هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد
داداش نمی خوام به زحمت بیوفتی همه چی کامله ولی برای اطمینان
اره داداش با تیپاکس بفرست سریع بیاد لازم دارم
با ایران پست نفرستی دیر میاره@حامد-صباحی بزار برم بشینم پا میز کار . فقط 4 کیلویی باشه ؟ یا 5 کیلویی ؟ چه مقدار محوطه رو میخوای بدی هوا؟
-
مجتبی ازاد
با ایران پست نفرستی دیر میاره@حامد-صباحی تلفاتش چقدر باشه ؟ چند تا قطعی دست ؟ چند تا چشم ؟
-
@Felli آره خوبه ولی یه سری زیرساخت های که هم من نمیدونم و هم انشاالله وزیر آموزش و پرورش و وزیر علوم و فناوری و رییس سازمان سنجش نمیدونند لازمه
@امیرمسعود-جعفری
آرع ولی هروخ خواستی میتونم توی هر زمینه ای تجربه هامو بهت بگم
اصلا نگران دوازدهم نباش
و اگه دو مرحله ای شد سعی کن تو تابستون اون درسایی که مشکل داری و پایت خوب نخوندی بخونی
بعدشم کلا تمرکزت رو پایه بیشتر باشه چون ک هنوز ۱۲ رو نخوندی و تسلط نسبی هم نداری بهش -
@حامد-صباحی تلفاتش چقدر باشه ؟ چند تا قطعی دست ؟ چند تا چشم ؟
مجتبی ازاد فقط قطعی زبون
وای از دست زبون آدما -
@حامد-صباحی تلفاتش چقدر باشه ؟ چند تا قطعی دست ؟ چند تا چشم ؟
مجتبی ازاد
یه ساختمون اندازه سالن ورزشی هست
شعاع فقط حوضههمه سالم میان بیرون
فقط پاسخنامه ها به باد میره -
مجتبی ازاد
با ایران پست نفرستی دیر میاره@حامد-صباحی میخوای داخلشون رو با گلوله فلزی پر کنم ؟ از روی جلیقه های انتحاری داعش کپی زدم داوش . اصل جنسن . بزنی تا 4 مایلی مور و ملخ و رنده میکنه
-
ای کاش یکی با من حرف میزد سبک میشدم
Alireza Varamanzar
حرف بزن ما گوش میکنیم و ریپ میزنیم
️
-
@حامد-صباحی میخوای داخلشون رو با گلوله فلزی پر کنم ؟ از روی جلیقه های انتحاری داعش کپی زدم داوش . اصل جنسن . بزنی تا 4 مایلی مور و ملخ و رنده میکنه
مجتبی ازاد
داداش منصرف شدم -
@امیرمسعود-جعفری
آرع ولی هروخ خواستی میتونم توی هر زمینه ای تجربه هامو بهت بگم
اصلا نگران دوازدهم نباش
و اگه دو مرحله ای شد سعی کن تو تابستون اون درسایی که مشکل داری و پایت خوب نخوندی بخونی
بعدشم کلا تمرکزت رو پایه بیشتر باشه چون ک هنوز ۱۲ رو نخوندی و تسلط نسبی هم نداری بهش -
مجتبی ازاد
یه ساختمون اندازه سالن ورزشی هست
شعاع فقط حوضههمه سالم میان بیرون
فقط پاسخنامه ها به باد میره@حامد-صباحی نه داداش ساختمون بخوای بزنی باید تلفات داشته باشه . برات پر ساچمه فلزی میکنم تا بتن هاشم ریزه پایین :))
-
مجتبی ازاد فقط قطعی زبون
وای از دست زبون آدما@امیرمسعود-جعفری اها . خب باشه .
-
عملیات متوقف شد همه خیالتون راحت
-
@Felli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@sania-Andiravan
این شیمی هیچوخ تموم نمیشه
لعنتی خیلیم فرارهشیمی و فیزیک و ریاضیییی
-
مجتبی ازاد
داداش منصرف شدم@حامد-صباحی داداش دست به مهره شدی . دیگه منصرفی فایده نداره . بیا اقا بهت میگم چجوری بزنی ساختمون رو ردی ازت نمونه . توییتر هم میگم بچه های داعش گردن بگیرن :)))
-
@حامد-صباحی نه جدای از شوخی دو سه خوشه نارنجک حداقل بزن به حوضه . :)) یکم صدا جیغ شهر رو پر کنه . ^_^