تماس مستقیم / غیر مستقیم مایع مغزی نخاعی
-
اگه بگیم مایع مغزی نخاعی به طور مستقیم با نخاع و مغز در ارتباطه درسته یا اشتباه؟
تجربیا یازدهم دوازدهم بچه-های-تجربی-راه-ابریشم دانش-آموزان-آلاء -
سلام .
کاملا اشتباه است
-
سلام .
کاملا اشتباه است
Abolfazl Mousavi خیلی ممنون
ولی دوتا ابهام داشتم اینجا:
1)وقتی میگیم مایع مغزی نخاعی در کانال مرکزی نخاع قرار داره میتونیم نتیجه بگیریم که با نخاع تماس داره؟
2) توی تشریح مغز گوسفند یه جایی هست که میگه شبکه های مویرگی داخل بطن ها که مایع مغزی نخاعی رو ترشح میکنند...
در اینجا هم میتونیم بگیم که مایع مغزی نخاعی از درون با مغز تماس مستقیم داره. چون قاعدتا این مایع بعد از ترشح به درون بطن ها ریخته میشه که بطن ها هم جزو مغز هستند.اینطور نیست؟ -
همیار دریا دریایی خیلی ممنون میشم شما هم کمک کنید
-
1)وقتی میگیم مایع مغزی نخاعی در کانال مرکزی نخاع قرار داره میتونیم نتیجه بگیریم که با نخاع تماس داره؟
2) توی تشریح مغز گوسفند یه جایی هست که میگه شبکه های مویرگی داخل بطن ها که مایع مغزی نخاعی رو ترشح میکنند...
در اینجا هم میتونیم بگیم که مایع مغزی نخاعی از درون با مغز تماس مستقیم داره. چون قاعدتا این مایع بعد از ترشح به درون بطن ها ریخته میشه که بطن ها هم جزو مغز هستند.اینطور نیست؟@first در تماس مستقیم / غیر مستقیم مایع مغزی نخاعی گفته است:
در اینجا هم میتونیم بگیم که مایع مغزی نخاعی از درون با مغز تماس مستقیم داره. چون قاعدتا این مایع بعد از ترشح به درون بطن ها ریخته میشه که بطن ها هم جزو مغز هستند.اینطور نیست؟مایع مغزی نخاعی بین لایه عنکبوتیه و لایه نرم شامه هست ،و نرم شامه فقط با بخش خاکستری مغز و سفید نخاع در ارتباطه
این توضیحات در تست خیلی سبز بود که عرض کردم
-
@first در تماس مستقیم / غیر مستقیم مایع مغزی نخاعی گفته است:
در اینجا هم میتونیم بگیم که مایع مغزی نخاعی از درون با مغز تماس مستقیم داره. چون قاعدتا این مایع بعد از ترشح به درون بطن ها ریخته میشه که بطن ها هم جزو مغز هستند.اینطور نیست؟مایع مغزی نخاعی بین لایه عنکبوتیه و لایه نرم شامه هست ،و نرم شامه فقط با بخش خاکستری مغز و سفید نخاع در ارتباطه
این توضیحات در تست خیلی سبز بود که عرض کردم
Abolfazl Mousavi بله اینرو قبول دارم ولی مایع مغزی نخاعی صرفا دراونجا نیست یه نگاه به صفحه 14 کتاب بندازید همون فعالیته تشریح مغز
-
اگه بگیم مایع مغزی نخاعی به طور مستقیم با نخاع و مغز در ارتباطه درسته یا اشتباه؟
تجربیا یازدهم دوازدهم بچه-های-تجربی-راه-ابریشم دانش-آموزان-آلاء@first سلام درباره نخاع الان چیزی یادم نمیاد و مطمئن نیستم ولی درباره مغز درسته، چون مایع مغزی نخاعی داخل مغز در بطن ها ساخته میشه و از مسیر بین بطن ها حرکت میکنه و بین پرده های ممنژ وار میشه ولی اینی که گفتم خیلی کلیه و من دقیقشو نمیدونم ولی فکر میکنم درست باشه
z Gheibi اگر ممکنه، لطفا بخونید و اگر اشتباهی میکنم اصلاح کنید
-
@first سلام درباره نخاع الان چیزی یادم نمیاد و مطمئن نیستم ولی درباره مغز درسته، چون مایع مغزی نخاعی داخل مغز در بطن ها ساخته میشه و از مسیر بین بطن ها حرکت میکنه و بین پرده های ممنژ وار میشه ولی اینی که گفتم خیلی کلیه و من دقیقشو نمیدونم ولی فکر میکنم درست باشه
@kosar-mortazavi در تماس مستقیم / غیر مستقیم مایع مغزی نخاعی گفته است:
@first سلام درباره نخاع الان چیزی یادم نمیاد و مطمئن نیستم ولی درباره مغز درسته، چون مایع مغزی نخاعی داخل مغز در بطن ها ساخته میشه و از مسیر بین بطن ها حرکت میکنه و بین پرده های ممنژ وار میشه ولی اینی که گفتم خیلی کلیه و من دقیقشو نمیدونم ولی فکر میکنم درست باشه
سلام تا اونجایی که دبیرستان خوندیم درسته
-
جمله درسته
-
خیلی ممنون از همه
Abolfazl Mousavi @Kosar-Mortazavi z Gheibi دریا دریایی -
خیلی ممنون از همه
Abolfazl Mousavi @Kosar-Mortazavi z Gheibi دریا دریایی -
Abolfazl Mousavi بله اینرو قبول دارم ولی مایع مغزی نخاعی صرفا دراونجا نیست یه نگاه به صفحه 14 کتاب بندازید همون فعالیته تشریح مغز
در حد کنکور بفهمید کافیه ،دیگه انصافا بیشتر از این وقت میگیره و باید بزارید برا دانشگاه
-
خیلی ممنون از همه
Abolfazl Mousavi @Kosar-Mortazavi z Gheibi دریا دریایی@first در تماس مستقیم / غیر مستقیم مایع مغزی نخاعی گفته است:
خیلی ممنون از همه
Abolfazl Mousavi @Kosar-Mortazavi z Gheibi دریا دریاییخواهش میکنم