هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سلام من همون روز جمعه که آزمون رو میدادیم از روی برنامه راهبردی برنامه دوهفته بعدم مشخص میشد
سعی میکردم تا دوشنبه یا فوقش سه شنبه مطالعه درس هارو به پایان برسونم و مرور کنم و تثبیت کنمتا دوشنبه یا سه شنبه همون هفته درسارو تموم میکردی؟ یا هفته بعدش؟
چهارشنبه پیش آزمون میزدم و پنجشنبه تحلیلش میکردم
همه درس هارو؟ و اینکه دفترچه های قبلی قلمچی روهم ازمون میدادی منظورم ازمون های قبلت هست
اگه وقت میکردم مطالب خورده رو مثل لغات فارسی یا فرمول ها یا واکنش های شیمیایی مرور میکردم
حتما زیست رو تحت هر شرایطی تورق میکردم هم متن هم تصویرخب چه زمان هایی؟ هر روز؟ یا مثلا بعد اینکه درسارو تموم کردی هر روز تست میزدی اون مباحث ازمونت رو که خوندی؟ یا متن روهم میخوندی؟
البته عمومی هم داشتم ولی به درد شما نمیخوره
تثبیت رو هم همزمان با مطالعه انجام میدادمیعنی تست اموزشی میزدی؟
آزمون واقعی برای تثبیت رو عید به بعد شروع کردم
Gharibe Gomnam
pouya hosein pourرفع اشکال هات چی؟
کی سوالاتی که مشکل داشتی رو تمرین میکردی؟
سوال هایی که اشتباه میزدی سوال هایی که مشکل داشتی؟Gharibe Gomnam مثل همیشه.
احسنت بر تو -
Gharibe Gomnam مثل همیشه.
احسنت بر تو@First
کل تودلی رو اشغال کردم خجالت میکشم دیگه -
علیرضا تمدنی بفرمایید
@haniehno
برا درس ریاضی دفتر 100 برگ خوبه یا 200 برگ -
@First
کل تودلی رو اشغال کردم خجالت میکشم دیگهGharibe Gomnam نه بابا بپرس بپرس چکار داریم ما
-
@haniehno
برا درس ریاضی دفتر 100 برگ خوبه یا 200 برگعلیرضا تمدنی رمان بوک رو چیکار کردی به درجه خردمندی رسیدی؟
-
علیرضا تمدنی رمان بوک رو چیکار کردی به درجه خردمندی رسیدی؟
@First
چند ماهیه نرفتم توش والا
یحتمل هم دیگه نرم -
amir ahmadi
فک کردم خبر داری ازش
محیطش یکم خشک بود. -
@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بوک چیه به منم بگید:)
-
@haniehno
برا درس ریاضی دفتر 100 برگ خوبه یا 200 برگعلیرضا تمدنی
اجازه؟ -
amir ahmadi
هنوزم از درد دست چپت حساب میبری؟ -
علیرضا تمدنی
اجازه؟Gharibe Gomnam
بله -
@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بوک چیه به منم بگید:)
@Ariana-Ariana یه انجمنه کاربراش کار های نسبتا ادبی خودشونو داخلش به اشتراک میذارن.
romanbook forum اینو جستجو کنی میاره لینک ممنوعه -
@Ariana-Ariana یه انجمنه کاربراش کار های نسبتا ادبی خودشونو داخلش به اشتراک میذارن.
romanbook forum اینو جستجو کنی میاره لینک ممنوعه@First
تبلیغ فرومِ غیر تو فروم؟
بدمت دست ناظم؟ -
@First
تبلیغ فرومِ غیر تو فروم؟
بدمت دست ناظم؟علیرضا تمدنی
مراپ اینا یوختو؟ -
Mo Xo
من یه بار دیگه میگم ببینید درست میگم یا نه؟
مثلا الان من شنبه این هفته اومدم شیمی و فیزیک و زیست خوندم و تست ها رو زوج و فرد کردم چون تعدادشون خیلی زیاده البته برای زیست و شیمی همه تست هاشو میزنم واسه ریاضی و فیزیک زوج و فرد میکنم
بعد جمعه این هفته میام از اول همه اون تست هارو میزنم؟ یا تست هایی که غلط زدم + تست های جدید؟
بعد تست های قلمچی روهم میزدین اخر هفته؟
دفترچه های قلمچی رو کی تست میزدین؟
بعد موقع تحلیل ازمون همه سوال هارو از اول حل میکردین؟Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Mo Xo
من یه بار دیگه میگم ببینید درست میگم یا نه؟
مثلا الان من شنبه این هفته اومدم شیمی و فیزیک و زیست خوندم و تست ها رو زوج و فرد کردم چون تعدادشون خیلی زیاده البته برای زیست و شیمی همه تست هاشو میزنم واسه ریاضی و فیزیک زوج و فرد میکنم
بعد جمعه این هفته میام از اول همه اون تست هارو میزنم؟ یا تست هایی که غلط زدم + تست های جدید؟مرور یک روزه امکانش نیست توی یک روز اندازه کل تستای هفته تست زد،منظورم مرور متن کتاب و نکاتی هست که در طول هفته نوشتین بود برای حلیاتی ها هم علاوه بر نکاتی که نوشتین ی چنتا تست حدودا ده تا که بنظرخودتون نکته دار و یا تست خوبی بودن نه الزاما تست سخت
بعد تست های قلمچی روهم میزدین اخر هفته؟منظورتون اگر مشایه پارسال هست بله اگر وقت اضافی میاوردم روز پنجشنبه قبل ازمون برای مرور مطالب خیلی خوب بودن
دفترچه های قلمچی رو کی تست میزدین؟کدوم دفترچه ها؟
بعد موقع تحلیل ازمون همه سوال هارو از اول حل میکردین؟عمومیا که ندارین،برای اختصاصی ها بله همه سوالات رو حل میکردم -
علیرضا تمدنی
مراپ اینا یوختو؟@First
همینه ک هست -
@First
همینه ک هستعلیرضا تمدنی
پرتغالیه بی تمدن -
Gharibe Gomnam
فک کنم دانشگاه های روزانه و تعهدی فرق دارن ،pouya hosein pour روزانه و تعهدی یک جا درس میخونن ولی فرقشون اینه روزانه بعد از فارغ التحصیلی ازادانه میتونن ادامه بدن برای تخصص و یا هر شهری که مبخان برن اما تعهدی ها مثل فرهنگیان موقع ثبت نام تعهد میدن بعد تخصیلی ۱۴سال در یک جای دور افتاده خدمت کنند یه چند سالم محدودن برای ادامه تحصیل
رتبه کمتری هم نسبت به روزانه میخاد -
romanbook forum اینو جستجو کنی میاره لینک ممنوعه@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
romanbook forum اینو جستجو کنی میاره لینک ممنوعهتشکر:)