سلام خدمت دوستان عزیز آلایی و مدیران محترم آلا
یه سوال ، چرا جزوه آقای صدری که توی سایت گذاشتید با جزوه توی فیلم ها فرق میکنه ! جزوه ای که توی فیلم ها هستش جا برای نوشتن و حل مسئله داره ولی جزوه ای که توی سایت قرار دادید خیلی خیلی جا کم داره . میشه این مورد رو درست کنید لطفا. ممنون
توی سایت هم تیکت دادم 😁
sohrab
@administrators
M.an
سلام.الان دومین باره دارم اینو مینویسم من جزوات دوره ی ریاضی آقای لکستانی پایه دهم رو اوایل آبان ماه خریداری کردم ولی فقط شامل فصل و اول و قسمتای ابتدایی فصل دوم هستش و ادامه ی جزوه ی فصل دوم و همچنین جزوه ی نکته و تست رو نداره/چند روزه منتظرم ولی باز همونه لطفا پیگیری کنید کل برنامه هام به هم ریخته.لطفاااا پیگیری کنید واقعا احتیاج دارم.
سلام بچهها 🐤
من یه فیلم رایگان از آریان حیدری درباره مثلثات دیدم و توی مبحث معادلات مثلثاتی از ۴ تا استراتژی فقط مورد اولو گفت. میشه لطفا اگه کسی یادشون داره یا فیلمشو داره برام بفرسته 🙇🏻
1686469580573-1155901903.jpg
16864696811181879947554.jpg
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
جزوات ریاضی استاد امینی راد
-
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان، تصمیم گرفتم این تاپیک رو ایجاد کنم تا جزواتی که در کانال تلگرام استاد ارسال میشه رو بزارم. همه جزوات استاد امینی راد اینجا قرار میگیره. -
-
@Zohre-Nowrouzi در جزوات ریاضی استاد امینی راد گفته است:
بقیش؟؟؟؟؟؟
فعلا این رو گذاشتن، میگردم ببینم قبلا هم هرچی گذاشته باشن میزارم.
-
برای دهم هم جزوه ندارند؟
-
Alireza Bodaghi در جزوات ریاضی استاد امینی راد گفته است:
برای دهم هم جزوه ندارند؟
این جزوات، جزوات دست نویسه فیلم های ایشون هست که دانش آموزان نوشتن. در ضمن امسال قرار نبود استاد دهم رو تدریس کنن استاد دیگه ای تدریس میکنن.
-
آیا سال دیگه یازدهم تدریس می کنند؟
-
Alireza Bodaghi در جزوات ریاضی استاد امینی راد گفته است:
آیا سال دیگه یازدهم تدریس می کنند؟
مسئولان آلا تصمیم میگیرند فیلم های چه درسی رو با چه استادی قرار بدن. اما بنظر خودم سال بعد برای یازدهم و دهم برنامه خواهند داشت.
-
-
-
-
-
ali g در جزوات ریاضی استاد امینی راد گفته است:
میشه آدرس کانال استاد رو بدین؟
-
این پست پاک شده!
-
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل
دوستان من فقط جزوه داخل کانال استاد رو قرار میدم هیچ اطلاعی از محتوای جزوه ندارم. مسئولیتش به پای خودتون هست. -
دوستان خواهش میکنم انصافا هر کی حزوه ی تابع اقای امینی رو کامل نوشته یا داره خواهش میکنم به اشتراک بزاره آزمونم نزدیکه اصلا وقت نیس همش شکل بکشم.. توروخدا