هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مهشید حسن زاده 0
بحث زندگی کردنه!
اینجا به یه ظرف شور چقدر حقوق میدن که حداقل بتونه هزینه ی تحصیلش رو تامین کنه!حالا فک کن طرف وضعیت مالی اش اصلا خوب نباشه چه طور میتونه از پس هزینه ها بر بیاد و تازه به هدفش هم برسه@Alzahra-Daftar رستورانای برند تهران و مشهد وکیش رو دست کم نگیرید
بعلاوه شرایطش هرچی هم که بود تا مقطعی که اون میخواست دانشگاهشو کامل اوکی کنه وضع زندکیش خیلی اربابی تراز سختی زندگیش اونجا بود!
دارم میگم,لجججج کردن بده
نه مهاجرت -
مهشید حسن زاده 0
بله منم منظورم دقیقا همین بود
حالا خود پروفسور کجا هستن ؟
کجا درس خوندن ؟
چه کشوری از ایشون حمایت کرده ؟@Alzahra-Daftar خب ماکه همون اول بحث اینو نداشتیم چون این اشتراک جمعیمون بود
بحثمون تو برگشت بود -
مهشید حسن زاده 0 من موظف به خدمت به خاکم هستم نه ارمان ها و ایدئولوژی مسئولین این مملکت که باعث پسرفت کشور میشه . این رو درک کنی میفهمی بری دیگه رغبتی برای برگشت نداری
مجتبی ازاد کسی هم نگفت ب آرمان دیگران عمل کنید!
-
@Alzahra-Daftar خب ولی پیشرفت کشورت لازمش اینه که تو کاریو توخود خاک کشورت انجام بدی
مثال بزنم؟
پروفسور سمیعی
کجاست؟آلمان
وضعیت زندگی؟عالی درحه یک
خدماتش ب کشور؟یه لیست بلندبالا
سهمش به پیشرفت خاک؟بیمارستانش ک مجهزترین بیمارستان جهانه و داره تو خاکش میسازه!تو خود خاکش!مهشید حسن زاده 0 پروفسور سمیعی بیمارستانش یکی از بیمارستان های مغز و اعصاب مجهز جهان قرارهههههه بشه قراره البته . و 6 ساله کلنگش رو زدن و طی چند سال فقط چند درصد پیشرفت کرده . اینا با این پاره جان و قهرمان ملت هم لج دارن عذابش میدن . قالب خبر ها رو نبین
-
مهشید حسن زاده 0 ادامه خواستی بدی بیا پیوی اینجا جاش نیست
مجتبی ازاد اتفاقا ارزش این بحث و گفتگو ها وقتیه که جمع میشیم دورهم بدور از هوچی گری و توهین و حاشیه باهم حرف میزنیم
اما درهرصورت پیوی من بازه که دیگه نگید نتونست و اینا -
مجتبی ازاد اتفاقا ارزش این بحث و گفتگو ها وقتیه که جمع میشیم دورهم بدور از هوچی گری و توهین و حاشیه باهم حرف میزنیم
اما درهرصورت پیوی من بازه که دیگه نگید نتونست و اینامهشید حسن زاده 0
الان به قول شما اگر همون جون سیستان و بلوچستان بخاد بره توی رستوران های تهران و کیش ومشهد و ..
اول اینکه کی بهش کار میده
دوما هزینه های زندگی توی کلان شهر ها و کیش که جای خود دارد سرسام اوره -
مهشید حسن زاده 0 پروفسور سمیعی بیمارستانش یکی از بیمارستان های مغز و اعصاب مجهز جهان قرارهههههه بشه قراره البته . و 6 ساله کلنگش رو زدن و طی چند سال فقط چند درصد پیشرفت کرده . اینا با این پاره جان و قهرمان ملت هم لج دارن عذابش میدن . قالب خبر ها رو نبین
مجتبی ازاد اوهوم و میتونه کناربکشه نه؟
الان همه جی برای یک زندگی ایده آل داره,,,
ولی انتخابش کدومه؟لج نکنیم,مثه آب شفافه,,, -
مجتبی ازاد اوهوم و میتونه کناربکشه نه؟
الان همه جی برای یک زندگی ایده آل داره,,,
ولی انتخابش کدومه؟لج نکنیم,مثه آب شفافه,,,مهشید حسن زاده 0
مگه الان به زندگی ایده آلش لطمه ای وارد شده -
مهشید حسن زاده 0
الان به قول شما اگر همون جون سیستان و بلوچستان بخاد بره توی رستوران های تهران و کیش ومشهد و ..
اول اینکه کی بهش کار میده
دوما هزینه های زندگی توی کلان شهر ها و کیش که جای خود دارد سرسام اوره@Alzahra-Daftar اوهوم پس باید له بشه؟
اما وقتی شمایی که برفرض رفتی و حالا ب جایی رسیدی بیای برگردی و حمایتش کنی اونوقت شرایط عوض میشه نمیشه؟
اگه هرکدوممون اینکارو برای ی نفرلااقل بکنیم چقد شرایط تغییر نیکنه؟
اما خیلی راحت ترک تعلق میکنیم!کار راحتو میکنیم نه کار درستو!اعتراضم داریم ب دردی که خودمونم بری ازش نیستیم! -
مهشید حسن زاده 0
مگه الان به زندگی ایده آلش لطمه ای وارد شده -
@Alzahra-Daftar اوهوم پس باید له بشه؟
اما وقتی شمایی که برفرض رفتی و حالا ب جایی رسیدی بیای برگردی و حمایتش کنی اونوقت شرایط عوض میشه نمیشه؟
اگه هرکدوممون اینکارو برای ی نفرلااقل بکنیم چقد شرایط تغییر نیکنه؟
اما خیلی راحت ترک تعلق میکنیم!کار راحتو میکنیم نه کار درستو!اعتراضم داریم ب دردی که خودمونم بری ازش نیستیم!مهشید حسن زاده 0
کی از ترک تعلق صحبت کرد -
@ida-shateri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
بیمولا اگه یه کارتن ازینور برده باشی اونور تواین شیش ماهعهه اینو من چرا ندیدم ؟؟
پول منو بده
من قرار نبوده کارتن جا به جا کنم
من مغز متفکرم ایده میدم فقط
پول منو بده -
خودتونو با تعصب به کشوری که براش مهم نیست مردمش در چه وضعیتی زندگی میکنن تلف نکنین!
فقط اعصاب خودتونو خورد میکنین،همین!
بیداری هم آرزوست
-
مهشید حسن زاده 0
کی از ترک تعلق صحبت کرد@Alzahra-Daftar موضوع بحث این بود
من میگم چراگیر دادین ب اصل مهاجرتااا -
خودتونو با تعصب به کشوری که براش مهم نیست مردمش در چه وضعیتی زندگی میکنن تلف نکنین!
فقط اعصاب خودتونو خورد میکنین،همین!
بیداری هم آرزوست
@Mr-Wick این کشور خودمونیم!
ایران ماییم
این خاک ماییم
بیداری اینه... -
@Mr-Wick این کشور خودمونیم!
ایران ماییم
این خاک ماییم
بیداری اینه...مهشید حسن زاده 0 موفق باشی
-
@سجاد-ذوالفقاری
جواب ندادم مگه؟چرا دیگه
گفتی ۶ ماه واست کارمیکنم شماره حسابمو نداری
گفتم تواین مدت یه کارتن جابه جا نکردی@ida-shateri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
جواب ندادم مگه؟چرا دیگه
گفتی ۶ ماه واست کارمیکنم شماره حسابمو نداری
گفتم تواین مدت یه کارتن جابه جا نکردیمن ندیدم
️
الان دیدم -
مهشید حسن زاده 0 موفق باشی
@Mr-Wick میشم