هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnam
اول از همه تلقین نکن مطمئن باش میتونی
به قول یه کتابی تا نیمه تاریکتو نپذیری نمیتونی درستش کنی. چون همدردتم درک میکنمMehrsa 14
امیدوارم بشه -
@Mr-Wick
ببین من به شخصه خودم به بچهها، چهارتا کتاب نشر الگو رو معرفی میکنم. هر چهارتا کتاب واقعا خوبن.@danial-hosseiny تنگ یو مستر دَنی
پسرخاله شدم ولی نیاز بود اینجا مطلبید
️
-
Ryhn E
چه سالی هستید؟@danial-hosseiny دوازدهم
-
الآن مریم خانوم با چاقو میندازه دنبالم
تحت این عنوان که:
«توی تودلی بحث درسی ممنوووووووووووووووععععععععععع» -
@Mr-Wick
خواهش میکنم -
Mehrsa 14
امیدوارم بشهGharibe Gomnam
صد در صد میشه اگه خودتو قبول داشته باشی و بدونی هر جور هستی ارزشمندی🥰
البته این به معنی تلاش برای بهتر شدنم هستا -
Ryhn E
اگه برای کنکور میخواید که نه. کافی نیست. ولی اگه برای امتحانای مدرسهتون میخواید، خوبه. -
الآن مریم خانوم با چاقو میندازه دنبالم
تحت این عنوان که:
«توی تودلی بحث درسی ممنوووووووووووووووععععععععععع» -
Ryhn E
اگه برای کنکور میخواید که نه. کافی نیست. ولی اگه برای امتحانای مدرسهتون میخواید، خوبه.@danial-hosseiny
خب من خیلی وقته یه سوال دارم تاپیک بزنم؟ -
Ryhn E
اگه برای کنکور میخواید که نه. کافی نیست. ولی اگه برای امتحانای مدرسهتون میخواید، خوبه.@danial-hosseiny موضوعیه میکرو چی؟
-
آفتاب برای همه س
ولی ساحل برای کساییکه لیاقتشو دارن
-
Ryhn E
خودم نداشتم این کتاب رو... و راستش تاحالا ندیدم. اگه میدونید یه تاپیک بزنید و از بچهها بپرسید ببینید کی این کتاب رو داشته و از نظرش خوبه یا نه.
فکر میکنم اگه بین تاپیکای کتاب بگردید، حتما جواب سؤالتون رو پیدا میکنید. -
@سجاد-ذوالفقاری
«کامل» که نه. ولی خب در حد تلاش خودم بلدم.
امروز ظهر هم یه تاپیک زدم و وزن عروضی رو آموزش دادم.
اگه مطالعه نکردی و علاقه داری...
https://forum.alaatv.com/topic/46046/وزن-اشعار-و-افاعیل-عروضی-به-زبان-ساده?_=1645465668153 -
@danial-hosseiny
خب من خیلی وقته یه سوال دارم تاپیک بزنم؟Gharibe Gomnam
اگه یه سؤاله که بپرس.
دیگه ما که غرقیم -
@سجاد-ذوالفقاری هنوز نه دور شهر که نه خارج شهرم که یه پنج ماهی میشه نرفتم ولی فکر نکنم. کوه ها هنوز برف دارن
@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری هنوز نه دور شهر که نه خارج شهرم که یه پنج ماهی میشه نرفتم ولی فکر نکنم. کوه ها هنوز برف دارن
تابستون :_))))
-
maryam111
شرمنده ولی مگه شما پانترکی؟ :|علیرضا تمدنی چه ربطی به پانترکیسم داره؟
جزء قوانین آلاخونه است که پست ها فارسی باشن و اگر به زبان دیگه ای هستن باید ترجمه شون نوشته بشه
توجهی به تذکر ها نکردن پستشون پاک شد
بعدم پانترک کسیه که حمایت کننده زبان ترکی هست اگر اشتباه نکنم -
maryam111
شرمنده ولی مگه شما پانترکی؟ :|علیرضا تمدنی پان ترک به معنی ملی گرای ترک نه برعکسش.
-
Ryhn E
خودم نداشتم این کتاب رو... و راستش تاحالا ندیدم. اگه میدونید یه تاپیک بزنید و از بچهها بپرسید ببینید کی این کتاب رو داشته و از نظرش خوبه یا نه.
فکر میکنم اگه بین تاپیکای کتاب بگردید، حتما جواب سؤالتون رو پیدا میکنید.@danial-hosseiny غریبه گمنام یکی زده بود برو داهل ادبیات بگرد دنبالش
-
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به 11 و 1 بگید : واقعا شیم ان یو
یکی منشنش کنه