تضاد بیت![😶 😶](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f636.png?v=74b27409633)
-
سلام دوستان وقت تون بخیر
میشه تضاد این بیت رو بگید؟
ای آشنا که گریه کنان پند می دهی
آب از برون مریز که آتش به جان گرفت
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام دوستان وقت تون بخیر
@دانش-آموزان-آلاء@sania-andiravan شاید اب و اتش باشه نیست؟
-
سلام دوستان وقت تون بخیر
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام دوستان وقت تون بخیر
@دانش-آموزان-آلاء -
F Gh 1
@Masoumeh-Shokrollahi
بله ممنونم
خیلی خسته بودم خودم حواسم نبود به آب و آتش معذرت@sania-andiravan بله شما مث اینکه خدافظی کردی بری بخوابی
خواهش میکنم️
-
@sania-andiravan بله شما مث اینکه خدافظی کردی بری بخوابی
خواهش میکنم️
-
@sania-andiravan بله شما مث اینکه خدافظی کردی بری بخوابی
خواهش میکنم️
-
@sania-andiravan اها
-
F Gh 1
@Masoumeh-Shokrollahi
بله ممنونم
خیلی خسته بودم خودم حواسم نبود به آب و آتش معذرت -
سلام دوستان وقت تون بخیر
@دانش-آموزان-آلاء@sania-andiravan بچه ها گفتن ولی منم ک علارغم اینکه همه چیزم بالاس ولی درصد فارسیم از بعد کلاس شیشمم تا امروز همیشه منفیه اون آب و آتش رو دیدم 🥲
فک کنم خیلی خوابت میاد و خسته هستی امشب
منم دیگه میرم بخوابم
فردا حتمن یه تاپیک بزنم بپرسم چجوری ادبیاتو بخونم آخه من ادبیاتم خیلی پایینه با اینکه پدرم دکترای ادبیات فارسی داره منتها به من هیچی یاد نداد از اول تولدم تاکنون و الانم اصن روش حساب نمیشه کرد باید از بچه ها بپرسم از فارسی خوشم نمیومد قبلن برا همی... اگ تاپیک قدیمی شما ها زدین دوستان و در دسترس بود اگ ممکنش بود برا منم کامنتشو بذارین وگرنه ک فردا بزنموای فردا دوباره برنامه آلاء و درس حوندن و کلی چیزای دیگه وعو خیلی هیجان دارم مث همیشه واسه فردا
شب بخیر
🪁
-
@sania-andiravan بچه ها گفتن ولی منم ک علارغم اینکه همه چیزم بالاس ولی درصد فارسیم از بعد کلاس شیشمم تا امروز همیشه منفیه اون آب و آتش رو دیدم 🥲
منم دیگه میرم بخوابم
فردا حتمن یه تاپیک بزنم بپرسم چجوری ادبیاتو بخونم آخه من ادبیاتم خیلی پایینه با اینکه پدرم دکترای ادبیات فارسی داره منتها به من هیچی یاد نداد از اول تولدم تاکنون و الانم اصن روش حساب نمیشه کرد باید از بچه ها بپرسم از فارسی خوشم نمیومد قبلن برا همی... اگ تاپیک قدیمی شما ها زدین دوستان و در دسترس بود اگ ممکنش بود برا منم کامنتشو بذارین وگرنه ک فردا بزنموای فردا دوباره برنامه آلاء و درس حوندن و کلی چیزای دیگه وعو خیلی هیجان دارم مث همیشه واسه فردا
شب بخیر
🪁
Amirreza Vafaei Moghadam پبشنهادم اینه فیلمای اقای حسین خانی و ببینید
-
@sania-andiravan بچه ها گفتن ولی منم ک علارغم اینکه همه چیزم بالاس ولی درصد فارسیم از بعد کلاس شیشمم تا امروز همیشه منفیه اون آب و آتش رو دیدم 🥲
منم دیگه میرم بخوابم
شب بخیر
🪁
Amirreza Vafaei Moghadam
من خودم ویدئو های آقا حسین خانی رو می بینم راضیم