هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_MILAD_
نه حاجی من همه چیزو بسته های پول میبینم
هرکدوم حجم بیشتری داشت مهم تره
-
_MILAD_
-
Farideh Khangah این یکم شبیه دستگاه چندمعادله چندمجهوله
ولییی ساکن بهشهرممهشید حسن زاده 0
️
خوشبختم -
گوزل الله
-
Michael Vey همون چیز چیزوکیشن
_MILAD_ عههه خب من اسم بازیگرارو نمیشناسم کدوم کارکترا؟ اصن فصل 4ش کی میاد هچی ازش خبر داری
-
_MILAD_
@First عاورینن دقیقا
-
@jahad-128 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نمرات نوبت اولم که تازه حضوری شده بودسم رفتیم دادیم بسیار بهتر از نوبت دوم بود
البته که نوبت دوم اصلان دریت نمی خودنم می رفتم می دادم. فقط نمرات نشون دهنده کاریی معلم هاست هر معلمی که بهتر کار کرده نمرم خوب شد واسش
اون موقع کار های مهم تر داشتم تا برای نمره درس بخونم.
حالا هم که میگن شده معدل منم متنفرم از اینکه برای نمره خط خط یک چیزی رو حفظ کنم
ذهنم کمتر کتاب درسی رو مطالبش رو حفظ کرده باشه تو تمام عمرماکثرن از حافظه تصویری کمک گرفتم
اینکه این چیزای اکثرن اصافی رو حفظ کنم برام خیلی سخته.حیف کاغذ که این چیزا رو نوشته برای حفظ کردن و حیف سلول های مغز
ادم باید یادبگیرو بفهمه نه اینکه یک خط حفظ کنه ریز ریز به ریزش رو بنویشه به خاطر نمره
بعدم میگن برای اینه که بچه ها به نهایی اهمیت بدن وایییی.
یکی نیس بگه نهاسس که دم کنموره و فقط وقت ادمو میگره
چطور نشون میده بچه درس خونده یا نعخب هرکی خونه مفهمونی و تستس مس خونه چرا باید وقتش حروم کنه ریز به ریز خط به خط اونم واسه صدم به صدم نمره بخونه نیم ساعت بعدشم همش یادش برع
هوففف
فک کنم خارجی هستی متنتو دادی گوگل ترنسلیت واست برگردونده ب فارسی!!!
بد تر خارجی که هیچ از کهکشان ها اومدم
️
-
@First عاورینن دقیقا
Michael Vey والا تو این وضعیت...
-
_MILAD_ عههه خب من اسم بازیگرارو نمیشناسم کدوم کارکترا؟ اصن فصل 4ش کی میاد هچی ازش خبر داری
Michael Vey نمیدونم کی میاد ولی فیلمبرداریش همین تابستون شروع میشه اون بازیگراشم اسمشو یادم نیست فقط یکیش بود عاشق آدم فضایی بود کلا تو توهم بود اون با یدونه دیگه که با همین بود و این حرفا دیگه
-
-
-
Michael Vey نمیدونم کی میاد ولی فیلمبرداریش همین تابستون شروع میشه اون بازیگراشم اسمشو یادم نیست فقط یکیش بود عاشق آدم فضایی بود کلا تو توهم بود اون با یدونه دیگه که با همین بود و این حرفا دیگه
_MILAD_ نهههههههه.. اونا میرننن؟؟؟؟؟؟ نههههههههههههههههه
-
@farzam-yousefi بستگی داره چطور باشه سوالش
-
_MILAD_ نهههههههه.. اونا میرننن؟؟؟؟؟؟ نههههههههههههههههه
Michael Vey
دارم به سلیقت یکم شک میکنم ولی اسم بازیگراشم اینه :
تانیا رینولدز
پتریشیا آلیسن -
Michael Vey
دارم به سلیقت یکم شک میکنم ولی اسم بازیگراشم اینه :
تانیا رینولدز
پتریشیا آلیسن_MILAD_ اخه چرا میرن واقعا... اینا ک کاپل خوبی بودن.. من از کارکتر تانیا خوشم میومد هعق
-
_MILAD_ اخه چرا میرن واقعا... اینا ک کاپل خوبی بودن.. من از کارکتر تانیا خوشم میومد هعق
Michael Vey
تو با من دشمنی داری؟ سلییقتو در جهت مخالف من پیش میبری
-
Michael Vey
تو با من دشمنی داری؟ سلییقتو در جهت مخالف من پیش میبری
_MILAD_ ببین بستگی داره.. اینکه خوشت نمیاد درمورد بازیگراشه یا کارکتراش یا نوع کاپلشون و این داستانا یو نو..
چون من بازیگرشونو ک نمیشناختم تو کارکترا هم خیلی با اون دختره ک میگی پتریشیا بود حال نمیکردم از اون تانیاعه خوشم میومد این مدل کاپلا هم ک.. هیح هیح.. عشقن -
_MILAD_ ببین بستگی داره.. اینکه خوشت نمیاد درمورد بازیگراشه یا کارکتراش یا نوع کاپلشون و این داستانا یو نو..
چون من بازیگرشونو ک نمیشناختم تو کارکترا هم خیلی با اون دختره ک میگی پتریشیا بود حال نمیکردم از اون تانیاعه خوشم میومد این مدل کاپلا هم ک.. هیح هیح.. عشقنMichael Vey
من کلا از ریشه ازشون خوشم نمیاد