گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
-
دوستان ببخشید دیشب خوابم برد که جواب بدم
-
خب دوستان ببینید توی گروه نتیجه چی شد منشن شدین یا نه؟
-
فاضل جهانگیری سلام بله فرمایش شما درست ولی هدف اصلی فکر کنم این بود حالت گزارش کار بدیم و ساعت ها تست هارو مقایسع کنیم
بله واقعاً عالیهMohammad Gh 1 بله هدف این بود که ساعت مطالعه و تعداد تست بره بالا هر روز و بالا بمونه
-
خب دوستان ببینید توی گروه نتیجه چی شد منشن شدین یا نه؟
zahra zhalehpour سلام بله تایپیک خوبی هست اما اونجا هر دوهفته بچه ها یه سر میزنن
برای افزایش ساعت مطالعه و تعداد تست در هر روز قرار بود برنامه ای داشته باشیم -
zahra zhalehpour سلام بله تایپیک خوبی هست اما اونجا هر دوهفته بچه ها یه سر میزنن
برای افزایش ساعت مطالعه و تعداد تست در هر روز قرار بود برنامه ای داشته باشیم@آرمان-میرانی سلام نظرتون چیه ی گروه بزنم که شب یا صبح زود قبل از استارت برنامه اون روز برناممون رو بفرستم ؟
-
بچه ها برای اینکه اون فضای رقابتی خیلی برقرار نیست باعث پیشرفت نمیشه اینجا
فک کنم اگه بچه ها با هم کَل کَل کنن در مورد همین ساعت مطالعه و به صورت مسابقه باشه باعث پیشرفت بشه
بازم هرچی نظر بچه ها هست -
Mohammad Gh 1 بله هدف این بود که ساعت مطالعه و تعداد تست بره بالا هر روز و بالا بمونه
@آرمان-میرانی و پایینش ی جمله بنوسیم و تعهد بدیم حتی میتونیم ددلاین داشته باشیم
-
@f-seif-0 بعد از ناهار کامل توضیح میدم
-
@f-seif-0 بعد از ناهار کامل توضیح میدم
-
@آرمان-میرانی سلام نظرتون چیه ی گروه بزنم که شب یا صبح زود قبل از استارت برنامه اون روز برناممون رو بفرستم ؟
zahra zhalehpour در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:
@آرمان-میرانی سلام نظرتون چیه ی گروه بزنم که شب یا صبح زود قبل از استارت برنامه اون روز برناممون رو بفرستم ؟
هست این چالش
چالش to do list -
@f-seif-0 دیگه من نظر اش رو دادم شما بگید چه جوری
-
بچها اگه واقعن میخواین رقابتی بشه
بعد هر آزمون تراز بذاریم
اینجوری بنظرم هم رقابتی تر میشه هم اینکه ممکنه درمورد مشکلات بچها به هم کمک کنن@f-seif-0 تراز که آخه زیاد واقعی نیست بعد هرکس هم آزمونی که میده فرق میکنه که درصد ها رو بگن
-
@f-seif-0 تراز که آخه زیاد واقعی نیست بعد هرکس هم آزمونی که میده فرق میکنه که درصد ها رو بگن
-
@f-seif-0 مشکل این هست براکه آزمون ها فرق داره و هرکس تو یک آزمونی شرکت میکنه رقابتی نمیشه
-
@f-seif-0 مشکل این هست براکه آزمون ها فرق داره و هرکس تو یک آزمونی شرکت میکنه رقابتی نمیشه
-
براکه تا الان این تایپیک فک کنم رو کسی تاثیر مثبتی نزاشته
-
@f-seif-0 اره خوبه اما این هرچند هفته ای یک بار هست و تاثیراش بعد چند روز کم میشه
رو ساعت مطالعه روزانه فک نکنم تاثیر بزاره -
@f-seif-0 اره خوبه اما این هرچند هفته ای یک بار هست و تاثیراش بعد چند روز کم میشه
رو ساعت مطالعه روزانه فک نکنم تاثیر بزاره -
@آرمان-میرانی روزانه که تست میزنیم درصد بگیریم
و اخر یه درصد کلی بگیریم که تو روز چقد بوده عملکردمون :| ؟@f-seif-0 اره خوبه اما درصد گرفتن بر اساس تستی که بزنیم شاید سخت باشه
این تایپیک دیگه حالات مسابقه ایش رو ندارن
اگه بچه ها باهم آشنا بودن و ناراحت نمیشدن میشد برا هم دیگه کری بخونن و کَل کَل کنن
تاحالا فکر کری خوندن برا درس هم فک نکرده بودم