به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام خدمت همگی👋🏻
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم🤝
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم
🛑تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی👍🏻
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان عزیز 😁❤️
بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ...
اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :))
اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ...
@تجربیا
@ریاضیا
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجع.......
اع اع اع😳
ببخشید
بزنیم شبکه بعدی
با سلام و درود و عرض ادب و احترام و ...
ببخشید معذرت میخوام اشتباه شد
بزنیم شبکه بعدی
بابا ولمممم کن
عاقا از سرش بپریم تهش
میخوایم با هم قرار بزاریم 🙊
_چه قراری ؟🙈
اع اع اع منحرف نشین 😁
تو این چند وقتی که معطر به عطر آلایی شدیم
هممون بلا استثنا تاپیک هایی دیدیم که خیلیا درگیرم با گوشی و مجازی
از اونجایی که توی سال کنکور آدم به سوراخ دیوار هم میخنده که درس نخونه
وقتی گوشی هست و این همه سرگرمی داخلش
خب چرا کشیده نشه سمتش
اصن گوشی طوری طراحی شده که آیکوناش تبلیغاش تم صفحات و داستان😄 شما رو جذبش کنه
....خلاصه تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از این امر کثیف
اهم اهم ببخشید رفت شبکه بعدی
خلاصش اینه که به خاطر اینکه کمتر بیایم مجازی و بتونیم بیشتر درس بخونیم یه کاری میکنیم
قرار میذاریم که هر که دوس داش میاد تو تاپیک مینویسه که من هم جزء این گروه میشم 🙂
و تا موقعی که طبق برنامه ریزی درسیش باید درس بخونه درس میخونه و موقعی که تایم ددلاینش فرا رسید میتونه بیاد انجمن هم سوالای درسیش رو بپرسه و هم فعالیت غیر درسی داشته باشه
پ.ن: ددلاین تایمیه که دیگه تصمیم میگیریم از اون به بعدش درس نخونیم برای جلوگیری از اهمال کاری که ذهنمون نگه تا 12 شب وقت داری وقت ددلاین بذارین دیگه از اون تایم به بعد درس نمیخونید میتونید تو نت در موردش بیشتر بدونید
اینم گفتم داخل پاکت داشته باشین کپسولی 😉
بچه سوالات درسیتون هم تو تایمی که میاین اینجا بپرسین و جداشون نکنین چه بسیار جوانانی که به هوای سوال درسی به تودلی کشیده شدند 😂😂😂
حداقل تایم برگشت رو میذاریم 9 شب
هر کی موافقه شروع کنه😊.
دعوت میکنم از:
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
و هر کسی که دوست داره
نویسنده و ایده پرداز: @Fateme-goli
تهیه کننده و کارگردان : @0Farzam0
هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
شدیم مثل چنگیزخان مغول اونم همه مخالفاشو از سر راه برمیداشت حتی به زنش گفته بود تو هم جنس مختلف منی شاید یه روز تو رو هم بکشم
-
@امیرمسعود-جعفری
و ریشهش از آموزشای مزخرف مدرسه شروع میشه... -
danial hosseiny
از همون ابتدا تا اون انتها این آموزش پرورش ایران مشکل داره -
-
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
danial hosseiny
از همون ابتدا تا اون انتها این آموزش پرورش ایران مشکل دارهاز همون ابتدا تا انتها این ایران مشکل داره
بهتر شد... -
danial hosseiny سنگین بود
-
تو از طلوع صبحی
تو شعر التماسم
غبار راه دورت
نشسته رو لباسم -
ادم نمیتونه همهی چیزای دور و برشو درست کنه تا بعدا بتونه خوشحال زندگی کنه. چون هر آجری که رو آجر میذاری یکی دیگه از یه طرف دیگه فرو میریزه، هر رشته ای که میبافی رشتهای از یه طرف دیگه گسسته میشه، هر نقشی که میزنی نقش دیگهای پشت سرت پاک میشه. باید میدونستم که زندگی کنار همه این کجها و فرو ریختنیها و سستها و گسستهها و فانیها، خوشحال بودنه.
اما هنوز آجر رو آجر میذارم... -
تازمانی که رسیدن به تو امکان دارد
زندگی درد قشنگیست که جریان دارد
زندگی درد قشنگیست،بجز شب هایش
که بدون تو فقط خواب پریشان دارد
یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند؟
کار خیر است گر این شهر مسلمان دارد
خواب بد دیده ام ای کاش خدا خیر کند
خواب دیدم که تو رفتی،بدنم جان دارد!
شیخ و من هر دو طلبکار بهشتیم ولی
من به تو،او به نماز خودش ایمان دارد
اینکه یک روز مهندس برود در پی شعر
سر و سریست که با موی پریشان دارد
من از آن روز که در بند توام فهمیدم
زندگی درد قشنگیست که جریان دارد -
گنجشک ترین آدم او من شده بودم
او دغدغه اش بود مرا باز بگیرد
حرصش که در آمد بدنم خون جگر شد
من سیب شدم بلکه مرا گاز بگیرد
می آمد و می دید مرا مثل دو تا دوست
من را به دلش یک سره نزدیک نمیکرد
در جوخه ی اعدام من بی همه چیزش
می آمد و پا می شد و شلیک نمیکرد
فک کنم دارم مسیرو اشتباه میرم
اینجا کجاست؟!
قرار نبود این شکلی باشه
قرار نبود حالم از روزام به هم بخوره
قرار نبود نتونم به چشای خودم تو آینه خیره شم
یه مدتیه ک دلم میخواد لز راهی ک رفتم برگردم
دلم میخواد برگردم به یه سال پیش
نه...عقب تر...دوسال...سه سال...پنج سال
دلم میخواد برگردم به ده سال پیشم و یه روز که منِ ده سال پیشم از خواب بیدار میشه و تو آینه به خودش نگاه میکنه بهش خیره شم و بگم نه! عزیزم...دنیا به اون قشنگی ای که فک میکنی نیست...آدما خوب نیستن...همه شون بَدَن مگه اینکه خلافش ثابت شه اونم اگه یه وقتی دیدی خلافش ثابت نشد بدون یارو زرنگه و بلده چجوری دروغ بگه...هع...دلم میخواد از تو آینه بهش خیره شم و بگم اما نترس من هستم هربار که زخمی شی هستم...هر بار که دلت بگیره هستم...اصلا از بین همه این آدما فقط منم که همیشه پا ب پای دل شکستنات هستم...پا به پای گریه کردنات هستم...وقتی تو خلوت خودت پتو رو میپیچی دورت و به صدای بارون برف...مگه برف صدا داره؟! هوم؟ آره صدا داره دونه های برف دونه های سفید و سبک برف هزارتا فریادن که دستاشونو محکم گذاشتن رو دهنشون که مبادا خلوت سرد زمستونی رو پریشون کنن...وقتی تو خلوت زمستونی خودت پتو رو دورت میپیچی و به صدای بارون به صدای دونه های برف گوش میدی من زل میزنم به بیرون پنجره و با انگشتام رو بخار شیشه مینویسم نترس..میدونم قراره بشکنی...قراره هزار بار بشکنی پشت هم..کسی قرار نیست دلش برات بسوزه...چون آدما فقط آدمن نه فرشته هایی که تو ذهنت ساختی...آدما دروغ میگن هزار مدل کثافط کاری در میارن فقط واسه اینکه به اون چیزی که میخوان برسن...براشون مهم نیست رو نعش قلب تو پا بذارن و حس قشنگتو زیر پوتینای گلیشون له کنن..آدما رذلن..عوضین..قراره دلت بشکنه..من بهت دروغ نمیگم...حتی دروغای رنگی و شاد...من اینجام که اون حقیقت لعنتی رو بکوبم تو صورتت و از خواب بیدارت کنم...تکونت بدم و زیرگوشت فریاد بزنم پاشو..پاشو احمق پاشو ببین دارن تیکه تیکه قلبتو از میون دستات میکنن دونه دونه خیالای قشنگتو به گند میکشن..دلم میخواد زیر گوشت فریاد بزنم..پاشو...برو پنجره رو باز کن و فریاد بزن جوری که سکوت این منظره ی زمستونی بشکنه جوری که دلم قرص شه راحت له نمیشی..جوری که خیالم راحت شه نمیشه تورو راحت زمین زد...شکست..اما میدونم قراره بشکنی...من اون ده سالو زندگی کردم...مچاله شدنتو تو خودت دیدم...تو خودم هزار بار شکستم..پاشدم و تیکه هامو جمع کردم و دوباره کنار هم چیدم..جوری دوباره قلب هزار پاره مو رفو کردم که اگه بدمش دست کسی تو ذوقش نخوره...حالا ولی برمیگردم به پشت سرم نگاه میکنم..میبینم کم گذاشتم..ن برا بقیه..برا خودم!..من یه دل شیر خوش بودن به خودم بدهکارم..من به خودم هزار تا بغل و مهربونی بدهکارم..تو خودم پنهون شدم با یه لبخند غمگین که انگار داره بهم فحش میده...اما وقتی عصبانیم از خودم بلد نیستم داد بزنم به خودم فحش بدم و حقمو از خودم بگیرم..من همیشه با خودم ظالم بودم...آره من با خودم عوضی بودم...خیلی بیشتر از با تو...من به خودم خیانت کردم...هربار که شکستم و بعدش یقه ی هیچ کیو نگرفتم به خودم خیانت کردم...هر بار که کل قلبمو خرج یکی دیگه کردم و اهمیت ندادم چقد دلش برام میزنه..کجای زندگیشم..هربار که این کارا رو کردم به خودم خیانت کردم...من همیشه حضور داشتم و لبریز بودم از دلواپسی برای بقیه..نه خودم!..من عوضیِ زندگی خودم بودم..هستم..به خودم بد کردم..هر بار که اوفتادم بالاسر خودم واستادم و داد زدم..پاشو..بچه بازی در نیار دنیا که به آخر نرسیده..پاشو این ادا اصولا چیه..جمع کن خودتو...حتی فرصت ندادم زخمام خوب شه..همه ش طلب کار بودم از خودم و به خودم سخت گرفتم...چون فکر میکردم باید کمک کنم...باید بجنگم برای حفظ کردن چیزی که بقیه راحت دورش انداختن..من جنگیدن بلد بودم..کم نیووردن...اما نذاشتم اون ترکای عمیق دلم هیچ وقت خوب شه..اونوقت اون ناامیدی ای که تو دلم ریشه کرد که پس کی قراره یکی حواسش به من باشه...اینجا کجاست؟! قرار نبود این شکلی باشه...قرار نبود حالم از روزام به هم بخوره...قرار نبود نتونم به چشای خودم تو آینه خیره شم...قرار نبود روزام بوی دود و خاکستر بگیره وقتی بهشون نگاه میکنم ببینم نمیشه هیچیو از تو این خرابه بیرون کشید...قرار نبود حس کنم زیر آوار موندم...قرار نبود مثه دونه های برف دو دستی جلو دهنمو بگیرم و اشکامو پنهون کنم...حالا اما اینجام تو خرابه هایی که برام ساختن...هر بار که شکستم و شکستنم تیکه تیکه ریختم تو خودمو حالا میون همون تیکه های پرحسرت تو خودم غرق شدم..آره...حقمه..حقمه...حقته..تویی که فکر میکردی آدما لیاقت مهربونی و لبخند و توجه کردنو دارن...حقته که از بالای خیالای مسخره ت با مغز بخوری زمین و ببینی آدمی زادو جون به جونش کنی یه جور جونوره پستِ حقیره که از آزار دیدن بقیه لذت میبره..تو ی عمر خودتو گول زدی..آره..گول زدم که هر جونور مریضی که پیداش میکنم با بقیه فرق داره..نداره...ینی هیچ وقت نداشته...همه شون شبیه هم بودن...دروغاشون کثافط کاریاشون...خودخواهیاشون همه درد و مرضشون یکی بوده...از قصه ساختن خوششون میومد اما قصه ای که خودشون نقش اولش باشن و بقیه فقط حاشیه باشن...و تو و من همیشه جزو بقیه بودیم...حتی تو زندگی خودمون...چون تو به همه غیر خودت اهمیت دادی...چرا؟! چرا خودتو انقدر آسون ندیده گرفتی؟! انقدر بیخیالی؟! بیخیال به دردای خودت...زخمای خودت...مگه تو احساس نداری؟! گریه ت نمیگیره..مگه تو آدم نیستی؟! تو خلوتت قلبت تو خودت مچاله نمیشه...مگه تو شبا وقتی تو تاریکی چشاتو رو هم میذاری و خوابت نمیبره به تک تک وقتایی که یکیو باور کردی و اون تورو بازی داد فک نمیکنی و از سادگی خودت عصبانی نمیشی؟! چجوریه؟! چجوریه که بلدی از خودت فقط خودت عصبانی شی اما از بقیه نه! دلم میخواد برات یه بار...فقط یه بار بقیه باشم..اونی باشم که میبخشیش..اونی باشم که بخاطرش از همه ی عالم میگذری...دلم میخواد یه بار پاشی از جات و بخاطر من پرده هارو بزنی کنار...بخاطر من پنجره رو واکنی که هوای پر دروغ اینجا هوای مونده و کثیف اینجا عوض شه...دلم میخواد یه بار حس کنم برات مهمم اونقدری که واسه خاطر من توروی همه واستی..اونقدری که به همه پشت میکنی فقط واسه من..اینو بهم بدهکاری...من همیشه پشتت بودم هیچ وقت تنهات نذاشتم تو غصه ها مشکلات همیشه شونه ت بودم...تکیه گاهت شدم...همیشه جمعت کردم...بهم بدهکاری این حقمه که این بار تو از زیر این خراب شده ها پاشی...همه چیو از سر راه بزنی کنار و صاف بیای بالاسر من دستتو دراز کنی دستمو بگیری بلندم کنی بگی بریم..من هزار بار بیشتر تا ته جهنم باهات اومدم...تا ته جهنم باهات موندم...تا ته جهنمی که ساختن برات و ساختی برا خودت...یه بار سر اون اسلحه رو سمت من نگیر..یه بار...چاقوتو تا دسته تو سینه ی من فرو نکن یه بار...یه بار زورت فقط به من نرسه...یه بار..دلم میخواد برگردم به ده سال پیشمو از خواب که بیدار شدی بهت بگم قراره خیلی بیوفتی...قراره خیلی اذیت شی...دروغ بشنوی...خیانت ببینی...قراره تو جمع شلوغ آدما تنها باشی...قراره روز تولدت بد بغض کنی...قراره وقت سال نو تو سرت پر سوال شه که اصلا مهمه امسال چجوری شروع شه؟! قراره تو بارون تو برف بهار پاییز توی گرمای تابستون یهو زل بزنی به یه نقطه و تو فکرات گم شی اما قرار نیست تموم شی...قرار نیست تموم شم...من هنوز به قصه مون امید دارم...باور دارم..من هنوز فکر میکنم تو..تویی که جنگیدن بلدی..سهمت از دنیا بیشتر از این حرفاست...من فک میکنم کسایی مثه تو مثه ما قراره برنده باشن اما ن خیلی راحت...قراره بعد کلی سختی لبخند بزنن میخوام بهت بگم یادت نره خندیدن نذار حتی یاد منم بره..مرتب یادم بنداز...یاد خودت..یاد من..یاد بقیه آدما..سختن...حتی خودشونم خودشونو نمیشناسن...قرار نیست شناخنشونم آسون باشه حق داریم بترسیم ازشون اما حق نداریم وقتی اشتباه کردیم با خودمون قهر کنیم...حق نداریم خودمونو نبخشیم..حق نداریم با اونی که تو آینه ست دشمن شیم..حق نداریم بهش لبخند نزنیم..میدونم تلخم...میدونم...برای تو که خیلی شیرینه..حتی نگاهت به همه..اما حق بده..همیشه همه ی دنیات سر من خراب شده...همیشه همه ی دنیای کوفتیت سر من خراب شده...تنم زخمیه..فقط فرصت میخوام پاشم..زخمامو ببندم اونوقت بازم لبخندمو پیدا میکنم..چون میدونی..من پاش بیوفته بازم باهات تا ته جهنم میام..اینو مطمئن باش..
|آریانفر|- سوی بی نهایت و فراتر از آن
خداحافظ همگی
- سوی بی نهایت و فراتر از آن
-
@امیرمسعود-جعفری ۵ دقیقه تنفس
-
@sania-Andiravan
خو الان یعنی منم باید به تو تبریک بگم؟!
روزِ خودتم مبارک
نلغزی:|
به روح داروین اونروز، روز دختر بود چرا من باز باید تبریک بگم؟! -
nazanin.mirzai
5دقیقه کمه
کم کمش 500سال تنفس میخواد -
تو جذابیت فیلم و کتابو زمان امتحانا فقط کشف میکنی:|
-
انگار همه چی از قبل هماهنگه و
نورای رنگی رو برفا قشنگه
یه جور گوله ی برفی میاد طرفت
میگی میدون جنگه
بیا دست منو بگیر هوا سرده
بذار جمع باشه باز حواسم بهت
باشی همه چی قشنگتر میشه طعمش
پیش منی باز دلت تنگه -
@Alzahra-Daftar تو سایت آپلود بذار
نشد اونجا ثبت نام کن
ثبت نام که کردی کلیپ های با پسوند های بیشتر میتونی آپلود کنی
بازم نشد با این برنامه ها پسوندشو تغییر بده تا استاندارد بشه و آپلود بشه🥴 -
@امیرمسعود-جعفری دیگه کارو زندگی داریم وقت نیست ما دست پایینش رو گرفتیم.