هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Yegane Dehqan من برنامه الا را که برای ازمون قلمچی می گذاره بر میدارم خونه هاشا خالی میکنم(البته عنوان ها هست میام شماره فیلم ها را پاک میکنم) و براساس نیازم فیلم هایی را که لازم است ببینم در خانه ها پر میکنم چون من ازمون گاج میرم من سعی میکنم که یکی پارت قبل مدرسه و 5 تا شب یعنی از 6 تا 7:15 و بعد از مدرسه از ساعت1:30 تا8:05 البته من پارت هام یک ساعت و ربع هست و بینشون 5 دقیقه استراحت میگذارم چون احساس میکنم که برام بسه البته این چند روز به خاطر خوابم نشده که درست درس بخونم ولی دارم سعی میکنم که درستش کنم راستی شما چطور می خونید یعنی برنامه اتون چه شکلی است؟اگر که کار دارید لازم نیست جوابم بدهید فقط همین طوری پرسیدم
arthur morgan اها من چون از برنامه عقب افتادم و نزدیک ازمون هست دیگه هر چی بیاد جلو با توجه به انرژیم میخونم
الان استراحت کنم برم عمومی بخونم . -
@سجاد-ذوالفقاری زامارین احتمالا با اپدیت جدید مایکروسافت و تکنولوژی maui اینده خوبی میتونه داشته باشه ولی خب نمیشه پیش بینی کرد من خودم واسه یه پروژه مجبور شدم یاد بگیرم
اها بزرگترین ویژگیش اینه که واسه تست برنامه نمیخواد شبیه ساز نصب کنی
-
دختر پاییز
@F-Seif-0
وی بی کلاس بازی در نیاورده و نرفته است
چطورین عشقای دلمممم؟@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دختر پاییز
@F-Seif-0
وی بی کلاس بازی در نیاورده و نرفته است
چطورین عشقای دلمممم؟رو در بلنت
میخوام بگیرم فقط بزنمت ینی :اااا -
arthur morgan اها من چون از برنامه عقب افتادم و نزدیک ازمون هست دیگه هر چی بیاد جلو با توجه به انرژیم میخونم
الان استراحت کنم برم عمومی بخونم .Yegane Dehqan اره موفق باشید امیدوارم که بتونید به هدفتون برسید
-
@سجاد-ذوالفقاری
داداش کجاش؟
-
@سجاد-ذوالفقاری
داداش کجاش؟
-
@سجاد-ذوالفقاری
داداش کجاش؟
-
@f-seif-0 سلام
چطوری؟