هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@yasin-sheibak خیلیا میانو میرن
sina bigdeli بله بله
-
خانومِ_دوست_داشتنی
ممنون نرگس جاان -
خانومِ_دوست_داشتنی دیدم مرسی
-
@F-Seif-0 نه نه از اینجا نه
از اینجا:
کی با یه جمله مثل من
میتونه آرومت کنه
اون لحظه های آخر از رفتن پشیمونت کنهخانومِ_دوست_داشتنی دلگیرم از این شهر سرد :))
این کوچه های بی عبور
وقتیییییییییییی به من فک میکنیییی
حس میکنم از راه دور :)) -
sina bigdeli بله بله
@yasin-sheibak فقط اون ی دسته مهمن
-
خانومِ_دوست_داشتنی دلگیرم از این شهر سرد :))
این کوچه های بی عبور
وقتیییییییییییی به من فک میکنیییی
حس میکنم از راه دور :))@F-Seif-0
حالا بـــغـض تا صبح :))))))))))) -
چایی نبات
امان از چایی نبات -
میگما
-
چرا بشر هیچ وقت یاد نمیگیره و درک نمیکنه که تو دنیایی که داره زندگی میکنه
همه نباید توی مسائل مختلف
یه نظر داشته باشن
چرااا@ftm-montazeri بشر اگع فهمیده بود ی سیبو نمی خورد دهن ی ملت سرویس شه
-
@Masoumeh-Shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Saghi-Mortazavi فدات
️
بزا یکم از ذوق کردنم بگذره حداقلیکم گذشت دیگه بست بود ذوق
@Saghi-Mortazavi چقد لطف داری تو چقد مهربون
-
ی تاپیک بود درباره خواب ، خودم نظر داده بودم توش
لینک فرستادم
الان لینکه رو میخوام تاپیکو نیست :// -
@Saghi-Mortazavi چقد لطف داری تو چقد مهربون
-
@yasin-sheibak فقط اون ی دسته مهمن
sina bigdeli صد در صد
-
@Infinitie-A اول اینکه گفتم گاهی ممکنه حتی برات محترم هم نباشه اما طوری برخورد میکنی انگار که هست!
و بعد اینکه بیا فرض کنیم ما یه ساعت نشستم با هیتلر راجع به اینکه کارش اشتباهه بحث کنیم و سعی در قانع کردنش داشته باشیم ، فکر نمیکنی ممکنه بزنه توام بکشه؟؟
بحث کردن سر موضوعای الکی و مباحثی که هیچکدوم از دو طرف قرار نیست قانع بشن همچین چیزیه!!
هیچی دست گیرت نمیشه جز آسیب به خودت (مثلا من وقتی سر این طور چیزا بحث میکردم زمان زیادی صرف فکر کردن میشد درباره اینکه بالاخره حق با کیه ، چی باعث شده اون فرد یا افراد اینطوری فکر کنن و... )
این نوعی آسیبه!
هم وقتتو دادی دست کسی که اصلا برات اهمیت نداره هم ذهنتو دادی یه طورایی کنترل کنه و برای یه تایم محدودی درگیرش کنه!
اگه میخوایی بحث کنی بگو آماده کنم خودمو
خانومِ_دوست_داشتنی
البته که میخوام بحث کنم
نکته ایی که شما در نظر نگرفتید اینه که موضوعات مهم و الکی رو جابجا گرفتید
جامعه انسانی، و در واقع انسان، یک موجود گوشه نشین و عزلت پسند نیست!
جامعه مثل یک کشتی میمونه! اگر شما ببینی یه نفر داره کشتیو سوراخ میکنه، نمیگی اینجا بزار تاییدش کنم که احیانا ناراحت نشه! چون میدونی این داره کشتیو سوراخ میکنه و غیر مستقیم قراره این عملش منجر به غرق شدن شما و احیانا عزیزان شما هم بشه!
یه مثال خیلی واضح بزنم
توی ماجرای کرونا، اگر شما وارد سوپرمارکت بشی و ببینی به نفر ماسک نزده و همون لحظه هم اون شخص سرفه و عطسه کنه، و احیانا به شما هم نزدیک باشه و به سمت شما هم عطسه کرده باشه، آیا اینجا شما به اون شخص تذکر نمیدی؟
قطعا برخورد میکنی! کرونا اومده! بیخود کرده بدون ماسک اومدی یه جای عمومی و داره تو سر و صورت مردم، عطسه و سرفه میکنه!
اگر سر کلاس درس دبیر کلاس به خاطر دو نفر که شیطنتشون زیاده، کلاس درس رو خشک و خشن جلو ببره و احیانا کل کلاس رو بندازه، شما اینجا با اون دونفر برخورد نمیکنی؟
قطعا برخورد میکنی!
دلیل این برخورد ها چیه؟ دلیلش اینه که چه بخوایم چه نخوایم، همچین رفتار ها و تفکراتی، سبب تاثیرگذاری روی کل جامعه میتونه بشه! و اگر کل جامعه هم نخوایم در نظر بگیریم، به خود ماها و خانواده ماها ضربه میزنه!
شمارو نمیدونم ولی من دوست ندارم از ناحیه اجتماع تاثیر اشتباهی بگیرم! -
@Saghi-Mortazavi
ساقی شما نون شیرمال درست میکنید؟ -
چایی نبات
امان از چایی نباتGharibe Gomnam خوشمزس
-
حل شد ://