مشکل ساعت خواب و بیداری
-
سلام دوستای گلممم
یه مشکل جدی دارم
اینکه الارام میزارم صبح زود بیدار شم
ولی وقتی بیدار شدم میبینم الارمو قطع کردم و ساعت ۱۰ صبحه
شبا زود میخوابم
ولی نمیدونم چرا طلسم شده نمیتومم نخوابم
راه حلی دارین؟Shqw yeqq سلام مشکل یا از انگیزه هست یا اینکه شما خوراکی های با طبع سرد زیاد مصرف می کنید.میزان خواب شما هم حداقل باید ۷ساعت باشه که اگر کمتر بشه مشکل ایجاد میکنه .
ابتدا مشکل و پیدا کنید بعد راه حل و اجرایی. هر کدوم از مشکلات بالا راه حل مخصوص به خودشو داره. -
یه اپ فوق العاده هست که خودمم استفاده میکنم به اسم alarmly. فارسروید نسخه پرمیومش رو گذاشته دانلودش کن
یه اهنگم هست به اسم GET UP از MARC REBILLET تو یوتیوب (لینک : https://www.youtube.com/watch?v=uS5VqnjzpLo ) اینو برو دانلودش کن بزا اهنگ الارم گوشیت
یه سری چیزا هم نیاز به گفتن نیست دیگه اینکه باید 6-8 ساعت خواب بگیرین یا مثلا اگر همیشه 10 پامیشی نمیتونی یهو 6 صب پاشی باید اروم اروم برسونیش به اون تایم
-
Sana Asadi 0
Amirreza Vafaei Moghadam در کمک کنید🥺 گفته است:Sana Asadi 1 آقا
اشتب شد این دیه چ سمی هستش دستم خورد
-
Sana Asadi 1 منم با آهنگای فیوم این کارا رو کردم و بعد ی مدت ازشون متنفر شدم
زود ب زود باید عوض کرد آهنگارو ک هم تکراری نشن و هم متنفر نشد ازشونSarah Ghanaatiyan منم با آهنگای Eminem
🥲
فک کنم همه این کارا رو کرده باشن یا فقط ما ها استثناً خل در اومدیم
-
Sarah Ghanaatiyan منم با آهنگای Eminem
🥲
فک کنم همه این کارا رو کرده باشن یا فقط ما ها استثناً خل در اومدیم
Amirreza Vafaei Moghadam برا من we don't talk anymore با یکی از آهنگای کوروش یغمایی بود:))
والو نمیدونم ولی خب جوری شدم ک اگ یهویی پلی بشن میزنم بعدی یا حداقل اون تیکشو رد میکنم
اومدم انگیزه بگیرم بیدار شم برعکس ازشون بدم اومد🥺
راسی در رابطه با برفی و خاندانش خیلی ذوق کردمو خندیدم،خدا bodyguard تو حفظ کنه -
Sana Asadi 0
-
Amirreza Vafaei Moghadam برا من we don't talk anymore با یکی از آهنگای کوروش یغمایی بود:))
والو نمیدونم ولی خب جوری شدم ک اگ یهویی پلی بشن میزنم بعدی یا حداقل اون تیکشو رد میکنم
راسی در رابطه با برفی و خاندانش خیلی ذوق کردمو خندیدم،خدا bodyguard تو حفظ کنهSarah Ghanaatiyan چرا مگ میشه از آهنگ we don't talk anymore بدت بیاد؟🥲
-
سلام دوستای گلممم
یه مشکل جدی دارم
شبا زود میخوابم
راه حلی دارین؟ -
Sarah Ghanaatiyan چرا مگ میشه از آهنگ we don't talk anymore بدت بیاد؟🥲
Zahra Esmaeili در کمک کنید🥺 گفته است:
Sarah Ghanaatiyan چرا مگ میشه از آهنگ we don't talk anymore بدت بیاد؟🥲
فقط تیکه اولش
البته توام اگ اوایل تمرین زود بیدار شدنت این اهنگو میذاشتی و هرروز صبح باهاش بزور بیدار میشدی بدت میومد ¯_(ツ)_/¯
ولی خب مربوط ب چندماه پیشه و الان به حول قوه الهی با همون چیزای پیشفرض خودش ک یه دینگ دینگی باشه بیدار میشم
-
Sana Asadi 0
Amirreza Vafaei Moghadam
عهههه ایییین
Sana Asadi0 خودم بودم
️
ولی گوشیمو که عوض کردم دوباره برنامه آلا رو ریختم اون رمز وامونده اش یادم نیومد و مجبور شدم یکی جدید بزنم و شدم Sana Asadi1 -
Sana Asadi 1 اعععع چ جالب چ شگفت انگیز چ اتفاقات زنجیره ای اسرار آمیزی
-
این پست پاک شده!
-
دوست عزیز به نظرم هنوز کنکور رو جدی نگرفتی اگر جدی میگرفتی و دغده داشتی خود مغز اجازه نمی داد بیشتر بخوابی و بلندت می کرد فکر کنم شما از اینهایی که می گن حالا ولش کون و وقت دارمو شبا بیشتر میخونم و ... مراقب باش .
-
راسی در رابطه با برفی و خاندانش خیلی ذوق کردمو خندیدم،خدا bodyguard تو حفظ کنهSarah Ghanaatiyan اعععع چ جااالب
بذار یه سیزن دیگه از ماجراهای برفی رو بگم پ
دیروز دیدم یه سوسکه بیرون افتاده بچهِ برفی داره نابودش میکنه اومدم با یه دمپایی با این ذهنیت ک بره برا بقیه دوستاش تعریف کنه درس عبرتی بشه براشون گرفتمش انداختمش توی w.c 🥲\(°o°)/
رفتش خب، بعدش دیگه از دیروز تا الان درب w.c رو هم باز میکنی هیچ سوسکی نمیاد بیرون همه تا همون دم در میان اما از در بیرون نمیان(●__●)
به گوششون رسیده چ موجودات افسانه ای داریم ما اینجا، تو دلشون میگن همینجا منتظر بمونیم بیان با دمپایی لهمون کنن بهتر ازینه ک بریم بیرون بدبختی دچار بشیم
لامصب خیلی تاثیر گذار بود ادب شدن(@_@)
« %(#ff0000)[هِلیا شَر میشه نکن! نرو بیرون...] » 😎😂
-
Sarah Ghanaatiyan اعععع چ جااالب
دیروز دیدم یه سوسکه بیرون افتاده بچهِ برفی داره نابودش میکنه اومدم با یه دمپایی با این ذهنیت ک بره برا بقیه دوستاش تعریف کنه درس عبرتی بشه براشون گرفتمش انداختمش توی w.c 🥲\(°o°)/
رفتش خب، بعدش دیگه از دیروز تا الان درب w.c رو هم باز میکنی هیچ سوسکی نمیاد بیرون همه تا همون دم در میان اما از در بیرون نمیان(●__●)
به گوششون رسیده چ موجودات افسانه ای داریم ما اینجا، تو دلشون میگن همینجا منتظر بمونیم بیان با دمپایی لهمون کنن بهتر ازینه ک بریم بیرون بدبختی دچار بشیم
Amirreza Vafaei Moghadam خدایااا
پس جنگ سوسکی بشه تو و برفی و خاندانش هستید
راسی عکس برفی و خاندانش رو اگر دوست داشتی بفرس:)))
-
سلام
پیشنهاد من اینه که با یکی از آشنا ها و یا دوستانتون صبح زود برای پیاده روی قرار بگذارید
از استرس معطل شدن اون بنده خدا هم که شده زودتر بیدار میشید
همچنین این موضوع میتونه تاثیر به سزایی در روحیه شما بگذاره
حداقل که برای من داشت -
سلام دوستای گلممم
یه مشکل جدی دارم
شبا زود میخوابم
راه حلی دارین؟برنامه ی puzzel alarm clock برای بیدار شدنه مجبور ات می کنه پازل و مسئله و... حل کنی تا الارم قطع بشه فک کنم به دردت بخوره
-
Sarah Ghanaatiyan اعععع چ جااالب
Amirreza Vafaei Moghadam ببخشید مجبورم اینجا بگم
شما تاپیکی زدید ک تایم استفاده از گوشی رو بفرسیم و به نظرم خیلی راهکار خوبیه ک کاهش بدیم ولی مثلا بعضی ها مثل من چون اعتبارم کمه نمیتونم بفرسم چون غیر درسی هس یعنی تو قسمت غیر درسی ها هس -
Amirreza Vafaei Moghadam ببخشید مجبورم اینجا بگم
شما تاپیکی زدید ک تایم استفاده از گوشی رو بفرسیم و به نظرم خیلی راهکار خوبیه ک کاهش بدیم ولی مثلا بعضی ها مثل من چون اعتبارم کمه نمیتونم بفرسم چون غیر درسی هس یعنی تو قسمت غیر درسی ها هسZahra Esmaeili آهااا تو غیر درسی هاا هستش پس چشم پاکش میکنم میارمش توی بخش مشاوره... حواسم نبود
️🪁
-
Zahra Esmaeili آهااا تو غیر درسی هاا هستش پس چشم پاکش میکنم میارمش توی بخش مشاوره... حواسم نبود
️🪁
Amirreza Vafaei Moghadam خیلی ممنون