سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
مشکل ساعت خواب و بیداری
-
Amirreza Vafaei Moghadam
عهههه ایییین
Sana Asadi0 خودم بودم️
ولی گوشیمو که عوض کردم دوباره برنامه آلا رو ریختم اون رمز وامونده اش یادم نیومد و مجبور شدم یکی جدید بزنم و شدم Sana Asadi1 -
Sana Asadi 1 اعععع چ جالب چ شگفت انگیز چ اتفاقات زنجیره ای اسرار آمیزی
-
این پست پاک شده!
-
دوست عزیز به نظرم هنوز کنکور رو جدی نگرفتی اگر جدی میگرفتی و دغده داشتی خود مغز اجازه نمی داد بیشتر بخوابی و بلندت می کرد فکر کنم شما از اینهایی که می گن حالا ولش کون و وقت دارمو شبا بیشتر میخونم و ... مراقب باش .
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Sarah Ghanaatiyan on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Sarah Ghanaatiyan اعععع چ جااالب
بذار یه سیزن دیگه از ماجراهای برفی رو بگم پ
دیروز دیدم یه سوسکه بیرون افتاده بچهِ برفی داره نابودش میکنه اومدم با یه دمپایی با این ذهنیت ک بره برا بقیه دوستاش تعریف کنه درس عبرتی بشه براشون گرفتمش انداختمش توی w.c 🥲\(°o°)/
رفتش خب، بعدش دیگه از دیروز تا الان درب w.c رو هم باز میکنی هیچ سوسکی نمیاد بیرون همه تا همون دم در میان اما از در بیرون نمیان(●__●)
به گوششون رسیده چ موجودات افسانه ای داریم ما اینجا، تو دلشون میگن همینجا منتظر بمونیم بیان با دمپایی لهمون کنن بهتر ازینه ک بریم بیرون بدبختی دچار بشیم
لامصب خیلی تاثیر گذار بود ادب شدن(-_×)« %(#ff0000)[هِلیا شَر میشه نکن! نرو بیرون...] » 😎😂
-
Amirreza Vafaei Moghadam خدایااا پس جنگ سوسکی بشه تو و برفی و خاندانش هستید
راسی عکس برفی و خاندانش رو اگر دوست داشتی بفرس:)))
-
سلام
پیشنهاد من اینه که با یکی از آشنا ها و یا دوستانتون صبح زود برای پیاده روی قرار بگذارید
از استرس معطل شدن اون بنده خدا هم که شده زودتر بیدار میشید
همچنین این موضوع میتونه تاثیر به سزایی در روحیه شما بگذاره
حداقل که برای من داشت -
Amirreza Vafaei Moghadam ببخشید مجبورم اینجا بگم
شما تاپیکی زدید ک تایم استفاده از گوشی رو بفرسیم و به نظرم خیلی راهکار خوبیه ک کاهش بدیم ولی مثلا بعضی ها مثل من چون اعتبارم کمه نمیتونم بفرسم چون غیر درسی هس یعنی تو قسمت غیر درسی ها هس -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Zahra Esmaeili on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Zahra Esmaeili آهااا تو غیر درسی هاا هستش پس چشم پاکش میکنم میارمش توی بخش مشاوره... حواسم نبود️🪁
-
Amirreza Vafaei Moghadam خیلی ممنون
-
Zahra Esmaeili شیشصد تا تاپیک زدم همشون داغون تر از اون یکی شد همش اشتباه داشت توشون یه بار ک متن هدر رو کپی کرده بودم... دو بار پاکیدم یکی جدید زدم شرمنده ببخشید
-
Amirreza Vafaei Moghadam خواهش میکنم منم بلد نیسم عکس آپلود کنم چند روزه دارم باهاش ور میرم ولی نمیتونم️
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Zahra Esmaeili on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Zahra Esmaeili
اعععع
ببین این اسکرول بالا رو میکشی سمت راست،
بعدش این گزینه رو توی عکس پایین انتخاب میکنی
( نه اون گزینه ک روش خط زدم)
و میری توی گالری عکسی ک میخوای رو انتخاب میکنی و میفرستی -
Amirreza Vafaei Moghadam خیلی ممنون بله دوستان گفتن
بازم ممنون