زود تر هی قرار میدید؟
Ali Alii در برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان گفته است:
کسی نیست جواب بده خیلی مهمه برای من
-
سلام من هم عمومی و هم تخصصی ابریشم رو دریافت کردم چرا برام نمیاد تا برنامه اش رو دانلود کنم
-
Ali Alii در برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان گفته است:
کسی نیست جواب بده خیلی مهمه برای من
-
سلام من هم عمومی و هم تخصصی ابریشم رو دریافت کردم چرا برام نمیاد تا برنامه اش رو دانلود کنم
-
آقا اینجوری که معلومه تا قبل مهر تا فرسنگ 7 تموم میشه بعدش قراره چه اتفاقی بیافته؟
چون معلومه که خیلی زود یکی دو ماه تموم بشن !Ali Alii فقط قسمت های دهمش تموم میشه یازدهم دوازدهم که تموم نمیشن
-
Arshia Yazdian سلام اقا عرشیا یه نظر اینکه
یه جلسه ای اگه بشه تو اسکای روم بزارین که مشاورین عزیز باشن و رفع اشکال و توضیح برنامه باشه عالیه
قطعا خیلی بازده داره
و کلی از سوالات جواب داده میشهمحمد مودب در برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان گفته است:
Arshia Yazdian سلام اقا عرشیا یه نظر اینکه
یه جلسه ای اگه بشه تو اسکای روم بزارین که مشاورین عزیز باشن و رفع اشکال و توضیح برنامه باشه عالیه
قطعا خیلی بازده داره
و کلی از سوالات جواب داده میشهواى من به شدت موافقم
فقط اميدوارم از ذوق سوپرايزاى آلا عزيز غش نكنم -
amirmohammad shakeri چطور؟
من ميخوام خودم انتخاب كنم ولى نمى دونم چطورى