هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ramses kabir سومین باریه که اینجا میگم
بر جسب علاقه باید تصمیم گرفت@Elham650 ببین من رتبه ام ۴۲۰۰ شده
و خونواده اصرار ب پزشکی دارن
ولی من خودم فیزیوتراپی رو واقعا بیشتر از پزشکی میپسندم
چون هم درس خوندش کمتره
هم درامد ماهیانه اش کمِ کم ۶۰ تومنه(پسر عموهام ۷ تاش پزشکن و یکیش فیزیوتراپ)این پزشکا بعد از ۱۲ سال بیس چهاری درس خوندن الان درامدشون ب ۳۰۰ تومن رسیده
ولی فیزیوتراپ حتی نمیخواد بره مطب و چن نفرو میفرسته و درامدش حداقل حداقل تو ی شهر نسبتا کوچیک ۶۰ تومنه ماهیانه -
@haniehno دندان میرین یا پزشکی؟! من الان دغدغه جدیدم این شده...
-
@Elham650 ببین من رتبه ام ۴۲۰۰ شده
و خونواده اصرار ب پزشکی دارن
ولی من خودم فیزیوتراپی رو واقعا بیشتر از پزشکی میپسندم
چون هم درس خوندش کمتره
هم درامد ماهیانه اش کمِ کم ۶۰ تومنه(پسر عموهام ۷ تاش پزشکن و یکیش فیزیوتراپ)این پزشکا بعد از ۱۲ سال بیس چهاری درس خوندن الان درامدشون ب ۳۰۰ تومن رسیده
ولی فیزیوتراپ حتی نمیخواد بره مطب و چن نفرو میفرسته و درامدش حداقل حداقل تو ی شهر نسبتا کوچیک ۶۰ تومنه ماهیانهramses kabir بنظر من انتخاب رشته منطقیه
چون میبینم خیلی از پزشکا از وضعیتی که دارن آه و ناله میکنن،تو دوران دانشجویی مجبورن برن یه کار پیدا کنن واسه همین خیلیاشون مشاور میشن
حالا هر طور میلتونه بنظرم با دانشجو و فارغ التحصیلان هر دو رشته مشورت کنید و سختی کار رو ببینید کجاست -
@Elham650 بله
؟!
-
@Saghi-Mortazavi از 12 هزار به پایین
-
@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نه ولی جدی
یه ریاضی
الان به چه بازه ایی از رتبه میگه خوب و ذوق میکنه ؟عا الان همه تجربیا جمعین و من باید برم
-
@Saghi-Mortazavi از 12 هزار به پایین
-
@haniehno برین پیش مشاور احتمالا شمارو هم دو به شک کنن من خودم کل چهار سالو به عشق پزشکی خوندم ولی شدیدا بین دو راهی قرار میدن ادمو
به هر حال موفق باشین:) -
@Elham650 اها....
-
@haniehno برین پیش مشاور احتمالا شمارو هم دو به شک کنن من خودم کل چهار سالو به عشق پزشکی خوندم ولی شدیدا بین دو راهی قرار میدن ادمو
به هر حال موفق باشین:) -
@F-Seif-0 خیلی ممنونم
تبریک متقابل...موفقیت های بیشتر:) -
@haniehno خواهش میکنم:)