هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بعضیا رو اصلا درک نمیکنم:///
چرا دارین انقدر به خودتون آسیب میزنین سر موضاعایی که اصلا مهم نیستن://
وات د هل:// -
ببین تو هفته ی اول بیشتر تمرکزتو بزار روی مطالعه و موقع مطالعه بر فرض مثال برو تستای tnt دار و درجه ی r ای کیو رو بزن
هفته ی دوم که تستای tnt دارو زدی پینوکیو رو زوج و فرد کن و شبی 30 تا 50 تاشو بزن
و قبلش هم سوالات کنکورِ سراسریِ 4 پنج سال اخیر نظام جدیداشو پرینت بگیر و با پاسخنومه داشته باششون
که هر وقت هر گفتاری رو تموم کردی سولات کنکور مرتبط با اون گفتارو بزنی و نکاتشو در بیاری چون قلمچیو اگِ پاسخنامه اشو حتی اگ بخونی میزنه فلان تست نکته اش در فلان کنکور اومد و میتونی راحت درصد اون تستِ کنکورو سر جلسه بگیری:))ramses kabir مرسی از کمکت
-
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@saghi-mortazavi خداروشکر
منم خوبم ممنون
چه خبرشکر
خبر خیر سلامتی
انگا توم اتیش روشن کردن
از درون گرممه -
بعضیا رو اصلا درک نمیکنم:///
چرا دارین انقدر به خودتون آسیب میزنین سر موضاعایی که اصلا مهم نیستن://
وات د هل:// -
@zahra-zahraii خیلی دارم حرص میخورم
یهو دیدی دعوا شد -
ramses kabir یکم نگرانم خب محمد
همش دارم همینو میگم که کمیت برات مهم نباشه یادشون بگیر ، ده دقیقه بعد استرس میگیرم
سه آزمون پشت سرهم افت تراز داشتم!خانومِ_دوست_داشتنی اولا تراز برات مهم نباشه اصا
تو الان باس ایراداتتو بگیری نه دنبال مقایسه باشی
چون تراز طوریه که اگ تو یه ازمون تقلب زیاد باشه رنج ترازِ همه میاد پایین و اگِ تقلب کمتر صورت بگیره تراز همه میاد بالا
واسه همین ترازو نمیخواد ملاکِ خودت قرار بدی
منم این سه ازمون 500 تا افت تراز داشتم درصورتی که اصا برام مهم نیس وقتی میدونم تا جایی که میتونستم براشون تلاش کردم
بعدشم اگِ واقعا برات کمیت مهمه یه ساعت همیشه کنارت باشه و تستاتو زمان دار بزن(که من فکر میکنم واقعا اشتباهه همون اول موقع اموزش بعد از اینکه یه بار درسو فهمیدی بری همچین کاری کنی و این کارو باس بزاری برا هفته دوم) و بعد بگو مثلا من 100 تا تست دارم و تا یک ساعت و نیم دیگه باید همه ی اینا زده بشن و هیچ کارِ دیگه ای هم به جز تست زدن نکن
میبینی در عرض کمتر از یه هفته تعداد تستت میره بالا
ولی این تعداد بالای تست به شرطی خوبه که تحلیل هم داشته باشه و اصولا باید مقدار زمان تحلیلی که برای سوالات میزاری برابر مقدار تایم تست زنیت باشه:)) -
ramses kabir ایکیو سطح سوالاش بالاتر از پینوکیوس؟
@zahra-zahraii اره مخصوصا تک پایه هاش://
ولی جامعش هم سطحش بالاتر از خیلی سبزه -
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@saghi-mortazavi خداروشکر
منم خوبم ممنون
چه خبرشکر
خبر خیر سلامتی
انگا توم اتیش روشن کردن
از درون گرممه -
@zahra-zahraii اره مخصوصا تک پایه هاش://
ولی جامعش هم سطحش بالاتر از خیلی سبزهramses kabir اهان مرسی
-
خانومِ_دوست_داشتنی اولا تراز برات مهم نباشه اصا
تو الان باس ایراداتتو بگیری نه دنبال مقایسه باشی
چون تراز طوریه که اگ تو یه ازمون تقلب زیاد باشه رنج ترازِ همه میاد پایین و اگِ تقلب کمتر صورت بگیره تراز همه میاد بالا
واسه همین ترازو نمیخواد ملاکِ خودت قرار بدی
منم این سه ازمون 500 تا افت تراز داشتم درصورتی که اصا برام مهم نیس وقتی میدونم تا جایی که میتونستم براشون تلاش کردم
بعدشم اگِ واقعا برات کمیت مهمه یه ساعت همیشه کنارت باشه و تستاتو زمان دار بزن(که من فکر میکنم واقعا اشتباهه همون اول موقع اموزش بعد از اینکه یه بار درسو فهمیدی بری همچین کاری کنی و این کارو باس بزاری برا هفته دوم) و بعد بگو مثلا من 100 تا تست دارم و تا یک ساعت و نیم دیگه باید همه ی اینا زده بشن و هیچ کارِ دیگه ای هم به جز تست زدن نکن
میبینی در عرض کمتر از یه هفته تعداد تستت میره بالا
ولی این تعداد بالای تست به شرطی خوبه که تحلیل هم داشته باشه و اصولا باید مقدار زمان تحلیلی که برای سوالات میزاری برابر مقدار تایم تست زنیت باشه:))ramses kabir سعی میکنم عاقلانه فکر کنم!!
دقیقا منم 500 تا کم شده:/
ممنون از وقتی که گذاشتی -
ramses kabir سعی میکنم عاقلانه فکر کنم!!
دقیقا منم 500 تا کم شده:/
ممنون از وقتی که گذاشتیخانومِ_دوست_داشتنی
خواهش میکنم:))
بترکونی:)) -
خانومِ_دوست_داشتنی
خواهش میکنم:))
بترکونی:))ramses kabir تلاشمو میکنم!!
توهم همینطور
پنجشنبه میام نتیجشو میگم
ان شاءلله که خوب باشه