Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. مشکل ساعت خواب و بیداری
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای
ازمون
_______
سلام به نظرتون کدوم ازمون بهتره ؟ قلمچی خیلی سبز گزینه دو ماز سنجش؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
لطفاً کمکم کنید
N
یه سوال دارم لطفاً اگر مشاوری یا کسی که راه درست رو میدونه لطفاً کمکم کنه ممنون ببینید من یه دوازدهمی هستم که می‌خوام پشت کنکور بمونم یعنی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونم و خب هنوز هم امتحان نهایی هام رو ندادم.. به غیر از اون میخواهم سه تا از دروس ضریب بالای یازدهم رو هم ترمیم بزنم(برای کنکور ۱۴۰۵) چون امسال ترمیم تکدرس مجازه (ولی از سال دیگه حتی برای کسایی که اصلا ترمیم نکردن هم ترمیم تکدرس نداریم درسته؟) و سوالم اینه که الان و با توجه به اینکه کار اینا معلوم نمیکنه که دوباره سال دیگه چی چی بگن درباره یازدهم و... بنظرتون من یازدهم رو ترمیم بزنم اون سه تا درس رو که خیالم راحت بشه یا نه؟ یعنی میگم بنظرتون ممکنه که سال بعد ترمیم تکدرس برای اولین ترمیم رو مجاز بکنن یا نه؟
سوال مشاوره ای
بعد از 22 سال می‌خوام کنکور بدم
3
سلام 22 سال پیش دیپلم تجربی گرفتم و بعدش اصلا درس نخوندم از همون اولش دوست داشتم ادامه تحصیل بدم ولی شرایطم جور نبود، الان هم جور نیست ولی می‌خوام به زور جورش کنم چه درسی وکدوم مبحث رو بخونم که حد اقل 2 -3 تا جواب درست بتونم بدم
سوال مشاوره ای
زیست‌شناسی سلولی مولکولی
F ArmanF
میخواستم بدونم برا زیست شناسی سلولی ملکولی چه ترازی لازمه..اگه ازاد یا غیر انتفاعی هم باشه مهم نیس فقط میخوام تهران باشه
سوال مشاوره ای
مشاوره کنکوری😉
Zahra.HDZ
سلام سلام حالتون چطوره کنکوری ها؟ خب قضیه چیه؟ قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم. خب حالا چطوری؟ بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین و بنده حقیر() در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم. سوالاتون قراره حول مشکلات مشاوره‌ای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه. چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربه‌ش هستیم. https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو درضمن حواستون باشه: ️اسپم ممنوعه ️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه️ ️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم️ و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سوال مشاوره ای
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..! رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..! مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
ایرپاد برای یک انسان فقیر
هویجججه
بچه ها واقعا نمیتونم بعد از اینکه 10 تومن پول ساعت هوشمند دادم ایرپاد گرون بخرم واقعا no money ایرپاد تا سقف 3 تومن چی توصیه میکنید؟ چیزی که خودتون داشتین و راضی بودین🥲
سوال مشاوره ای

مشکل ساعت خواب و بیداری

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حل نشده سوال مشاوره ای
35 دیدگاه‌ها 15 کاربران 847 بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Sarah GhanaatiyanS آفلاین
    Sarah GhanaatiyanS آفلاین
    Sarah Ghanaatiyan
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

و یه چیز دیگه
    به هیچ وجه وقتی آلارمت زنگ خورد نگو بزار 5 مین دیگه بخوابم و این حرفا
    سخته ولی همون لحظه از پتو و بالشت عزیزت دوری کن و برو صورتتو آب بزن تا خوابت میپره

1 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • Shqw yeqqS Shqw yeqq

سلام دوستای گلممم
      یه مشکل جدی دارم
      اینکه الارام میزارم صبح زود بیدار شم
      ولی وقتی بیدار شدم میبینم الارمو قطع کردم و ساعت ۱۰ صبحه
      شبا زود میخوابم
      ولی نمیدونم چرا طلسم شده نمیتومم نخوابم
      راه حلی دارین؟😫

م آفلاین
      م آفلاین
      مِهردُخت

Shqw yeqq سلام مشکل یا از انگیزه هست یا اینکه شما خوراکی های با طبع سرد زیاد مصرف می کنید.میزان خواب شما هم حداقل باید ۷ساعت باشه که اگر کمتر بشه مشکل ایجاد میکنه .
      ابتدا مشکل و پیدا کنید بعد راه حل و اجرایی. هر کدوم از مشکلات بالا راه حل مخصوص به خودشو داره.

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • A آفلاین
        A آفلاین
        amirmohammad shakeri
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط amirmohammad shakeri انجام شده

یه اپ فوق العاده هست که خودمم استفاده میکنم به اسم alarmly. فارسروید نسخه پرمیومش رو گذاشته دانلودش کن

یه اهنگم هست به اسم GET UP از MARC REBILLET تو یوتیوب (لینک : https://www.youtube.com/watch?v=uS5VqnjzpLo ) اینو برو دانلودش کن بزا اهنگ الارم گوشیت

یه سری چیزا هم نیاز به گفتن نیست دیگه اینکه باید 6-8 ساعت خواب بگیرین یا مثلا اگر همیشه 10 پامیشی نمیتونی یهو 6 صب پاشی باید اروم اروم برسونیش به اون تایم

1 پاسخ آخرین پاسخ
        3
        • Amirreza Vafaei MoghadamA Amirreza Vafaei Moghadam

Sana Asadi 1 آقا

Amirreza Vafaei MoghadamA آفلاین
          Amirreza Vafaei Moghadam
          المپیادیا

Sana Asadi 0
          Amirreza Vafaei Moghadam در کمک کنید🥺 گفته است:

Sana Asadi 1 آقا

اشتب شد این دیه چ سمی هستش دستم خورد 😐😂

Zahra EsmaeiliZ Sana Asadi 1S 2 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • Sarah GhanaatiyanS Sarah Ghanaatiyan

Sana Asadi 1 منم با آهنگای فیوم این کارا رو کردم و بعد ی مدت ازشون متنفر شدم😂😂🤞🏻
            زود ب زود باید عوض کرد آهنگارو ک هم تکراری نشن و هم متنفر نشد ازشون

Amirreza Vafaei Moghadam
            المپیادیا

Sarah Ghanaatiyan منم با آهنگای Eminem 😂🥲😂😂 فک کنم همه این کارا رو کرده باشن یا فقط ما ها استثناً خل در اومدیم😂🤣🤣

Sarah GhanaatiyanS 1 پاسخ آخرین پاسخ
            3

Sarah Ghanaatiyan منم با آهنگای Eminem 😂🥲😂😂 فک کنم همه این کارا رو کرده باشن یا فقط ما ها استثناً خل در اومدیم😂🤣🤣

Sarah Ghanaatiyan

Amirreza Vafaei Moghadam برا من we don't talk anymore با یکی از آهنگای کوروش یغمایی بود:))
              والو نمیدونم ولی خب جوری شدم ک اگ یهویی پلی بشن میزنم بعدی یا حداقل اون تیکشو رد میکنم
              اومدم انگیزه بگیرم بیدار شم برعکس ازشون بدم اومد🥺😂😂
              راسی در رابطه با برفی و خاندانش خیلی ذوق کردمو خندیدم،خدا bodyguard تو حفظ کنه😄😂

Zahra EsmaeiliZ Amirreza Vafaei MoghadamA 2 پاسخ آخرین پاسخ
              3

Sana Asadi 0

Sana Asadi 1 آقا

Zahra EsmaeiliZ آفلاین
                Zahra EsmaeiliZ آفلاین
                Zahra Esmaeili
                دانش آموزان آلاء

Amirreza Vafaei Moghadam 😂😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                7

Amirreza Vafaei Moghadam برا من we don't talk anymore با یکی از آهنگای کوروش یغمایی بود:))
                  والو نمیدونم ولی خب جوری شدم ک اگ یهویی پلی بشن میزنم بعدی یا حداقل اون تیکشو رد میکنم
                  راسی در رابطه با برفی و خاندانش خیلی ذوق کردمو خندیدم،خدا bodyguard تو حفظ کنه😄😂

Zahra EsmaeiliZ آفلاین
                  Zahra EsmaeiliZ آفلاین
                  Zahra Esmaeili
                  دانش آموزان آلاء

Sarah Ghanaatiyan چرا مگ میشه از آهنگ we don't talk anymore بدت بیاد؟🥲

Sarah GhanaatiyanS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  8
                  • Shqw yeqqS Shqw yeqq

سلام دوستای گلممم
                    یه مشکل جدی دارم
                    شبا زود میخوابم
                    راه حلی دارین؟😫

z GheibiZ آفلاین
                    z GheibiZ آفلاین
                    z Gheibi

Shqw yeqq سلام
                    گوشی را چند متر دور تر بذارید که وقتی خواستین خاموش کنید مجبور شوید از جا بلند بشین
                    از شب آمادگی ذهنی به خودتون بدین که قراره فردا بیدار بشین

بای ذنب قتلت🖤
                    به کدامین گناه کشته شد؟؟
                    #آرمان_علی_وردی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    4
                    • Zahra EsmaeiliZ Zahra Esmaeili

Sarah Ghanaatiyan

Zahra Esmaeili در کمک کنید🥺 گفته است:

فقط تیکه اولش🤕 البته توام اگ اوایل تمرین زود بیدار شدنت این اهنگو میذاشتی و هرروز صبح باهاش بزور بیدار میشدی بدت میومد ¯_(ツ)_/¯

ولی خب مربوط ب چندماه پیشه و الان به حول قوه الهی با همون چیزای پیش‌فرض خودش ک یه دینگ دینگی باشه بیدار میشم😂✌🏼

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1

Sana Asadi 0

Sana Asadi 1 آقا

Sana Asadi 1S آفلاین
                        Sana Asadi 1S آفلاین
                        Sana Asadi 1

Amirreza Vafaei Moghadam
                        عهههه ایییین 😂
                        Sana Asadi0 خودم بودم🤦‍♀️😶
                        ولی گوشیمو که عوض کردم دوباره برنامه آلا رو ریختم اون رمز وامونده اش یادم نیومد و مجبور شدم یکی جدید بزنم و شدم Sana Asadi1😑

تو مرا جان و جهانی
                        چه کنم جان و جهان را...♥️

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        9
                        • Amirreza Vafaei MoghadamA آفلاین
                          Amirreza Vafaei Moghadam
                          المپیادیا

Sana Asadi 1 اعععع چ جالب چ شگفت انگیز چ اتفاقات زنجیره ای اسرار آمیزی😂🔫😂🤣🤣😂😂😂😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • Amirreza Vafaei MoghadamA آفلاین
                            Amirreza Vafaei Moghadam
                            المپیادیا
                            این پست پاک شده!
                            1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • محمد زارع 1م آفلاین
                              محمد زارع 1م آفلاین
                              محمد زارع 1
                              دانش آموزان آلاء

دوست عزیز به نظرم هنوز کنکور رو جدی نگرفتی اگر جدی میگرفتی و دغده داشتی خود مغز اجازه نمی داد بیشتر بخوابی و بلندت می کرد فکر کنم شما از اینهایی که می گن حالا ولش کون و وقت دارمو شبا بیشتر میخونم و ... مراقب باش .

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0

Amirreza Vafaei Moghadam
                                المپیادیا
                                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده

Sarah Ghanaatiyan اعععع چ جااالب😂😂🤣🤣😂😂😂

بذار یه سیزن دیگه از ماجراهای برفی رو بگم پ 😂😂
                                دیروز دیدم یه سوسکه بیرون افتاده بچهِ برفی داره نابودش میکنه اومدم با یه دمپایی با این ذهنیت ک بره برا بقیه دوستاش تعریف کنه درس عبرتی بشه براشون گرفتمش انداختمش توی w.c 🥲😂⁦\(°o°)/⁩
                                رفتش خب، بعدش دیگه از دیروز تا الان درب w.c رو هم باز میکنی هیچ سوسکی نمیاد بیرون همه تا همون دم در میان اما از در بیرون نمیان😂⁦(●__●)⁩
                                به گوششون رسیده چ موجودات افسانه ای داریم ما اینجا، تو دلشون میگن همینجا منتظر بمونیم بیان با دمپایی لهمون کنن بهتر ازینه ک بریم بیرون بدبختی دچار بشیم😂😂
                                لامصب خیلی تاثیر گذار بود ادب شدن😂😎⁦(@_@)⁩

« %(#ff0000)[هِلیا شَر میشه نکن! نرو بیرون...] » 😎😂

Sarah GhanaatiyanS Zahra EsmaeiliZ 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                2

دیروز دیدم یه سوسکه بیرون افتاده بچهِ برفی داره نابودش میکنه اومدم با یه دمپایی با این ذهنیت ک بره برا بقیه دوستاش تعریف کنه درس عبرتی بشه براشون گرفتمش انداختمش توی w.c 🥲😂⁦\(°o°)/⁩
                                  رفتش خب، بعدش دیگه از دیروز تا الان درب w.c رو هم باز میکنی هیچ سوسکی نمیاد بیرون همه تا همون دم در میان اما از در بیرون نمیان😂⁦(●__●)⁩
                                  به گوششون رسیده چ موجودات افسانه ای داریم ما اینجا، تو دلشون میگن همینجا منتظر بمونیم بیان با دمپایی لهمون کنن بهتر ازینه ک بریم بیرون بدبختی دچار بشیم😂😂

Sarah Ghanaatiyan

Amirreza Vafaei Moghadam خدایااا😂😂😂 پس جنگ سوسکی بشه تو و برفی و خاندانش هستید😅😂

راسی عکس برفی و خاندانش رو اگر دوست داشتی بفرس:)))

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • شایان اسماعیلیش آفلاین
                                    شایان اسماعیلیش آفلاین
                                    شایان اسماعیلی
                                    ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاء

سلام
                                    پیشنهاد من اینه که با یکی از آشنا ها و یا دوستانتون صبح زود برای پیاده روی قرار بگذارید
                                    از استرس معطل شدن اون بنده خدا هم که شده زودتر بیدار میشید
                                    همچنین این موضوع میتونه تاثیر به سزایی در روحیه شما بگذاره
                                    حداقل که برای من داشت😁 😁

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • Shqw yeqqS Shqw yeqq

سلام دوستای گلممم
                                      یه مشکل جدی دارم
                                      شبا زود میخوابم
                                      راه حلی دارین؟😫

Ati RA آفلاین
                                      Ati RA آفلاین
                                      Ati R
                                      دانش آموزان آلاء

برنامه ی puzzel alarm clock برای بیدار شدنه مجبور ات می کنه پازل و مسئله و... حل کنی تا الارم قطع بشه فک کنم به دردت بخوره

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0

Zahra EsmaeiliZ آفلاین
                                        Zahra EsmaeiliZ آفلاین
                                        Zahra Esmaeili
                                        دانش آموزان آلاء

Amirreza Vafaei Moghadam ببخشید مجبورم اینجا بگم
                                        شما تاپیکی زدید ک تایم استفاده از گوشی رو بفرسیم و به نظرم خیلی راهکار خوبیه ک کاهش بدیم ولی مثلا بعضی ها مثل من چون اعتبارم کمه نمیتونم بفرسم چون غیر درسی هس یعنی تو قسمت غیر درسی ها هس☹

Amirreza Vafaei MoghadamA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        4
                                        • Zahra EsmaeiliZ Zahra Esmaeili

Amirreza Vafaei Moghadam ببخشید مجبورم اینجا بگم
                                          شما تاپیکی زدید ک تایم استفاده از گوشی رو بفرسیم و به نظرم خیلی راهکار خوبیه ک کاهش بدیم ولی مثلا بعضی ها مثل من چون اعتبارم کمه نمیتونم بفرسم چون غیر درسی هس یعنی تو قسمت غیر درسی ها هس☹

Amirreza Vafaei Moghadam
                                          المپیادیا
                                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده

Zahra Esmaeili آهااا تو غیر درسی هاا هستش پس چشم پاکش میکنم میارمش توی بخش مشاوره... حواسم نبود☹️🪁

Zahra EsmaeiliZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه