گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها)
-
به نام کردگار هفت افلاک
گزارش ساعت مطالعه :۷ شهریور ۱۴۰۱
مجموع ساعت مطالعه:۸:۲۵
مجموع تست :۱۱۰
-
به نام کردگار هفت افلاک
گزارش ساعت مطالعه ۸ شهریور ۱۴۰۱
مجموع ساعت مطالعه :۹:۴۰
مجموع تست :۱۸۰
خسته نباشید ،شبتون بخیر -
بسمهتعالی
۶/۱۱مجموعساعتمطالعه: ۴:۰۵
تست: ۷۱
عملکرد: عالی")الحمدلله:)
پ.ن: خبببب ۴۰ دقیقه کمتر از چیزی ک میخواستم شد علتشم این بود ک تاشب خونه خودمون نبودیم و این باعث شد ک دیر شروع کنملذا هدف فردا رو همچنان ۴:۴۵ تعیین می کنم
-
Anzw 18
بسمه تعالی
6/15:مجموع ساعت مطالعه: 5:20
تعداد تست: 65
عملکرد: عالی:)الحمدلله:)
پیش بینی فردا: باکلاس 6h -
-بسمهتعالی
۶/۱۷:مجموعساعتمطالعه: 4:30
تعداد تست: کاغذی ک توش ثبت کرده بودم ب فنا رفتعملکرد: قابل قبول^^
الحمدلله:)پ.ن: خببب چرا ۵:۲۰ مطالعه نداشتم؟ چون قرار بود ساعت ۹ بیدار بشم ولی متاسفانه تا ساعت x خوابیدم:)
-
یادداشت برای خودم:)))) :
الحمدلله از 13 روز پیش که شروع به گزارش دادن کردم تا به امروز، تونستم نتیجه ای که دلم میخواد رو(حالا ن دقیقا ولی) به دست بیارم.
از فردا تا شروع مهرماه درس خوندنم به حداقل می رسه و درنتیجه دیگه گزارشی اینجا ثبت نمی کنم
امیدوارم بتونم همین نظم رو تا آخر سال تحصیلی جدیدی که پیش رو دارم حفظ کنم:)از شماهم بابت اینکه با لایک هاتون بهم کلی انگیزه و انرژی مثبت میدادین خیلی خیلی تشکر می کنم:
@jahad-128
@sania-Andiravan
Michael Vey
پرستو بابایی
(و آقای موسوی ک تگ نشدن متاسفانه)-یاعلی مدد
-
الحمدلله از 13 روز پیش که شروع به گزارش دادن کردم تا به امروز، تونستم نتیجه ای که دلم میخواد رو(حالا ن دقیقا ولی) به دست بیارم.
از فردا تا شروع مهرماه درس خوندنم به حداقل می رسه و درنتیجه دیگه گزارشی اینجا ثبت نمی کنم
امیدوارم بتونم همین نظم رو تا آخر سال تحصیلی جدیدی که پیش رو دارم حفظ کنم:)از شماهم بابت اینکه با لایک هاتون بهم کلی انگیزه و انرژی مثبت میدادین خیلی خیلی تشکر می کنم:
@jahad-128
@sania-Andiravan
Michael Vey
پرستو بابایی
Anzw 18 گودرتتتت فرزندم افرین بهت ک انقد منظم و با اراده ای دست و جیغ و هورااااااا
-
@jahad-128
@sania-Andiravan
Michael Vey
پرستو بابایی
Anzw 18
باریکلا این عالیه
انشاءالله همونطور که خودتونم گفتید تا پایان سال تحصیلی همین قدر خوب پیش میرید.براتون آرزوی موفقیت دارم -
@jahad-128
@sania-Andiravan
Michael Vey
پرستو بابایی
-
به نام خدا
اولین گزارش
۲۱/۶
جمع کل ساعت مطالعه: ۱۰/۳۰
تعداد کل تست:۱۸۰ -
سلام به همگی .منم از فردا انشاءالله دوباره شروع می کنم و هر روز گزارش کار میدم