هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
zeinab dehghani
منم میام
دوسدارم اون لحظه اونجا باشم توچشاش نگا کنم همچین چنگ بزنم چشاشو درارم له کنم خون بپاچم همه جا:///@ida-shateri
-
@sania-andiravan
منم خسته شدم اما خب انگیزه گرفتم برا آینده
فیزیک رو چطور میخونی؟
من هر روز تو برناممه فیلم های آقا یاری رو میبینم تایم زیادی برا تست زنی ندارمAmir 6
افرینمنم انگیزه دارم ولی خب یه گوشه افتادم
والا من فیزیک ویدئو های دهم بیشتریت رو می بینم البته یه روز درمیون بعدش درسنامه رو یه مرور ریز میکنم چون ویدئو رو تازه دیدم مفاهیم رو بلدم خیلی زمان نمیزارم مگر چیزای حفظ کردنی مثل عدد اینا
بعدش میرم تست میزنم
راستی ویدئو هم می بینم تست و مثال اینا رو قبل حل ایشون حل میکنم اگر بلد نبودم تنب کوچیک بودم بعد حل ایشون حل میکنم خودمم
فیزیک یازدهم مباحث این آزمون درسنامه مشکلی نداشتم آزمون بعدی مشکل دارم علاوهبر دهم یازدهم هم می بینم
چقدر بد توضیح دادم -
کاش ایموجیا به روال قبل برمیگشت://
-
Amir 6
والا من فیزیک ویدئو های دهم بیشتریت رو می بینم البته یه روز درمیون بعدش درسنامه رو یه مرور ریز میکنم چون ویدئو رو تازه دیدم مفاهیم رو بلدم خیلی زمان نمیزارم مگر چیزای حفظ کردنی مثل عدد اینا
بعدش میرم تست میزنم
راستی ویدئو هم می بینم تست و مثال اینا رو قبل حل ایشون حل میکنم اگر بلد نبودم تنب کوچیک بودم بعد حل ایشون حل میکنم خودمم
فیزیک یازدهم مباحث این آزمون درسنامه مشکلی نداشتم آزمون بعدی مشکل دارم علاوهبر دهم یازدهم هم می بینم
چقدر بد توضیح دادم@sania-andiravan
ببخشید میام داخل بحث ولی اعداد رو وقت نزار حفظ کن مثل کاپا و اپسلون صفر اینا
تست که بزنی خودشون به مرور حفظت میشن -
zeinab dehghani
منم میام
دوسدارم اون لحظه اونجا باشم توچشاش نگا کنم همچین چنگ بزنم چشاشو درارم له کنم خون بپاچم همه جا:///@ida-shateri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani
منم میام
دوسدارم اون لحظه اونجا باشم توچشاش نگا کنم همچین چنگ بزنم چشاشو درارم له کنم خون بپاچم همه جا:///میگم عزی بیاد دنبالت
ببره تو رو تاصحنه ی شکنجه شدنشونو ببینی
خنده های شیطانی یادت نره
قهقه های الکی باید بزنی
قشنگ به صحنه ی شکنجه بیاد -
╮╰╰╮╮╰
-
️
پشمام
درست شد -
@sania-andiravan نهایتا ارفاق کنم گلابی رو قبول کنم
هندونه همش گوگرده -
️
پشمام
درست شد@infinitie-a تنکس مِن 81Sobhan
-
️
پشمام
درست شد@infinitie-a دورود بر تو
-
کو؟؟! :||
-
@infinitie-a تنکس مِن 81Sobhan
@infinitie-a خواهش میکنم
-
️
پشمام
درست شد -
کو؟؟! :||
@narjes-hashemi سلام
ی پولدار دیگه گیر اوردم سانیا رو ول کنیم دیگه -
@ida-shateri
یکم دیگه میموندم، از هم میپاشیدم -
@ida-shateri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani
منم میام
دوسدارم اون لحظه اونجا باشم توچشاش نگا کنم همچین چنگ بزنم چشاشو درارم له کنم خون بپاچم همه جا:///میگم عزی بیاد دنبالت
ببره تو رو تاصحنه ی شکنجه شدنشونو ببینی
خنده های شیطانی یادت نره
قهقه های الکی باید بزنی
قشنگ به صحنه ی شکنجه بیاد -
Amir 6
بعدش میرم تست میزنم
چقدر بد توضیح دادم -
@sania-andiravan
ببخشید میام داخل بحث ولی اعداد رو وقت نزار حفظ کن مثل کاپا و اپسلون صفر اینا
تست که بزنی خودشون به مرور حفظت میشن