گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
-
سلام خسته نباشید به همگی
امروز ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱
.:؛ ساعت مطالعه ۹:۴۵ دقیقه ؛:. -
سلام
امروز
۵:۴۲ ساعت
تست:هیچی
پیشرفت:نیم ساعت بیشتر از دیروز -
سلام
گزارش کار 31 فروردین 1401
شب قدر را خدمت شما تبریک عرض می کنم التماس دعا...
ساعت مطالعه 10
تست 400
150اختصاصی
250عمومی
لازم به ذکر است از عمومی های 50تست بدون تحلیل باقي مانده و یک باکس 30تسته فیزیک 1 حذف گردید... دوستان حریف میطلبیم -
منم از امشب میام
-
منم از امشب میام
mahsaaa rezaeee البت اولین باره :||
-
سلام
2اردیبهشت
امروز آزمون کانون بود خوب بود پیشرفت داشتم
220تا تست بود و بعد هم که تحلیل آزمون داشم عمومی ها تحلیل شد الحمدالله آخر شب هم که احیا هست التماس دعا دارم از تمام رقبا و رفقای درسی... برنامه ریزی هم که کردم واسه هفته آتی... -
سلام شبتون بخیر .
2 فروردین: 13 ساعت مطالعه و 300 تست.
التماس دعاا...
-
8 ساعت
30 تا تست -
8 ساعت
30 تا تست -
سلام خداقوت بچه هایی ک دویست تست به بالا در روز دارید
هر 100تا تست چند ساعت میگیره ازتون؟
از کی شروع میکنید و تا تا چ ساعتی تموم میکنید؟
درسنامه هم میخونید؟
من باید طبق برنامم روزی سیصد تا بزنم اما خیلی استرس دارم متاسفانه ک میشه یا نه واقعا تعداد تستتون دیدمانگیزه گرفتم اگه نکته ای هست ک سرعتتون میبره بالا به من بگید با تشکر -
سلام
3اردیبهشت1401
ساعت مطالعه تقریبا 12
تعداد تست 325
امروز تحلیل اختصاصی های قلم چی بود و تست پوششی مباحث قبل دوست دارم همون 300 تست رو تو 10 ساعت به همراه پیشروی بزنم ان شاء الله که بشه.... ممنونم از همه دوستان درین رقابت مفید درسی -
درسنامه هم میخونید؟
من باید طبق برنامم روزی سیصد تا بزنم اما خیلی استرس دارم متاسفانه ک میشه یا نه واقعا تعداد تستتون دیدمانگیزه گرفتم اگه نکته ای هست ک سرعتتون میبره بالا به من بگید با تشکرluna luna سلام دوست عزیز به نظرم ابتدا نباید یک هو تعداد تست رو برد بالا بسته به توان اندک اندک مثلا روزی 10 یا 30 تست بیشتر از روز قبل بیار تعداد تست هارو بالا... اول تو عمومی ها شروع کن به بالا آوردن تست ها چون ساده تره و بعد هم کم کم اختصاصی رو ببر بالا اگه سابقه تحصیلی خوبی داشتی و مباحث رو مسلط هستی پیشنهاد من آزمون عمومی هست که 100 تست مثل کنکور از خودت بگیر منابع 20 آزمون قلم چی و 38 کنکور عمومی دور دنیا خوب هستند.... همین موارد به ذهنم رسید اگه بازم سوالی بود در خدمتم
-
سلام 3 اردیبهشت
10 ساعت و 200 تست.
-
درسنامه هم میخونید؟
من باید طبق برنامم روزی سیصد تا بزنم اما خیلی استرس دارم متاسفانه ک میشه یا نه واقعا تعداد تستتون دیدمانگیزه گرفتم اگه نکته ای هست ک سرعتتون میبره بالا به من بگید با تشکرluna luna اون 100 تا ک گفتین بستگی داره به درس ش من خودم تعداد تست رو و زمانش رو بردم تو تایم کنکور مثلا برای ریاضی 30 تا تست حدود 45دقیقه کنکور رو میدم یا برای 50تا زیست حدود 30 دقیقه میدم بستگی به شخص داره عمومی باشه باز زمان کمتر....
-
درسنامه هم میخونید؟
من باید طبق برنامم روزی سیصد تا بزنم اما خیلی استرس دارم متاسفانه ک میشه یا نه واقعا تعداد تستتون دیدمانگیزه گرفتم اگه نکته ای هست ک سرعتتون میبره بالا به من بگید با تشکرluna luna آره بنده هم درسنامه میخونم برای دوازدهم آخراش و فیلم میبینم و سعی میکنم لابهلای درسنامه تست هم بزنم برای پایه فقط تست میزنم پوششی و مروری