هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
دم کنکور شادمر گوش دادن مضره ://
-
-
سرم درد میکنه
-
بچها همه گل هایی که گلبرگ متصل به هم دارن تک جنسی ان؟!
یا برعکس چی
همه گلای تک جنسی گلبرگای متصل دارن؟@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بچها همه گل هایی که گلبرگ متصل به هم دارن تک جنسی ان؟!
یا برعکس چی
همه گلای تک جنسی گلبرگای متصل دارن؟هیچکدوم جنس ربطی به گلبرگ نداره
-
شهیده sh یه بار کنکور دادی تا حالا؟
Faez Fateminia آری
-
Faez Fateminia احوال تو
چ خبر
چکیار میکنی
درسا رو به راهه
استرس نداری ؟Farideh Khangah در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Faez Fateminia احوال تو
چ خبر
چکیار میکنی
درسا رو به راهه
استرس نداری ؟قربونت
تو چیطوری سلامتیت دارم به سرعت برق و باد تورق سریع استاد موقاری میبینم و فیزیک دوازده میبندم و تو فکرم عمومی و شیمی رو چیکار کنمبد نیس خوب پیش میره خداروشکر تو چه خبر شروع کردی درسو؟
یکم بهتر شدم با یه روشایی سعی کردم آروم کنم خودمو
-
خانومِ_دوست_داشتنی @zahra-zahraii @zahra-hamrang @felli @m.tg @sania-andiravan Sharllot @first HADAF MAN @سجاد-ذوالفقاری @Infinitie-A Miss.Joker @soniaaa @amir-bernousi mahsaaa rezaeee amir ahmadi @mitra-ism-rahmani Tragic Girl @ftm-montazeri 0-0ftm ZDM شهیده sh Faez Fateminia @حامد-صباحی @حمید-صباحی @mr.wick chichak am Marzieh Abouei heydar taherinejad @Saghi-Mortazavi sina bigdeli @fatemeh-ma @m-naghavi
و @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
بچها امیدوارم بهترین نتیجتون رو بگیرین 🥲 -
@m-naghavi در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
@Ali-Valicheki infjای؟
سلام...آره
یه وضعیه اصن@Ali-Valicheki خوبه منenfj با ۵۴ درصد برونگراییم
-
دوس دارم سر رو تنت نباشه
-
خانومِ_دوست_داشتنی @zahra-zahraii @zahra-hamrang @felli @m.tg @sania-andiravan Sharllot @first HADAF MAN @سجاد-ذوالفقاری @Infinitie-A Miss.Joker @soniaaa @amir-bernousi mahsaaa rezaeee amir ahmadi @mitra-ism-rahmani Tragic Girl @ftm-montazeri 0-0ftm ZDM شهیده sh Faez Fateminia @حامد-صباحی @حمید-صباحی @mr.wick chichak am Marzieh Abouei heydar taherinejad @Saghi-Mortazavi sina bigdeli @fatemeh-ma @m-naghavi
بچها امیدوارم بهترین نتیجتون رو بگیرین 🥲@F-Seif-0 ممنون . امیدوارم تو هم به هرچی میخوای برسی
-
@m-naghavi یبار تست دادم ۱۰۰ درصد عاطفی شد
️
-
@F-Seif-0 موفق باشی
-
بچها امیدوارم بهترین نتیجتون رو بگیرین 🥲@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خانومِ_دوست_داشتنی @zahra-zahraii @zahra-hamrang @felli @m.tg @sania-andiravan Sharllot @first HADAF MAN @سجاد-ذوالفقاری @Infinitie-A Miss.Joker @soniaaa @amir-bernousi mahsaaa rezaeee amir ahmadi @mitra-ism-rahmani Tragic Girl @ftm-montazeri 0-0ftm ZDM شهیده sh Faez Fateminia @حامد-صباحی @حمید-صباحی @mr.wick chichak am Marzieh Abouei heydar taherinejad @Saghi-Mortazavi sina bigdeli @fatemeh-ma
بچها امیدوارم بهترین نتیجتون رو بگیرین 🥲ایشالاههه هممون خوشحال باشیم روز کنکور
-
@F-Seif-0 کجا مری؟
-
@F-Seif-0 کجا مری؟
Marzieh Abouei میرم تا کنکور میام🥲