هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Kosar-Mortazavi یاپ. یوتیوب
amirmohammad shakeri آها آره منم یوتیوب
-
@danial-hosseiny
سلام
انصافا با اینکه بعضی وقتا از معلم ادبیات هام اصلا راضی نبودم ولی علاقه ام کم نشد. بعضی وقتا یه چیزی رو هرجوری دوست داری مثل ادبیات برای من@Kosar-Mortazavi
من منکر این نیستم. اونی که علاقه داره حتی اگه تهدید به مرگشم بکنن بازم میره سراغ قضیه
ولی برای کسی که علاقه نداره از ابتدا معلم هم میتونه باعث بشه شما زده شی، هم میتونه باعث شه علاقهمند شی. -
@Kosar-Mortazavi یاپ. یوتیوب
amirmohammad shakeri
مگه بله چشه که یاپ؟ -
amirmohammad shakeri
مگه بله چشه که یاپ؟@danial-hosseiny
چیزیش نیست
اینقدر گفتم عادت کردم بهش.
-
@Kosar-Mortazavi
من منکر این نیستم. اونی که علاقه داره حتی اگه تهدید به مرگشم بکنن بازم میره سراغ قضیه
ولی برای کسی که علاقه نداره از ابتدا معلم هم میتونه باعث بشه شما زده شی، هم میتونه باعث شه علاقهمند شی.@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Kosar-Mortazavi
ولی برای کسی که علاقه نداره از ابتدا معلم هم میتونه باعث بشه شما زده شی، هم میتونه باعث شه علاقهمند شی.آٰره موافقم^^
-
@danial-hosseiny
چیزیش نیست
اینقدر گفتم عادت کردم بهش.
amirmohammad shakeri
ترک عادت موجب مرض است ولی رها کن -
یه سریاتون من رو تویِ ترین ها تگ کردین که من تاحالا باهاتون همکلام نشدم!
وباید بگم تشکر بابت ترین ها و همینطور جواب دادن به ترین ها برام یکم سخته!سال بعد اگه زنده بودین به جای اینکه چالش این باشه ک بیام ترین ترین هی بنویسیم..فقط هرکسی بیاد و یکی از ویژگی هایِ ترین آدمایی که میشناسه رو بگه.
اینجوری هرکی میفهمه تو دید بقیه،کدوم ویژگیش بیشتر به چشم اومده.
اینجور یبهتره شاید...
البته اینکه هنوز سختیِ ترین هایِ پارسال هم رویِ دوشمه غیرقابل انکار نیستzeinab dehghani
میتونی خودت اینکارو امسال انجام بدی 🥲پ.ن: مدیونی اگه فک کنی منتظر ترینم از جانبت
اصلنم دقت نمیکنم درس داری -
amirmohammad shakeri
ترک عادت موجب مرض است ولی رها کن@danial-hosseiny
به شدت منطقی بود چشم حتما (اینجا فرض کن ایموجی خنده هستش. حوصله ندارم بگردم پیداش کنم)
-
@danial-hosseiny
به شدت منطقی بود چشم حتما (اینجا فرض کن ایموجی خنده هستش. حوصله ندارم بگردم پیداش کنم)
amirmohammad shakeri
چشمت بیبلا -
@danial-hosseiny
amirmohammad shakeri
برای ایموجی خنده هم :joy رو تایپ کن، پیدا میکنی -
@mitra-ism-rahmani
معمولا به این خاطره که افراد دایرهٔ لغاتشون پائینه و ابیات رو متوجه نمیشن... بعد خیلی هی باید تلاش و تکاپو کنن سخت میشه براشون.
یه سری افراد هم خب واقعا ارتباط نمیگیرن
️
توی وجودشون نیست.
یه سری دیگه هم براساس تجربه و روند زندگی، زده میشن... حالا یا یه معلم ادبیاتی داشتن که بد بوده، یا...@danial-hosseiny
اولین باری که باعث شد به هیجان بیام از ادبیات
کلاس سوم بودم شب مامانم داشت درس حاتم طایی را بهم میداد
یه حکایت از گلستان
شاید 7 شب شروع کرد درسو
اونقدری از حرف سعدی و رفتار حاتم به وجد اومده بودم که تا موقع خواب 11 شب فقط داشتم سوال میپرسیدم
چرا خوار کن نرفت ؟ ما میریم مهمونی یعنی کار بدیه ؟ یعنی الان کلی منت از خونه خاله داریم ؟ خوب حاتم که خوب بود که نمیخواست منت بذاره و ....
از اون روز به بعد هر هفته مامانم برام یه حکایت از گلستان خوند و خب اون برای یه مدت کوتاه بود و بعد ولش کرد
منم دیگه سمت ادبیات نرفتم که خارج از درس باشه
تو راهنمایی نمیدونم یادته یا نه (یا اصلا تو مدارس پسرونه این چیزا مهم بود یا نه ) یه آزمونی بود استانی به اسم پیشرفت تحصیلی توی اون همه ش ادبیات را 10 درصد میزدم و متنفر بودم ازش
دهم گاج ادبیات را پایین میزدم و همچنین یازدهم و دوازدهم تا دی ماه
تا اون زمان کل فکرم این بود که ابیات شعر حافظ و سعدی بشدت سخته جوری که حتی نمیتونم از روش بخونم حتی شب یلدای 99 به بچه ها گفته بودم اگه فال حافظ بگیرم موقع خوندنش حافظ تو گور بندری میلرزهچون هیچ وقت تا اون موقع سراغ فال و دیوان نرفته بودم
یبار اومدم تودلی دیدم یاسین Bio شعر میذاره از مولانا و عطار
و من میتونم بخونمشون ! درسته که نمیفهمم ولی میتونم بخونم
هعی گذشت و گذشت دیدم چ تودلی چ شعردانه هرکی شعر میذاره میتونم بدون مشکل بخونم و حتی بعد یه مدتی بهتر هم شدم و میتونم یه مقداری بفهمم
اسفند بود که با خودم گفتم فرقی بین من و اونا نیست اگه اونا میتونن منم میتونم کتاب قرابتمو برداشتم غزل
من نه آنم که عدو گفت تو خود دانی نیک
که ندارد دل دشمن خبر از عالم دوست
را سرچ کردم و رفتم گنجور و خوندمش دفع اول نفهمیدم دفعه سوم فهمیدم حدودا و بعدش اون صوتی که شعرو خونده بود پلی کردم و اون موقع کامل شعرو فهمیدم
و این که چه لذتی داره
چقدر سعدی استاد سخنه
چقدر ایول داره این غزل
و از اون موقع تا الان دقیقا یک سال شده
هر روز عشقم به ادبیات بیشتر و بیشتر شد
از پارسال تا الان هر روز غزل خوندم و از خودم ممنونم بابت حرکت پارسالم
خوشحالم که اون روز رفتم و اون غزلو خوندم
این نقطه شروع عالم زیبای ادبیات برام بود
مطممئنم اگر کسی واقعا اون شوق توی وجودش باشه
وقتی بره و تلاش کنه برای فهمیدنش پشیمون نمیشه از وقتی که گذاشته و بعدا از خودش هم ممنون میشه
zeinab dehghani میخوام توهم اینو بخونی چون تو هم از همونایی بودی که مثل یاسین شعرهایی که میذاشتینو میخوندم و تاثیر داشتی -
شب همگی شما دوستان به خیر و خوبی باشد
-
arthur morgan شبتون آروم
-
arthur morgan موفق باشید خدا پشت و پناهتون
-
arthur morgan شبتون آروم
@Saghi-Mortazavi
️
️