آدمای اطرافمون...
-
سلام
یکم عجیب و متفاوته راه حلم ولی نظرت چیه بری باهاشون صحبت کنی؟ نه اینکه مستقیم بگی اخلاقت رو مخهه تغییرش بده 😂 نه منظورم اینه میشه براشون بهونه درس و کنکور بیاری ک سال مهمی هست و باید درس بخونم و این حرفا و حالا یا نری خونشون یا وقتی میان درحد سلام احوال پرسی و بعد برگردی اتاقت تا وقتی ک برن!؟ این موضوع رو درک میکنن؟
مسئله اینجاست جزئیات نگفتی ب اون صورت و خب ماهم ب اون صورت نمیتونیم راهکار بدیم خلاصه خودت یه جمع بندی کن و تصمیم بگیر
موفق باشی 🌸 -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
سلام
یکم عجیب و متفاوته راه حلم ولی نظرت چیه بری باهاشون صحبت کنی؟ نه اینکه مستقیم بگی اخلاقت رو مخهه تغییرش بده 😂 نه منظورم اینه میشه براشون بهونه درس و کنکور بیاری ک سال مهمی هست و باید درس بخونم و این حرفا و حالا یا نری خونشون یا وقتی میان درحد سلام احوال پرسی و بعد برگردی اتاقت تا وقتی ک برن!؟ این موضوع رو درک میکنن؟
مسئله اینجاست جزئیات نگفتی ب اون صورت و خب ماهم ب اون صورت نمیتونیم راهکار بدیم خلاصه خودت یه جمع بندی کن و تصمیم بگیر
موفق باشی 🌸Sarah Ghanaatiyan بلههههه
اما یه چیزی
اونا خونه ما نمیان
من هرشب مجبورم برم خونش پیشش بخوابم😂😂😂
خدااااایا 😂😂😂😂 -
شتت چقد من://
-
سلام
موفق باشی 🌸Sarah Ghanaatiyan ولی هر راهکاری ارزش امتحان کردن رو داره
-
Sarah Ghanaatiyan بلههههه
اما یه چیزی
اونا خونه ما نمیان
خدااااایا 😂😂😂😂Amin Ali Akbari در آدمای اطرافمون... گفته است:
Sarah Ghanaatiyan بله جزییات نگفتم😂
اما یه چیزی
اونا خونه ما نمیان
خدااااایا 😂😂😂😂شتت شانستو پسر😂😂😂
نگو ت اتاق یا هال کنار هم دیگه هم میخوابین😂😂
ک اینجوری تنها راه حل اینه دوتا چوب پنبه بکنی ت گوشت هیچی نشنوی😂 -
Sarah Ghanaatiyan ولی هر راهکاری ارزش امتحان کردن رو داره
Amin Ali Akbari در آدمای اطرافمون... گفته است:
میخوای بری چی بگی بهشون با ای فریکی ایدیام؟ 😐😂
-
میخوای بری چی بگی بهشون با ای فریکی ایدیام؟ 😐😂
Sarah Ghanaatiyan عاااام الان که هیچی😂😂😂
فک کن الان یه دفعه ای برم بگم چرا ولم نمکنین چرا نمیزارین برم😂😂😂😂نه الان که نمیگم
هرموقع بحثش پیش بیاد یا یه بگو مگو ای بشه به هرحال
امشبم یه بحث کوچولو کردم اما خب امیدوارم کسی از دستم ناراحت نشه... -
Sarah Ghanaatiyan بله جزییات نگفتم😂
اما یه چیزی
اونا خونه ما نمیان
خدااااایا 😂😂😂😂شتت شانستو پسر😂😂😂
نگو ت اتاق یا هال کنار هم دیگه هم میخوابین😂😂
ک اینجوری تنها راه حل اینه دوتا چوب پنبه بکنی ت گوشت هیچی نشنوی😂Sarah Ghanaatiyan دقیقا😐😐😐😂😂😂
کم تر از نیم متر فاصله 😂😂😂😂 -
Sarah Ghanaatiyan عاااام الان که هیچی😂😂😂
فک کن الان یه دفعه ای برم بگم چرا ولم نمکنین چرا نمیزارین برم😂😂😂😂نه الان که نمیگم
هرموقع بحثش پیش بیاد یا یه بگو مگو ای بشه به هرحال
امشبم یه بحث کوچولو کردم اما خب امیدوارم کسی از دستم ناراحت نشه...Amin Ali Akbari 😂😂😂 خدا پشتو پناهت 😂🙏
-
Sarah Ghanaatiyan دقیقا😐😐😐😂😂😂
کم تر از نیم متر فاصله 😂😂😂😂Amin Ali Akbari در آدمای اطرافمون... گفته است:
Sarah Ghanaatiyan دقیقا😐😐😐😂😂😂
کم تر از نیم متر فاصله 😂😂😂😂شتتتتت😂😂😂😂
-
سلام
امیدوارم که حالتون خوب باشه
یه مشکلی که شاید یه سریمون و یا خیلی هامون باهاش مواجهیم ، خب ....
ادمای اطرافمون!
حالا واسه یکی مامان باباس
واسه یکی مامانبزرگ خواهر برادر
مهم نیست کیه ، مهم اینه که دائم با شما در ارتباطه و فقط باعث اعصاب خوردی میشه
و خب دست خودشون هم نیست
بالاخره عادت شده واسشون و ما این وسط میشیم کسی که باید اعصابش خورد شه و گاهی اوقات پنج دقیقه گاهی اوقات یک ساعت گاهی اوقات پنج ساعت گاهی اوقات دو روز و گاهی اوقات شاید یک هفته فکرمون رو درگیر کنن سر یه سری مسائل حالا چه مهم باشه چه نباشه
این وسط قربانی استرس ماییم😅
امسال سال کنکور منه
و نمیدونم با این افراد باید چیکار کنم
نمیتونم ازش دور باشم
نمیتونم اصن طرفش نرم
بالاخره حداقل چند روز یه بار یا گاهی اوقات هرشب میبینمش(پدر و مادر منظورم نیستا)
خب این فکر درگیری واقعا باعث اتلاف وقتم میشه
اگر پیشنهادی دارین یا اگر قبلا این مشکلو داشتین خوشحال میشم باهم یه درد دلی کنیم و پیشنهاد ها و راه حل هاتون رو بشنوم...❤️Amin Ali Akbari سلام منم دقیقا همین مشکل رو دارم ولی بد تر اینه ک مامانم و داداشم میرن رو اعصابم و انرژی منفی میدن بیشتر مامانم ک نمیتونم ازشون فاصله بگیرم...
-
سلام
موفق باشی 🌸Sarah Ghanaatiyan من یه بار گفتم
مامانم گف ک واقعیته تو دو سال تیزهوشان دادی(ششم و نهم)و قبول نشدی میخوای کنکور قبول بشی؟
اون موقع من بد تر نابود میشم... -
سلام
موفق باشی 🌸Sarah Ghanaatiyan ولی من تونسم هر دوسال رو(ششم و نهم)نمونه دولتی قبول بشم🙂
-
Sarah Ghanaatiyan من یه بار گفتم
مامانم گف ک واقعیته تو دو سال تیزهوشان دادی(ششم و نهم)و قبول نشدی میخوای کنکور قبول بشی؟
اون موقع من بد تر نابود میشم...Zahra Esmaeili اینکه تیزهوشان قبول نشدی اصلا ربطی نداره ، فقط انتظارات ازت یکم بالاس...
خیلیا بودن مدرسه دولتی میرفتن ، معدلشون روی 11 ، 12 بوده اما رتبه شدن زیر 1000 یا زیر 100