هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Elham650 خوب بودن که ملاکش دونستن اینا نیست ... من در کل گفتم به عنوان خواهر جای خالی اون نیازشو پر کنی .. نه گیرش بدی نه ازادش بزاری .... هرچند خودتون صدها برابر بهتر از من میدونید و بلد هستین در مور د رفتار برادرتون ... منم گفتم یک اشاره ی هرچند کوچیکی کنم
مجتبی ازاد ممنون
-
مثلا بعضی پسرا از قصد میخورن به ادم
من خیلی بدم میاد از این رفتار :// -
میشه اسم یه تلگرام معرفی کنید که خودش پروکسی داشته باشه نیازی به وی پی ان نداشته باشه؟
-
میشه اسم یه تلگرام معرفی کنید که خودش پروکسی داشته باشه نیازی به وی پی ان نداشته باشه؟
-
@haniehno یارو میبینی داره میاد میفهمی کرم داره یا ن ... میتونی بری کنار ...
-
-
-
-
@haniehno یارو میبینی داره میاد میفهمی کرم داره یا ن ... میتونی بری کنار ...
مجتبی ازاد والا من سرم پایینه یهو میبینم یه غول وایساده جلوم
-
@Masoumeh-Shokrollahi هر نوع تلگرامی به غیر اصلی باعث لو رفتن عکس های گوشیتون و تمام زندگیتون میشه .. همون اصلی رو بزنید ولی روش پروکسی های خوب بزنید ...
-
@Masoumeh-Shokrollahi هر نوع تلگرامی به غیر اصلی باعث لو رفتن عکس های گوشیتون و تمام زندگیتون میشه .. همون اصلی رو بزنید ولی روش پروکسی های خوب بزنید ...
مجتبی ازاد تبلیغات بدی هم میارن
-
@Saghi-Mortazavi مرسی
️
-
@Saghi-Mortazavi مرسی
️
-
این پست پاک شده!
-
سی بار اومد مرسی