کنکور سراسری ۱۴۰۱
-
سلام وقتتون بخیر
من فارغ التحصیل تجربی نظام قدیمم
برای کنکور ۱۴۰۱ خودم رو دارم اماده میکنم
سوالات کنکور امسال ک خارج از کتاب بود ی تعدادی و تغییرات کتاب درسی نظام جدید نسبت ب کتاب های نظام جدیدی ک دارم و چاپ قدیمی تری هستن منو نگران کرده و برنامه هام تا حدی بهم ریخته
بنظر دوستانی ک تجربه خیلی خوبی دارن در مورد کنکور اینکه همزمان مطالب نظام قدیم و نظام جدید رو بخونم کار بیفایده ای هست یا نه ؟؟
و ممنون میشم برای قوی تر شدن فیزیک و ریاضی راهنمایی کنید ک از چه منابعی استفاده کنم
کتاب های نظام جدید چاپ ۹۶ دهم
۹۷ یازدهم و ۹۸ دوازدهم رو دارم و متاسفانه نمیتونم کتاب های چاپ جدید رو تهیه کنم -
سلام
ببینید مطالب نظام جدید واقعا خوندن شون الان بهتون کمکی نمیکنن چون حتی دیگه کنکور نظام قدیمی هم برگزار نمیشه که بگیم طراح مجبوره قسمت های مشترک رو سوال بدهمن در مورد درس زیست بهتون بگم که کتاب دهم تغییرات زیادی کرده مخصوصا در مورد جانوری و بیشتر این تغییراتم حذفیات بوده
یازدهم خیلی با کتاب بچه های ۱۴۰۰ و ۹۹ فرق نکرده که اونم پست تغییراتش توی تاپیک زیست سرا هست میتونید برید و ببینیدش
و دوازدهم هم که اصلا تغییر خاصی با بچه های ۹۹ و ۱۴۰۰ نداشته و تغییرات این کتاب با ۹۸ هم تو همون زیست سرا هست
ولی بهترین راه اینه تو خود سایت آموزش پرورش برید و کتاب ها رو دان کنید و خودتون مطالب رو تطبیق بدین
این خیلی دید بهتری بهتون میده -
منابع هم چند تا تاپیک عالی بچه ها دارن که درمورد کتاب ها تجزیه و تحلیل انجام دادن
یا برید تو سایت چی بخونم اونجا هم تحلیل های خوبی داره
بعد با توجه به سطح تون منبع رو خودتون پیدا کنید -
سلام
ببینید مطالب نظام جدید واقعا خوندن شون الان بهتون کمکی نمیکنن چون حتی دیگه کنکور نظام قدیمی هم برگزار نمیشه که بگیم طراح مجبوره قسمت های مشترک رو سوال بدهمن در مورد درس زیست بهتون بگم که کتاب دهم تغییرات زیادی کرده مخصوصا در مورد جانوری و بیشتر این تغییراتم حذفیات بوده
یازدهم خیلی با کتاب بچه های ۱۴۰۰ و ۹۹ فرق نکرده که اونم پست تغییراتش توی تاپیک زیست سرا هست میتونید برید و ببینیدش
و دوازدهم هم که اصلا تغییر خاصی با بچه های ۹۹ و ۱۴۰۰ نداشته و تغییرات این کتاب با ۹۸ هم تو همون زیست سرا هست
ولی بهترین راه اینه تو خود سایت آموزش پرورش برید و کتاب ها رو دان کنید و خودتون مطالب رو تطبیق بدین
این خیلی دید بهتری بهتون میدهدریا دریایی ممنون از اینکه وقت گذاشتید
من کل تغییرات کتاب های دهم یازدهم و دوازدهم کنکور ۱۴۰۱ نسبت ب سال های گذشته رو پیدا کردم و واسه خیالم راحت تر بشه پی دی اف همه کتاب های لازم برای کنکور ۱۴۰۱ رو هم دان کردم
پس کتاب های درسی نظام قدیم رو حذف میکنم -
منابع هم چند تا تاپیک عالی بچه ها دارن که درمورد کتاب ها تجزیه و تحلیل انجام دادن
یا برید تو سایت چی بخونم اونجا هم تحلیل های خوبی داره
بعد با توجه به سطح تون منبع رو خودتون پیدا کنیددریا دریایی خیلی هم عالی ممنونم ازتون
-
دریا دریایی ممنون از اینکه وقت گذاشتید
من کل تغییرات کتاب های دهم یازدهم و دوازدهم کنکور ۱۴۰۱ نسبت ب سال های گذشته رو پیدا کردم و واسه خیالم راحت تر بشه پی دی اف همه کتاب های لازم برای کنکور ۱۴۰۱ رو هم دان کردم
پس کتاب های درسی نظام قدیم رو حذف میکنمElham Hamed در کنکور سراسری ۱۴۰۱ گفته است:
دریا دریایی ممنون از اینکه وقت گذاشتید
پس کتاب های درسی نظام قدیم رو حذف میکنماره چون امسال هم رد پایی از کنکور نظام قدیم برخلاف کنکور پارسال نبود
-
دریا دریایی خیلی هم عالی ممنونم ازتون