هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مهشید حسن زاده 0 نه خب ببین اینا هست ولی من ترجیح میدم تو لحظه خالی بشم تا پر غم بشم،،معمولا ناراحتی هام زیاد طول نمیکشه اغلبم دربارش با کسی حرف نمیزنم ولی تو تنهایی اون لحظه بودن خیلی بدتر از اینکه تو جمع غمتو بگی و اون لحظه کمکت کنن،برای همین میگم ادمای برونگرا خوبن!از بقیه میتونن تا حدی کمک بگیرن
اره.
romisa این حس و حال رو درک میکنن بیشتر افراد یعنی کشیدن،
بیشترم برا سواله چرا بعضیا که خودشون یک روزی تو این حال بودن طرف مقابل رو درک نمیکن! -
وقت خواب است و.....
روز وصل دوستداران یاد باد.......
یاد باد آن روزگاران یاد باد.......
کامم از تلخی غم چون زهر گشت.....
بانگ نوش شاد خواران یاد باد....
از من ایشان را هزاران یاد باد......
گرچه یاران فارغند از یاد من
از من ایشان هزاران یاد باد......
وشب بخیر...
-
@M-Shajarian
این که الان گذاشتم منظورته؟ -
romisa نباش
متاسف نباش
حس بدوهممون داریم,,توسالمی که غموحس میکنی,برای سلامتت متاسف نباش -
Sachli خب دیگهههه
ببین من یه نشانک ازت دارم ولی اصا نمیدونم توکی هستیاسم قدیمیت چی بود؟
مهشید حسن زاده 0 رقیه ام
نشانک چی؟ بسی کنجکاو گشتم -
@yasin-sheibak نمیدونم علمیشو
ولی زیادباب شده,,,مهشید حسن زاده 0 من بخوام بگم شخصیت مجازی با واقعیت متفاوته تو مجازی برونگرام راحت حرف میزنم اما واقعیت اوف هیچ کسی نمیتون حس و حالمو درک کنه و متوجه بشه!
-
مهشید حسن زاده 0 رقیه ام
نشانک چی؟ بسی کنجکاو گشتمSachli حله
هیچی یه پست قدیمی
-
romisa
اع چرا؟
من خوبم ممنون
چیزی شده؟! از من کمکی ساخته است؟! -
Sachli حله
هیچی یه پست قدیمی
مهشید حسن زاده 0 با تشکر
خب میگم چیه؟ -
@M-Shajarian در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دوست است که نیشتری میزند تا ورم غم باقی نماند........
کاش واقعیت اینطوری بود
-
romisa نباش
متاسف نباش
حس بدوهممون داریم,,توسالمی که غموحس میکنی,برای سلامتت متاسف نباشمهشید حسن زاده 0 می دونی فقط اینکه گاهی از کنترل خارج میشه یکم اذیت کنندس
وگرنه میتونم اکثرا بزنم ب بی خیالی و بخندم
شبا یهویی از دستم درمیره باید یه جایی حرف بزنم حتماو سیو مسیج و اینا هم جوابگو نی -
Sachli آفرین
خداروشکر️
منم خوبم خیلی ممنون
چه خبر -
مهشید حسن زاده 0 من بخوام بگم شخصیت مجازی با واقعیت متفاوته تو مجازی برونگرام راحت حرف میزنم اما واقعیت اوف هیچ کسی نمیتون حس و حالمو درک کنه و متوجه بشه!
@yasin-sheibak اوهوم,,,
میانگراها اونطورکه شنیدم گاهی برونگراهستن و تواون حالت ادمای پایه این ولی بعدش این برونگرایی تموم میشه و لازمه مدتی تو درونگرایی خودشون بمونن تا دوباره شارژ بشن,,,
امااینیکه گفتی فک نکنم دقیقا بشه گفت میانگرایی یانه
چون کلا تومجازی بعد یه مدت که ترس ناخوداگاه آدم میریزه و به اصطلاح یخش وامیشه همین تفاوت بین محازی و واقعیتش پیش میاد,,میدونی,,, -
@M-Shajarian در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دوست است که نیشتری میزند تا ورم غم باقی نماند........
کاش واقعیت اینطوری بود
-
مهشید حسن زاده 0 می دونی فقط اینکه گاهی از کنترل خارج میشه یکم اذیت کنندس
وگرنه میتونم اکثرا بزنم ب بی خیالی و بخندم
شبا یهویی از دستم درمیره باید یه جایی حرف بزنم حتماو سیو مسیج و اینا هم جوابگو نیromisa شاید چون شبهادلتنگی به مرحله هشدار میرسد!
رواله,,میفهمم,امم خودمم یوقتایی همینم میدونی؟میگیرم چی میگی,,, -
@yasin-sheibak اوهوم,,,
میانگراها اونطورکه شنیدم گاهی برونگراهستن و تواون حالت ادمای پایه این ولی بعدش این برونگرایی تموم میشه و لازمه مدتی تو درونگرایی خودشون بمونن تا دوباره شارژ بشن,,,
امااینیکه گفتی فک نکنم دقیقا بشه گفت میانگرایی یانه
چون کلا تومجازی بعد یه مدت که ترس ناخوداگاه آدم میریزه و به اصطلاح یخش وامیشه همین تفاوت بین محازی و واقعیتش پیش میاد,,میدونی,,,مهشید حسن زاده 0 من خوشم نمیاد با اشنا صحبت کنم اصلا خوشم نمیاد بر این باورم دردل هاتو یهو برخلافت استفاده میکنن ولی مجازی کاری نمیتونه بکنه،،ولی نمیدونم مجازی خوده واقعیم هستم یا تو واقعیت!