سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
جلسه ٢٩ تابع (قسمت دوازدهم) - دامنهی تابع(قسمت ١) استاد امینی راد ۹۵-۹۶
-
جلسه ٢٩ تابع (قسمت دوازدهم) - دامنهی تابع(قسمت ١) استاد امینی راد ۹۵-۹۶
سلام دوستان من وقتی این قسمت رو دان میکنم به جاش عربی دان میشه همه راه حل هایی که تو قسمت مشکلات دوستان گفتند رو انجام دادم با این روش ها خیلی از مشکلاتم حل شد ولی فقط همین قسمت اشتباه دان میشه کمکم کنید -
سلام از این لینک میتونید دریافت کنید قسمت 29 رو ...
-
yousef2016 سلام ممنون ولی بازم عربی هست واسه شما درسته؟؟؟
-
yousef2016 خیلی ممنون من مشکلم رو یه جور دیگه حل کردم بازم ممنون که پیگیر بودین
-
خواهش میکنم ، نه فیلم رو اون روز هم چک کردم سالم بود ، احتمالا اسم های فایل ها شبیه هم بوده اینطوری شده بود برای شما ، بازم اگه مشکلی بود بگید برطرف اش میکنیم
-
این پست پاک شده!
-
sodeys ghorbani دانش آموزان آلاءreplied to yousef2016 on آخرین ویرایش توسط sodeys ghorbani انجام شده
yousef2016 سلام میشه تو دانلود قسمت ۲ جدول تناوبی کمکم کنید از استاد آقاجانی ۹۵-۹۶
-
از این لینک میتونید دریافت کنید
http://dl1.sanatisharif.ir/media/141/hq/002asdf.mp4 -
yousef2016 سلام خیلی ممنون
-
yousef2016 سلام ببخشید انقدر مزاحم میشم میشه تو دانلودجلسه ٤ حرکت شناسی (قسمت چهارم)دکتر طلوعی ۹۵-۹۶ کمکم کنید باشه که جبران کنم
-
yousef2016 همین طور فسمت ۷ حرکت شناسی ۹۶-۹۵ دکتر طلوعی