هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خب
اهم
۱ ۲ ۳ امتحان میکنیم
رقیه خانم میخوام سوال پیچت کنم
فرض کن من یه بچه خیابونی نه چندان دلچسبم که اومدم دارم باهات حرف میزنم، خیلی قرار نیست منطقی باشم و احیانا به فکر اینم که ایراد بنی اسرائیلی بگیرم بهتحس مصاحبه گرفتم
اونم با یه دوربین
هوم از من انتظار زیادی نداشته باش یادآور شم بهت اینو
حله شروع@roghayeh-eftekhari
سلام
ببخشید چرا چادر پوشیدی؟ چرا مانتو با یه شال نپوشیدی؟ مانتو مشکل داره؟ اگر نداره، پس چرا مانتو با یه شال نپوشیدی؟ اصلا چرا باید روسری سر کنی؟فایده اش چیه؟
فایده علمی هم داره؟ -
@infinitie-a خیلی تاثیر گذار بود
@masoumeh-shokrollahi خوبه
-
دوستم وقتی بخواد منو سوال پیچ کنه، به بدترین شکل تخریب میکنه،
میگه الان تخریب میکنم که اگر وسط بحث یه نفر یه چی سنگین گفت، کم نیاری
-
خب مشکل من تو بحثا همین ، من از همون اولشم بلد نیستم بخاطر همین بحثو گذاشتم کنار کلا دو سه بار بحث کردم که یکیش امشب بود
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خب مشکل من تو بحثا همین ، من از همون اولشم بلد نیستم بخاطر همین بحثو گذاشتم کنار کلا دو سه بار بحث کردم که یکیش امشب بود
راستییی
بحث امشب
اگر هم عقیده من نبودی، راحت میتونستم به چیزای الکی داخل استدلالت گیر بدم
گرچه من خودم یه سوتی ریز دادم
ولی خب خداروشکر خیلی جدی گرفته نشد ولی استدلالت چیز بودیعنی در واقع، طرز بیانت نباید اینطور میبود
-
@roghayeh-eftekhari
سلام
ببخشید چرا چادر پوشیدی؟ چرا مانتو با یه شال نپوشیدی؟ مانتو مشکل داره؟ اگر نداره، پس چرا مانتو با یه شال نپوشیدی؟ اصلا چرا باید روسری سر کنی؟فایده اش چیه؟
فایده علمی هم داره؟ -
@saghi-mortazavi شبتون خوش
️
-
@roghayeh-eftekhari نه دیگه
فرص کن واقعیته
واکنش طبیعیت با منطقیت چه فرقی داره؟ -
راستییی
بحث امشب
ولی خب خداروشکر خیلی جدی گرفته نشد ولی استدلالت چیز بودیعنی در واقع، طرز بیانت نباید اینطور میبود
-
راستییی
بحث امشب
-
@infinitie-a آره میدونم مشکلم همینه و دنبال اصلاحشم
خودم خیلی به پیامم گیر دادم
یعنی اصلا نباید جواب میدادم ولی خب دیدم سکوتمم جایز نیست حتی شاید تذکرم لازم باشه
و تا همین الان چهل تا ایراد از خودم گرفتم عادیه راحت باش🥲@roghayeh-eftekhari
خب خداروشکر
من بعد هر ژوماری که مینویسم، خودم نشانکش میزنم و خودمم باز میخونمش، که احیانا اشتباه نباشه
انشالله درست میشه -
@roghayeh-eftekhari
-
@roghayeh-eftekhari
سلام
فایده علمی هم داره؟@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari
سلام
ببخشید چرا چادر پوشیدی؟دلایلی براش دیدم که خب قانع شدم چادر پوشیدن به نفع منه
چرا مانتو با یه شال نپوشیدی؟
اون هم میشد اما میدونی خاله(گفتی طبیعی باشه
) وقتی با مانتو یا شال باشم هرچند گشاد و رنگ تیره بازم اون حس پوشش کامل رو ندارم و همچنین نگاها هنوزم میتونه به طور مستقیم روی من باشه که این به ضرر منه
مانتو مشکل داره؟
بستگی داره چه مانتویی باشه
اگر نداره، پس چرا مانتو با یه شال نپوشیدی؟
ببین عزیزم وقتی مانتو حالا فرض میکنیم یه مانتو عادی نه خیلی گشاد نه خیلی تنگ عادی فیت تن باشه بپوشم و یه شال
بدن من و همچنین موهای من به نمایش گذاشته میشه و این باعث جلب توجه و نگاها میشه بخاطر اینه که چادر بجای شال و روسری و مانتو انتخاب کردماصلا چرا باید روسری سر کنی؟فایده اش چیه؟
مگه چادری ها فقط روسری سر میکنن؟
فایده اش اینه که من از نگاها و هزار اتفاقی ناگوای که قرار بیوفته در امان میمونم
اینکه چادر نپوشم که چهار نگاه به خودم خیره ببینم اصلا نمیارزه به اینکه بخوام امنیت و شخصیت خودم رو از دست بدم
مثلا نگاه کن اگه من با چادر بیام بازم حرف و نگاه هست اما خیلی کمن آدمایی که به خودشون جرعت میدن مزاحم بشن یا حرفی بزنن یا حتی نگاهشون روی من چرخید من مطمئنم که باعث لغزش یا گناه کسی نشدم و تو چشمش بیش از حد زیبا و... جلوه نکردمفایده علمی هم داره؟
اینو نمیدونم
-
@roghayeh-eftekhari
خب خداروشکر
من بعد هر ژوماری که مینویسم، خودم نشانکش میزنم و خودمم باز میخونمش، که احیانا اشتباه نباشه
انشالله درست میشه -
@roghayeh-eftekhari
سلام
) وقتی با مانتو یا شال باشم هرچند گشاد و رنگ تیره بازم اون حس پوشش کامل رو ندارم و همچنین نگاها هنوزم میتونه به طور مستقیم روی من باشه که این به ضرر منه
مانتو مشکل داره؟
ببین عزیزم وقتی مانتو حالا فرض میکنیم یه مانتو عادی نه خیلی گشاد نه خیلی تنگ عادی فیت تن باشه بپوشم و یه شال
بدن من و همچنین موهای من به نمایش گذاشته میشه و این باعث جلب توجه و نگاها میشه بخاطر اینه که چادر بجای شال و روسری و مانتو انتخاب کردماصلا چرا باید روسری سر کنی؟فایده اش چیه؟
فایده اش اینه که من از نگاها و هزار اتفاقی ناگوای که قرار بیوفته در امان میمونم
اینکه چادر نپوشم که چهار نگاه به خودم خیره ببینم اصلا نمیارزه به اینکه بخوام امنیت و شخصیت خودم رو از دست بدم
مثلا نگاه کن اگه من با چادر بیام بازم حرف و نگاه هست اما خیلی کمن آدمایی که به خودشون جرعت میدن مزاحم بشن یا حرفی بزنن یا حتی نگاهشون روی من چرخید من مطمئنم که باعث لغزش یا گناه کسی نشدم و تو چشمش بیش از حد زیبا و... جلوه نکردمفایده علمی هم داره؟
اینو نمیدونم
@roghayeh-eftekhari
سلام
خب مشکلش چیه؟اگه چند نفر ادم بهت نگاه کنن تو خیابون چه مشکلی داره؟
مانتو مشکل داره؟
بدن من و همچنین موهای من به نمایش گذاشته میشه و این باعث جلب توجه و نگاها میشه بخاطر اینه که چادر بجای شال و روسری و مانتو انتخاب کردمخب همون سوال قبلیم، مشکلش چیه؟
اصلا چرا باید روسری سر کنی؟فایده اش چیه؟
فایده اش اینه که من از نگاها و هزار اتفاقی ناگوای که قرار بیوفته در امان میمونممگه همه کسایی که چادر یا روسری نمیپوشن، دچار مشکلات ناگوار میشن؟
نه نمیشن, خیلیا هستن بدون حجاب مناسب یا حتی بی حجاب بیرون میان ولی اتفاقی براشون نمیوفتهاینکه چادر نپوشم که چهار نگاه به خودم خیره ببینم اصلا نمیارزه به اینکه بخوام امنیت و شخصیت خودم رو از دست بدم
به چی نمی ارزه؟مکه چی میشه اگه چند نفر از ادما به چند نفر دیگه نگاه کنن؟
یعنی میگی از جمعیت ۸ میلیاردی روی زمین، نصفشون نباید به نصف دیگه نگاه کنن؟مثلا نگاه کن اگه من با چادر بیام بازم حرف و نگاه هست اما خیلی کمن آدمایی که به خودشون جرعت میدن مزاحم بشن یا حرفی بزنن یا حتی نگاهشون روی من چرخید من مطمئنم که باعث لغزش یا گناه کسی نشدم و تو چشمش بیش از حد زیبا و... جلوه نکردم
خب باعث لغزش نشه که چی بشه؟
فایده علمی هم داره؟
اینو نمیدونم
اوکی
-
@infinitie-a منم
یه ویس میدم قطعا چهل بار گوشش میدم
خداروشکر حالا بحثام از چندسال قبل بهتر شده
ولی میگم فعلا بحث نمیکنم تا وقتی که بدونم توانایشو دارم
امشبم نباید ادامه میدادم همون جمله اول بس بود@roghayeh-eftekhari عیب نداره، بچه باید زمین بخوره تا راه رفتن رو کامل یاد بگیره
البته بلانسبت شما -
@roghayeh-eftekhari عیب نداره، بچه باید زمین بخوره تا راه رفتن رو کامل یاد بگیره
البته بلانسبت شما