سلام سلام
تقریبا توی هر سنی داریم میبینم که اعتیاد به گوشی چقدر وحشتناک شده
داشن آموزا و دانشجوها نمیتونن درس بخونن
و آدمای دیگه هم نمیتونن از دنیا واقعی لذت ببرن
دقت کردین ساعتها گوشی دست مونه تهش اگه ازمون بپرسن چیکار میکردی ؟ هیچ جوابی نداری؟ هیچ کار مفیوی نکردی ک حای یادت نمیاد دقیقا چه ویدیوهایی توی اکسپلور دیدی
مغزت یه عالمه فرکانس و دیتا دریافت کرده و الکی شلوغ شده
خبببببب روال کار از چه قراره به صورت هفتگی از قسمت کنترل والدین گوشی مون عکس میفرستیم
تا خجالت بکشیم و دیگه این کار زشت رو انجام ندیم😁
1000004122.jpg
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
آدمای اطرافمون...
-
سلام
امیدوارم که حالتون خوب باشه
یه مشکلی که شاید یه سریمون و یا خیلی هامون باهاش مواجهیم ، خب ....
ادمای اطرافمون!
حالا واسه یکی مامان باباس
واسه یکی مامانبزرگ خواهر برادر
مهم نیست کیه ، مهم اینه که دائم با شما در ارتباطه و فقط باعث اعصاب خوردی میشه
و خب دست خودشون هم نیست
بالاخره عادت شده واسشون و ما این وسط میشیم کسی که باید اعصابش خورد شه و گاهی اوقات پنج دقیقه گاهی اوقات یک ساعت گاهی اوقات پنج ساعت گاهی اوقات دو روز و گاهی اوقات شاید یک هفته فکرمون رو درگیر کنن سر یه سری مسائل حالا چه مهم باشه چه نباشه
این وسط قربانی استرس ماییم
امسال سال کنکور منه
و نمیدونم با این افراد باید چیکار کنم
نمیتونم ازش دور باشم
نمیتونم اصن طرفش نرم
بالاخره حداقل چند روز یه بار یا گاهی اوقات هرشب میبینمش(پدر و مادر منظورم نیستا)
خب این فکر درگیری واقعا باعث اتلاف وقتم میشه
اگر پیشنهادی دارین یا اگر قبلا این مشکلو داشتین خوشحال میشم باهم یه درد دلی کنیم و پیشنهاد ها و راه حل هاتون رو بشنوم...️ -
-
Amin Ali Akbari یه گوشتو در کن یکیشو دروازه و هرچی گفتن بگو باشه،چشم،حتما،شما درست میگین ولی وقتی رفتی تو اتاقت کار خودتو بکن..
-
Morteza Seyfi mehro نه من اصن اهمیت نمیدم که چیمیگن اما هرچی هم باشه وقتی یه حرفی رو میشنوی یا یکی یه چیزی میگه اعصابت میریزه بهم درگیر میشه فکرت
-
Amin Ali Akbari
سلام
منم هر وقت از حرف کسی به هم میریزم مامانم سریع میگه امسال کور باش و کر باش
منظورشون اینه که نذار بخاطر حرف یه نفر زحماتی که کشیدی به باد بره
خب راستش منم دارم سعی میکنم بی تفاوت باشم نسبت به همچین حرفایی
یکم سخت هست ولی ارزشش رو داره
موفق باشید -
Amin Ali Akbari
دوست من یه پوز خند بزن و رد شو (شوخی)
بنظر من تنها کاری میشه کرد اینه که با ملایمت برخورد کرد ویه لبخند شیک زد بهش و رد شد
اگه بزرگتر و یا همسن شما باشه که باید بگم میتونه درک کنه اگه دست خودش نیست خیلی عادی برخورد کنین
و بازم یه لبخند، خودش متوجه رفتارش میشه و میدونه نباید ادامه بده
اما اگه نه بچه اس که یا شما رو دوست داره و میخواد جلب توجه کنه که سر به سر تون میزاره و اذیت تون میکنه که در این صورت یه وقتی برای گذروندن با اون بزارین
یا اگه دیدین بچه ای که نه، نتیجه نمیده روش،این روش بالا سعی کنین مثبت نگاه کنین انگار که رفتار خوبی باشما داره
حالا اگه نه اصلا رفتار خیلی بدی داره اهمیت ندین و کارای خوبی که در حق تون میکنه یا ویژگی های خوب طرف مقابل رو به یاد بیارین
آها اینم بدونین که اصلا چه هدفی از این رفتارش داره اگه هدفش به نفع تونه و منطقیه بهش فکر کنین اگه نه که اهمیت ندین و با رفتار تون شرمنده اش کنین -
Roshan Gh اره واقعا ، اگه میتونستیم کر و کور باشیم خیلی جلوتر بودیم
اگه هرچی میشد نمیخواستیم سر در بیاریمبه قول یکی از معلمامون باید به من چه و به تو چه گفتن رو یاد بگیریم
یه داستان میگفت
میگفت: یکی اومد به یه مرده ای گفت تو کوچهٔ شما دارن جهیزیه میبرن، مرده گفت به من چه
بعد اون یکی گفت دارن میبرن تو خونه شما
مرده گفت به تو چه!واقعا این داستان جزو قشنگترین ها بوده واسم
خیلی وقتا تلاش کردم بهشون بگم یاد بگیرین این کارو
به من چه گفتن رو یاد بگیرین
اما کو گوش شنوا....!!!؟ -
Maryam Nateqi بزرگترن اما فک کنم زیادی بزرگترن
به خاطر سن بالا و ....
اما واقعا درک نمیکنن
بعضی وقتا واقعا نمیدونم باید چیکار کنم دیگه -
Amin Ali Akbari
بله
ولی جلوی ضرر رو از هر جا بگیریم منفعته -
Amin Ali Akbari
سلام
ببین باید اولا اینکه کلا توی زندگیت (نه فقط تو سال کنکور)
حرفایی که حالتو خوب میکنه و حس میکنی میتونه توی رسیدن به هدفت موثر باشه رو بشنوی و تو مغزت نگه داری و حرفایی که اعصابتو خرد میکنه و حس میکنی اذیتت میکنه رو از اون یکی گوشت بندازی بیرون...{البته قطعا گاهی وقتا یه سری حرفا که از جانب خانواده زده میشه توش خیر و مصلحته که ممکنه به مذاقمون خوش نیاد، در این صورت باید با منطق خودمون سبک سنگینش کنیم...}اولش یه کم عمل بهش سخته ولی خب بعد از یه مدت با لبخندی ژکوند از کنار همشون رد میشی(انجام دادم که میگم...)
-
Sana Asadi 1 بله درست میگین اما خب ما تایمی نداریم امسال که واسه این مسائل تلف کنیم
-
Amin Ali Akbari
تایم نمیخواد که
هر وقت کسی چیزی گفت که اذیت شدی با لبخند از کنارش رد شو(حالا نه این که جلو اون شخص بخندیا . همون تو دلتم بخندی کافیه)
چند بار که چیزی گفتن همین کارو کنی دیگه برات بی اهمیت میشه -
Sana Asadi 1 اتفاقا من خیلی میخندم
ولی منظورم اینه به هرحال باعث فکر مشغولی میشه هرچند هم خودت نخوای و منظورم این بود تایم واسه اینکارو نداریم -
Amin Ali Akbari
آها که اینطور اگه از بستگان هستن شاید میخوان به روش خودشون (آدمای قدیمن دیگه و طرز فکر خیلی متفاوت) به شما اهمیت بدن و نگرانی شون رو نشون بدن یا نه به یه موقعیت شما حرص میخورن و دست خودشون نیست
یا نه ممکنه از بستگان نباشه در هر صورت شاید بازم فکر میکنن با این رفتار شما رو از یه تصمیمی که دارین منصرف کنن
در کل منظورم اینه ببینین ایشون کجای پیازه؟ چه نقشی داره؟ کدوم کارتون باعث این رفتارش شده؟ اصلا از جونتون چی میخواد؟
بعد ببینین چیکار کنین کار شون اثرش روی شما کمتر میشه! مثلا یه کاری که باعث خوشحالی و حواس پرتی تون بشه اون کار رو انجام بدین و به خودتون بگین من این کار رو انجام میدم تا یادم بره رفتار اون شخص رو و چون وقت گذاشتم براش که ذهنم دیگه بهش مشغول نشه حق ندارم دوباره بهش فکر کنم اصلا ارزش شو نداره من وقت مو بخاطرش هدر بدم. -
Maryam Nateqi بله دقیقا به خاطر افکار قدیمی
کلا پایه کار ما خرابه
از اولش همون افکار قدیمی همه چیرو خراب کرد -
Amin Ali Akbari
چه عجب متوجه شدم
خب حالا رفتار شما وابسته اس به عکس العمل ایشون
شما مثلا درک شون کنین اصلا بگین چشم شما درست میگین باشه چشم و... انقد چاپلوسی کنین کوتاه بیاد
چون دیگه ایشون هم یه قلق دارن واسه اینکه دل شون رو بدست بیارین یا ی کاری کنین که باهاتون کنار بیاد -
Maryam Nateqi بله باید راهش پیدا بشه فقط امیدوارم دیر نشه
-
Amin Ali Akbari
انشاالله که دیر نمیشه، مثبت فکر کنین -