هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
لطفا جواب بدید
Gharibe Gomnam اهاا ارهه
-
بمولا با سوالش یاد ژانر امگاورس افتادم....
-
Gharibe Gomnam اهاا ارهه
Michael Vey
وای خدااا
با این سوالاشون
من نمیدونستم بخندم یا اینجوریم بشم -
هعععی هوس امگاورس کردممم:|
-
Michael Vey
وای خدااا
با این سوالاشون
من نمیدونستم بخندم یا اینجوریم بشمGharibe Gomnam بخند دنیا دوروزه
-
هعععی هوس امگاورس کردممم:|
Michael Vey
یاد این جانورانی افتادم که خودشون نقش هردوتا والد رو ایفا میکنن -
Michael Vey
یاد این جانورانی افتادم که خودشون نقش هردوتا والد رو ایفا میکننGharibe Gomnam اتفاقا مردای امگا تو داستانای امگاورس اینطورین یجورایی
-
can u feel it?
-
can u feel it?
-
Ooh yea
-
Ooh..
-
Michael Vey در به نظر شما کدوم موسسه؟ گفته است:
مریم شرقی خب خب.. سطح سوالای گزینه دو در سطح کنکوره ن سخت تر ن اسون تر
بعد ثبت نام وقتی وارد اپش میشی با اینا رو به رو میشی%(#b33d02)[حل تمرین:] 35 تست از هر مبحث و درسی ک دوس داشتی.. تا گزینه رو بزنی جوابشو میگه. بدون زمان
%(#b33d02)[ساخت ازمون:] از هر درس و مبحثی خواستی میتونی برا خودت ی تعداد سوال با هر سطحی ک دوس داشتی انتخاب کنی و ازمون بدی
%(#b33d02)[رفع اشکال هوشمند:] با توجه ب غلطا و نزده هایی ک تو ازمونای خودت و خودش داری برات سوالای جدید یا همون غلطا و نزده هاتو میاره
%(#b33d02)[کارنامه های من:] کارنامه های ازموناته.. تحلیل خوب و پیامای مشاوره ای و نمودار پیشرفتت
%(#b33d02)[سوالات من:] سوالایی ک دوسشون داشتی و سر ازمون اونارو یجورایی سیو کردی اینجا هستن
%(#b33d02)[ازمون های گزینه دویی:] پیش ازمون های ازمونای اصلیشن
%(#b33d02)[ازمون های مدرسه:] در صورتی ک مدرسه براتون ثبت نام کرده باشه ازمونات اینجان
%(#b33d02)[ازمون های خودم:] ازمونایی ک خودت از خودت میگیری
%(#b33d02)[ازمون جامع گزینه دو:] ازمونای اصلی گزینه دوازمونا انلاینن ولی میتونی با نمایندگیت هماهنگ کنی و حضوری بدی.. ازمونای جامع و پیش شامل امکانات %(#6f02b3)[شک دارم]، %(#6f02b3)[جواب نمیدم]، %(#6f02b3)[حذف گزینه]، %(#6f02b3)[زمان باقی مانده] و %(#6f02b3)[زمان گذشته] و %(#6f02b3)[کرنومتر]، و دو دفترچه ای هست.
برا سال تحصیلی 1402 برا ما کنکوریا 20 تا ازمون داره قیمت 2 میلیون و 180 هزار تومن.
بالاخره باور کردم که دختری
چون گزینه دو دروع نمیگه -
کننن یو فییلل اییییت
کننن یو فیل ایتتتتتتتتت
اااااا یههههههه -
Michael Vey در به نظر شما کدوم موسسه؟ گفته است:
مریم شرقی خب خب.. سطح سوالای گزینه دو در سطح کنکوره ن سخت تر ن اسون تر
بعد ثبت نام وقتی وارد اپش میشی با اینا رو به رو میشی%(#b33d02)[حل تمرین:] 35 تست از هر مبحث و درسی ک دوس داشتی.. تا گزینه رو بزنی جوابشو میگه. بدون زمان
%(#b33d02)[ساخت ازمون:] از هر درس و مبحثی خواستی میتونی برا خودت ی تعداد سوال با هر سطحی ک دوس داشتی انتخاب کنی و ازمون بدی
%(#b33d02)[رفع اشکال هوشمند:] با توجه ب غلطا و نزده هایی ک تو ازمونای خودت و خودش داری برات سوالای جدید یا همون غلطا و نزده هاتو میاره
%(#b33d02)[کارنامه های من:] کارنامه های ازموناته.. تحلیل خوب و پیامای مشاوره ای و نمودار پیشرفتت
%(#b33d02)[سوالات من:] سوالایی ک دوسشون داشتی و سر ازمون اونارو یجورایی سیو کردی اینجا هستن
%(#b33d02)[ازمون های گزینه دویی:] پیش ازمون های ازمونای اصلیشن
%(#b33d02)[ازمون های مدرسه:] در صورتی ک مدرسه براتون ثبت نام کرده باشه ازمونات اینجان
%(#b33d02)[ازمون های خودم:] ازمونایی ک خودت از خودت میگیری
%(#b33d02)[ازمون جامع گزینه دو:] ازمونای اصلی گزینه دوازمونا انلاینن ولی میتونی با نمایندگیت هماهنگ کنی و حضوری بدی.. ازمونای جامع و پیش شامل امکانات %(#6f02b3)[شک دارم]، %(#6f02b3)[جواب نمیدم]، %(#6f02b3)[حذف گزینه]، %(#6f02b3)[زمان باقی مانده] و %(#6f02b3)[زمان گذشته] و %(#6f02b3)[کرنومتر]، و دو دفترچه ای هست.
برا سال تحصیلی 1402 برا ما کنکوریا 20 تا ازمون داره قیمت 2 میلیون و 180 هزار تومن.
بالاخره باور کردم که دختری
چون گزینه دو دروع نمیگه@farzam-yousefi جرررررررررر
-
سلامممم
-
@حامد-صباحی سلامم
بامرامم
شدی شبیه باااورام -
@salma-khajavi اونم خوبه
من شب ها با خانواده می رفتیم بالا بوم می خوابیدم زیر اسمون پر ستارهarthur morgan
وایچه رویایی
ولی حشره مشره هایکم اذیت میکنن