هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
telma
اون خیلی می خواست ایسگاه کنه
arthur morgan اره ایستگا کرده دیگه منو تازه فهمیدم
رفتم الان بهش پیام دادم -
رفتم الان بهش پیام دادمtelma
دیگه ماست مالی نمیشه کرد
-
telma
دیگه ماست مالی نمیشه کرد
-
telma معلم مرد میارن برا دخترا همین میشه
-
telma معلم مرد میارن برا دخترا همین میشه
-
رفتم الان بهش پیام دادمtelma منم یکبار یکی سوتی خیلی بد دادم
معلم داشت نمره نشون بچه ها میداد منا صدا زد نمرم را دیدم اینقدر تعجب کرده بودم دستام را اومدم که بیارم دستم خورد به موبایلش محکم پرت شد زمین
به من گفت دیوونه ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
telma منم یکبار یکی سوتی خیلی بد دادم
معلم داشت نمره نشون بچه ها میداد منا صدا زد نمرم را دیدم اینقدر تعجب کرده بودم دستام را اومدم که بیارم دستم خورد به موبایلش محکم پرت شد زمین
به من گفت دیوونه ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟arthur morgan
دیوونه که چیزی نیست من اگه اینطور اتفاقی بیفته اونم برا معلم فیزیک واویلا میشه -
telma منم یکبار یکی سوتی خیلی بد دادم
به من گفت دیوونه ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟arthur morgan ما که با معلم هامون داداشی هستیم درحدی که با دوستامون سر ازمون بودیم بعد رفیقمو گفتم از دبیر شیمی بپرس سوالارو بعد بگو بعد دبیر شیمی ماهم سر کلاس بود گفت نمیتونم جواب بدم بعد به رفیقم گفتم بگو شیبک میگه دارم براتون عنتر نوشته دبیر سین زده جواب نداده یک شنبه باید برم ببینم چه بلایی سرم میاد
-
telma چرا فکر نمیکنی خیلی بد صحبت کردی باهاش؟
بنظرم حرف اشتباهی زدی
بعدم معلم ابهتش باید نگه داشته باشه تو میگی ابهتم ریخت
اون ازت پرسیده سطح سوالا چطور بود راضی بودی یا نه
تو گفتی سوالو با سوال جواب نمیدن -
telma با دبیر راحتی؟
-
arthur morgan ما که با معلم هامون داداشی هستیم درحدی که با دوستامون سر ازمون بودیم بعد رفیقمو گفتم از دبیر شیمی بپرس سوالارو بعد بگو بعد دبیر شیمی ماهم سر کلاس بود گفت نمیتونم جواب بدم بعد به رفیقم گفتم بگو شیبک میگه دارم براتون عنتر نوشته دبیر سین زده جواب نداده یک شنبه باید برم ببینم چه بلایی سرم میاد
@yasin-sheibak
عجب شما جاست فرند هستید
-
arthur morgan
دیوونه که چیزی نیست من اگه اینطور اتفاقی بیفته اونم برا معلم فیزیک واویلا میشهtelma
اوه اوه البته اون خیلی خوش اخلاق بود
-
@yasin-sheibak
عجب شما جاست فرند هستید
arthur morgan حاجی اینی که گفتم برای همین پری روز بود حالا فردا امتحان شیمی داریم مدرسه باید برم منتظرم ببینم زنده بر میگردم یا نه
-
telma با دبیر راحتی؟
-
arthur morgan حاجی اینی که گفتم برای همین پری روز بود حالا فردا امتحان شیمی داریم مدرسه باید برم منتظرم ببینم زنده بر میگردم یا نه
@yasin-sheibak وصیت نامه یادت نره
-
telma دبیر فیزیک ماهم همینه میگه نمره میدم این سوالو حل کنید حل میکنم بعد میگه چون کلاس میری هیچی
-
@yasin-sheibak وصیت نامه یادت نره