%(#ff4d59)[سلااام]😃
%(#ff4dff)[یه مشکلی که سال کنکور داشتم این بود که باید شماره تستها رو به صورت دستی وارد پاسخنامه خام میکردم و بعد تست میزدم که این کار خیلی ازم وقت می گرفت پس به فکر این افتادم تو اوقاتی که بیکار بودم یه پاسخنامه خام واسه راه ابریشم درست کنم و حالا میخوام اون رو در اختیار شما بذارم]😌
%(#4e37ff)[فقط مشکلش اینه که که یه جاهاییش با عمومی ها یکی بوده و سعی کردم تصحیحش کنم که شاید یکم نظم بعضی صفحات خراب شده باشه]
%(#037005)[و مشکل بعدی هم اینه که بر اساس راه ابریشم کنکور ۱۴۰۱ هست و نمیدونم چقدر راه ابریشم ۱۴۰۲ عوض شده و اینکه به درد بچه های راه ابریشم پرو هم میخوره یا نه رو اطلاعی ندارم]
👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻
پاسخبرگ خام راه ابریشم کامل.pdf
👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻
%(#0009ff)[در ضمن تو این فایل کنکورچه ها هم قرار داده] %(#0009ff)[شدن] 😄
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@دانش-آموزان-آلاء
سلام به همگی دوستان
کسی مطلع هست که چرا جزوات صفر تا صد ها غیر فعال اند و از دسترس خارج شده ؟
اکثر مجموعه ها هم اینطوره مثلا : ( گسسه اقای نوید و شیمی اقای معینی و فیزیک اقای یاری و ... )
و اگر کسی از دوستان تاپیکی میشناسه که جروه هارو داره یا خودش میتونه اینجا بفرسته ممنون میشم 🙏🏼
@همیار ریاضی فیزیک تجربی
خواهش میکنم الان 3 ساعته درگیرشم ولی نمیشه پیدا کردنشون که سخته بعدم ک پیدا کردم یکیشو موقع افزودن به سبد خرید خطا میده . اون یکی جزوه ام جزوه حسابان اقای علی صدری کنار وویدیوهاش هست ولی دانلود نمیشه .
🌸 🦋 الان سوال اینه چطور جزوه هارو پیدا کنم و چطور بخرمشون ؟
و اون یکی جزوه حسابان که کنار ویدیو ها هست ولی دان نمیشه رو چیکارش کنم ؟
چشام خشک شد پاش
هدیه دادن جزوه راه ابریشم
-
Ilya Mansouri
والا نمیدونم
اگر موضوع حلال و حرام باشه که قطعا مشکلی نداره چون به اون شخصی که میدیم خودش قبلا راه ابریشم را تهیه کرده
اگر موضوع مشکلاتی که در این فرایند ممکنه رخ بده باشه ی بحث دیگه میشهیا اگر میشد خود آلا ی فراخوان میداد که بچه ها جزوه هایی که داشتن را تمیز و مرتب بفرستن آلا و خود آلا زحمت توزیع را بکشه خیلی خوب میشد که با توجه به شرایط الان آلا بعید میدونم آلا امسال بتونه ی همچین کاری انجام بده چون واقعا سرشون شلوغه
حداقل اگر دوستی دارید که راه ابریشم را تهیه کرده به دوستتون جزوه هاتون را بدین
که تا حدی از اصراف کمتر شه -
این تاپیک امکان پذیر هست از نظر شرعی و ... ؟؟؟؟؟؟
-
Sajad Ghanbari سلام
کار بسیار خوبی هست ولی یه سری کار داره
اولا اینکه آلا باید این موضوع رو تایید کنه که اون فرد راه ابریشمی هست و این دروس رو خریده
مورد بعد اینکه باید بستری باشه که کد پستی و شماره تماس و... داده بشه که فکر نکنم اجازه همچین کاری داده بشه
حجم جزوات واقعا زیاده و اگر بچه های امسال بخوان جزوات رو دور بریزن واقعا ظلم بزرگی به طبیعت میشه و اصلا کار درستی نیست
@مدیر-محصول-ابریشم و sohrab فکر کنم خود شما عزیزان راه های بهتری بتونید پیشنهاد بدید که حتی اگر کسی نتونست هدیه بده حداقل بتونه بخشی از هزینه پرینت رو بگیره -
Sajad Ghanbari در هدیه دادن جزوه راه ابریشم گفته است:
این تاپیک امکان پذیر هست از نظر شرعی و ... ؟؟؟؟؟؟
ببخشید یعنی امسال قبول میشید انشاءالله؟؟؟
-
Sarah Ghanaatiyan
مطمین هستین؟؟؟والا اینجور ک ت تاپیکای دیگه دیدم قضیه از این قرار بوده
ولی خب بنظرم اگر آلا اوکی بده خیلی خوب میشه چون هم در مصرف کاغذ صرفه جویی میشه و اینکه کسی ک میخواد این جزوه هارو بگیره قطعا راه ابریشمی هست آخه ب کار کسی دیگه نمیاد -
Abolfazl Mousavi
انشاءالله و با اجازه بزرگ تر ها بللله : -
Abolfazl Mousavi
انشاءالله و با اجازه بزرگ تر ها بللله :مگه عروسیه؟؟
-
Sarah Ghanaatiyan در هدیه دادن جزوه راه ابریشم گفته است:
Sarah Ghanaatiyan
مطمین هستین؟؟؟والا اینجور ک ت تاپیکای دیگه دیدم قضیه از این قرار بوده
ولی خب بنظرم اگر آلا اوکی بده خیلی خوب میشه چون هم در مصرف کاغذ صرفه جویی میشه و اینکه کسی ک میخواد این جزوه هارو بگیره قطعا راه ابریشمی هست آخه ب کار کسی دیگه نمیادبه نظرم اون قانون برای فیلما و جزوات در سایت بود ،مثلا یکی پیشت جزوه رو بخونه بعید میدونم کار اشتباهی باشهو خب از یک لحاظ دیگه اینه که مثلا فرد خودش راه ابریشمی باشه ،در مصرف کاغذ و هزینه هم صرفه جویی میشه واقعا🤏
-
-
Sajad Ghanbari واقعا پیشنهاد شما عالیه
-
شک ندارم این تاپیک بالای ۷ تا از اعضای رسمی آلا دیدن و جواب ندادن
-
Abolfazl Mousavi والا من فقط میخوام مطمین باشم که دیده شده توسط تیم آلا
و گرنه میدونم واقعا آلا سرش شلوغه و این کار هم تمرکز زیادی میخواد (الان که دارم فکر میکنم واقعا مشکلات خیلی زیادی هم داره)
در همین حد که یکی از مدیر ها موافق یا مخالف بزنه که بدونم به دست تیم آلا رسیده کافیه و مطمین هستم اون ها بهترین تصمیم را میگیرن و هدفم از این تگ کردن ها این هست که به دست تیم آلا برسه این موضوع -
Sajad Ghanbari من اگه قبول بشم و تیم آلا راضی باشه حاضرم جزوه هامو اهدا کنم
البته بازم میگم اگه قبول بشم -
Sajad Ghanbari اگه قبول بشم و الا راضی باشه منم جزو هامو اهدا میکنم
-
Sajad Ghanbari انشاءالله و همچنین
-
-
-
-