هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سینا-0 نه کریتور تایتل هست : به معنی سازنده عنواد . مثلا برای یک متن یک عنوانی بزاری که مشهود باشه موضوع متن
مجتبی ازاد متاسفانه نمیتونم رای مثبت بدم به پستتون
ممنون که گفتید چیه -
sohrab از نظر من کاربر محدود کردن کاربران در تعداد پسندیدن ، کاری نامعقول و نادرست است . دقیقا مثل محدود کردن رای منفی !!! لطفا نظر کاربران را در این مورد در نظر بگیرید .
-
-
ای بابااااا امروز هنوز شروع نشده که
چجور حساب کرده که الان نمیتونم به هیچ پستی رای بدم؟
تو بعضی تاپیکام که اصن هرچیزی جز موضوع بحث اسپم محسوب میشه دچار پیگرد قانونی میشیم
هی باید نقل قول کنم اینجا مثلا واسه یه ایموجیاه
@Ali-Valicheki جناب مدیر پستش پایین هست ریپ بزن مثل من و تیکت هم بزن . اگر گوش شنوا باشه انجام میدن
-
sohrab
سلام.وقتتون بخیر
باز جای شکرش باقیه که هنوز مرحله تسته
چون اگه قرار باشه بمونه فکر کنم خیلی باگ داشته باشه حالا سوای اینکه این همه محدود کردن ما اصلا دلیلش برامون قابل درک نیست،چون انگار بهمون یه پول توجیبی محدود دادن گفتن برو شهربازی هرچی دوست داشتی سوارشو
مثلا نمونهش خودمن
از دیروز غروب اصن انجمن نبودم.الانم که اومدم میخوام رای مثبت بدم هی میزنه شما ۲۰ تای خودتونو استفاده کردید
ولی اگر قراره این تغییر ثابت بشه حداقل کاش تعداد رای مثبت روزانه رو بیشتر کنید🥺
یا اینکه این محدودیت رو واسه تاپیکای غیر درسی قرار ندید
-
sohrab یکی از باگ های این انجمن این هست که مثلا تاپیکی مثل تودلی باید من رفرش کنم صفحه رو تا پیام های جدید بیاد . قبلا درس بود اما الان خراب شده.
-
sohrab یکی از باگ های این انجمن این هست که مثلا تاپیکی مثل تودلی باید من رفرش کنم صفحه رو تا پیام های جدید بیاد . قبلا درس بود اما الان خراب شده.
مجتبی ازاد هوم دقیقا
-
مجتبی ازاد هوم دقیقا
@roghayeh-eftekhari پس از رفرش نشدن تو دلی این کلمه ( هوم ) بزرگترین عذابه برای من
-
@ناظم . :| چرا شد 6 تا رای ؟ این چه وضعشه ؟
-
مجتبی ازاد
دیگه خیلی گله کردید شد 6 تا
بیشتر بگید همون یه دونه رو هم بهمون نمیدن
. -
مجتبی ازاد فکر کنم اونا ۲۰ تا هم حساب کتاب داره...انگار هر کسی رو بیشتر از ۶ تا نمیشه بهش رای بدی تو یه روز
-
@roghayeh-eftekhari پس از رفرش نشدن تو دلی این کلمه ( هوم ) بزرگترین عذابه برای من
مجتبی ازاد چرا؟ چشه؟ به این قشنگی
-
Alireza Varamanzar عااااااااااااا بتیاااااا
گمه اتی وشون اشعاره خومه مه نظر آشنا زنه! پس ته تقلیده هکرد بینه
ت,,,عا عجب گفتی!من میگم وقتی اشعارشونومیخونم بنظرم آشنامیاد!پس ازتوتقلید کرده بودنمهشید حسن زاده 0
اره وَتو کجه کار دری؟
آره دیگه تو کجای کاری؟
-
مجتبی ازاد فکر کنم اونا ۲۰ تا هم حساب کتاب داره...انگار هر کسی رو بیشتر از ۶ تا نمیشه بهش رای بدی تو یه روز
@Ali-Valicheki نه الان باز کردن 20 تا .. کلا به نظرم بجای اینکه محدودیت هایی مثل دیس لایک رو بردارن محدودیت جدید اعمال کنن باعث دل زدگی میشه . :| کار خوبی نیست . حال خودم به عنوان کاربر گرفت شد وقتی فهمیدم یک سقفی جدید برام ایجاد شده . حس محدود شدن بده . دلیل کارشون رو نمیدونم واقعا
-
Alireza Varamanzar اره,بلاشک
-
جوری سردرگمم انگار گردشگرم
-
مجتبی ازاد چرا؟ چشه؟ به این قشنگی
@roghayeh-eftekhari نمد هوم هوم کردن احساس گنگ بودن میده به پیام انگاری . سخته توصیف کنم
-
@yasin-sheibak
ببخش: Narges Azadmanesh دلیلش رو بگو خب
-
*فحش
-
*نیذسحسذسحسذسحست