هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خب
تا جوونی کردن رو چی ببینی
ولی یه معلم داریم که میگه
دانشگاهی که میخوای بری از رشته هم مهمتره
البته من با این حرفش مخالفم
چون هردو مهمنGharibe Gomnam کسی که ذهنش مریضه فقط تو رابطه میبینه جوونی کردنو (فرقی نداره دختر باشه یا پسر) .
وگرنه کلی تفریحای سالم و خفن هس که اینجور ادما ازش باز موندن .
پ.ن: رابطه بد نیس و لحن حرف زدن اینجور آدما نشون میده میخوان سوء استفاده کنن و دنباله رابطه نیستن . -
Disgustion 1 نه اتفاق های بدی نمیوفته ولی غیر عادی چرا میوفته ... چون بلاخره از یک بعد تک جنسیتی به دو جنسیتی وارد میشین و شک های خودشو داره .. جدای از این به نظرم میشه بهترین استفاده رو داخل پروژه ها برد ... فرصت های بی نظیری رو برای ادم به ارمغان میاره .. فقط ادم باید حدش رو نگه داره
مجتبی ازاد در این حد باشه موافقم
حرفاتونم کاملا درسته -
@First
حافظه اکثر ادما خوبه
مشکل اینه نصف ادمایی که میرن پزشکی از خوندنش به وجد نمیان
بعضی چیزا هستن که ادما به عنوان سرگرمی و جذابیت به ذهنشون میسپارن و هیچوقت ازش پاک نمیشه
ولی وقتی بعضی چیزارو به زور یاد میگیری نه از روی علاقه بلکه از روی فشار از روی ترس از روی اینده از روی پول از روی خانواده و...
چون نیروی علاقه و مغزت باهم میجنگن سخت میشه
حتی اونایی هم که تو اوج خستگی ادامه دادن اکثرشون دلیلشون این بود که تو اوج خستگی علاقه مغز ذهن و هدفشون همه باهم تو یک جهت بودن
و فقط بدنشون بود که میگفت خستم
گاهی میگم
چرا علاقه با هدف تو یک راستا نیستن؟
چرا مسیر رسیدن بهش با خود هدف هم راستا نیستن؟Gharibe Gomnam الان که دقت میکنم تخصصت رو هم روانپزشکی انتخاب کن
جدا از شوخی همین که تو این سن همچی مطالبی برات دغدغس خیلی خوبه. امیدوارم از راه درستش یه جواباش برسی. -
ایلین حیدرزهی مهربونم🥲
اصلا پیامتو میبینم یاد اوووون روزای لیگ می افتم حالم عوض میشه@ida-shateri عووم یادش، بخیر بهتر خاطره های انجمن موقعی، بود که لیگ داشتیم
-
@Elham650
خب اینو که فهمیدم... پرسشم این بود که چرا...؟ -
@danial-hosseiny دانیال .... زمان انتخاب رشته به چه چیزایی باید توجه کنم ؟ ظرفیت ؟ مکان ؟ سطح علمی ؟ مختلط ؟ چی ؟
مجتبی ازاد
صحبت میکنم راجبش... -
@Elham650
خب اینو که فهمیدم... پرسشم این بود که چرا...؟@danial-hosseiny جواب منو نمیدی ؟؟ باشه ...
-
مجتبی ازاد
صحبت میکنم راجبش...@danial-hosseiny Tnx my bro
-
@Elham650
خب اینو که فهمیدم... پرسشم این بود که چرا...؟ -
دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزیای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست. اینو یادت باشه.
-
فضای مجازی یه کسایی رو بهم داد که تا حالا ندیدمشون، تا حالا بغلشون نکردم، اما دلم واسه دیدن و بغل کردنشون تنگ شده.
-
براتون از اون خبرای خوبی آرزو میکنم که بعد از شنیدنش شبش تا صبح از خوشحالی خوابتون نبره.
-
دیدی هی میری نمیشه، خسته میشی، دیدی؟
میگی این دفعه آخره، میگیره، نمیشه
کُنج میشینی، پر بسته میشی
دیدی؟ ترحم میکنن غصه نخور پسر
میریزی بهم، مثل شیر تو قفس پَر بسته میشی
دیدی؟ اصلاً حرفاتو نمیفهمن
لا نعره هات میری خفه میشی
دیدی؟ میری قدم بزنی حرف نشنوی
میگی کجا برم؟ رفیقم این شهر من بد غریب کشه
دوستت میشه تا لب آب میبره و تشنه میکشه -
:-(مغرور بودن بد نیست ولی کاش بدونید ک بقیه هم غرور دارن
-
حال دلت را به بودن یا نبودن آدم ها گره نزن!
آدم ها به واسطه شرایط گاهی هستند،گاهی نیستند... -
حال دلت را به بودن یا نبودن آدم ها گره نزن!
آدم ها به واسطه شرایط گاهی هستند،گاهی نیستند...@حمید-صباحی هی ....