جذب در دهان
-
@mr-fantastic
اها،خیلی ممنون@dr-mahh
ممنونم@kosar-mortazavi در جذب در دهان گفته است:
@m-zngne سلام
تا جایی که من میدونم،
یادم میاد جایی خونده بودم چون جذب الکل بسیار راحته، در دهان و معده هم جذب میشه
اینو جایی ندیده بودم،ممنون بابت نکته جدید
-
@m-zngne خواهش میکنم
البته مراقب این نکته هایی که مستقیم تو کتاب نیست و با استدلال بدست میاد باشید، به قول آقا موقاری فقط گوشه جیبتون باشه
موفق باشی -
ابوالفضل ریسی
مطمئنید؟
چون خیلی سبز گفته که گوارش شیمیایی کربوهیدرات توسط آمیلاز بزاق در دهان آغاز میشه و به گوارش نشاسته کمک میکنه اما هیچ کدوم از این مولکول های حاصل قابل جذب نیستن
ممنون بابت وقتی که گذاشتید@m-zngne خواهش میکنم
من این مطلب رو توی سایتهای اینترنتی خونده بودم حالا اگر خیلی سبز اینطور گفته بهتره به همون اعتماد کنید -
سلام به نطرم این نکته بر اساس کتاب ( نه علمی) غلطه چون درستش اینه که گوارش از دهان شروع میشه نه جذب
-
سلام به نطرم این نکته بر اساس کتاب ( نه علمی) غلطه چون درستش اینه که گوارش از دهان شروع میشه نه جذب
@ariana-ariana تو دهان جذب هم داریم میشه گفت ب طور کلییی جذب و گوارش مکانیکی و شیمیای توی دهان آغاز میشه به طور کلی و بر اساس متن کتاب
-
@ariana-ariana تو دهان جذب هم داریم میشه گفت ب طور کلییی جذب و گوارش مکانیکی و شیمیای توی دهان آغاز میشه به طور کلی و بر اساس متن کتاب
Elham Hamed اگه تو کتاب هست که دیگه قطعا درسته
-
@m-zngne سلام
تا جایی که من میدونم
مواد نشاسته ای که بزاق بر اونها اثر میذاره تا حدودی جذب میشنابوالفضل ریسی کتاب گفته کربوهیدرات در صورتی جذب میشه ک به مونوساکارید تبدیل شن از طرفی هم گفته ک امیلاز کربوهیدرات رو ب مالتوز و مولکول های درشت تر تبدیل میکنه
گفته ی شما تناقض داره -
Elham Hamed اگه تو کتاب هست که دیگه قطعا درسته
@ariana-ariana کتاب همیشه اشاره میکنه و نتیجه گیری و استدلال رو میزاره بر عهده دانش اموز
-
ابوالفضل ریسی کتاب گفته کربوهیدرات در صورتی جذب میشه ک به مونوساکارید تبدیل شن از طرفی هم گفته ک امیلاز کربوهیدرات رو ب مالتوز و مولکول های درشت تر تبدیل میکنه
گفته ی شما تناقض دارهElham Hamed بله حرفتون درسته و گفتم که این مطلب رو صرفا از یه سایت خوندم و نباید همینطور میگفتم
-
@m-zngne سلام بله تو دهان جذب هم داریم مثلن بعضی از مواد غذایی که قند ساده گلوکز دارن دیگه این گلوکزا بعضیاشون تو دهان جذب میشن