هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مبلبمبمیماکبیامایبمباییبت
-
4 تا 5 صبح 30 دقیقهههه
اخه چراحدود 1 سوم صبح الکی الکی من چه کار می کردم اون موقع
باید مدریتش کنم بدر جور زیاده
بعدم حیف اون تایم طلایی.حواسم باشه از این به بعد بهش که کار دستم میده می شد قشنگ فیلم فیزیک 1 ساعت رو دید رو دور تند.
بد کردی بد.
-
Farhan Honar عههههه پس نمتبلنمملبامیااتابیت؟
-
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نه دیگه این زیادهرویه
-
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نه دیگه این زیادهرویه
Farhan Honar ای بابا اتبتاتبیس...
-
4 تا 5 صبح 30 دقیقهههه
اخه چراحدود 1 سوم صبح الکی الکی من چه کار می کردم اون موقع
باید مدریتش کنم بدر جور زیاده
بعدم حیف اون تایم طلایی.حواسم باشه از این به بعد بهش که کار دستم میده می شد قشنگ فیلم فیزیک 1 ساعت رو دید رو دور تند.
بد کردی بد.
-
@Elham650
چرا؟ نمیشه که این طور سعی کن هر طور شده داخل روزت بخندی حتی اگر شرایط خیلی بد باشه خنده نشد لبخند
ناراحت شدم خوندمش. و البته از اینکه خندیدی خوشحال اما بخند شده به خاطر خوشحالی ادما ا -
@Elham650
چرا؟ نمیشه که این طور سعی کن هر طور شده داخل روزت بخندی حتی اگر شرایط خیلی بد باشه خنده نشد لبخند
ناراحت شدم خوندمش. و البته از اینکه خندیدی خوشحال اما بخند شده به خاطر خوشحالی ادما ا -
حکایتهای فیهمافیه رو خیلی دوست دارم.
بچه به مادرش میگه توی تاریکی سیاهیِ دیومانندی میبینم و میترسم. مادرش میگه نترس، هروقت دیدی به سمتش حملهور شو و میبینی که خیاله.
بچه به مادرش میگه خب اگر مادرِ اون سیاهی هم بهش همین حرف رو زده بود چی؟ :)) -
Farhan Honar ای بابا اتبتاتبیس...
Michael Vey بهتره تو همون فاز ناتینگ برای گفتن بمونیم
-
@jahad-128 خیلی خوبه که بررسی میکنی ببینی کجا وقتت هدر رفته ولی حواست باشه اصلاحش کنی
و بعدش حسرت زمان از دست رفته رو نخوری که نمیذاره به بقیه درس برسی@Elham650
اره باید دستم باشه این هفته باید حواسم جمع کنیم که بدونم چی بچه یه یک جورایی هفته ای که قرار مسیر هفته های بعد رو نشونم بدم تایم های مدرسه میزان فشردگی درسااا بدونم چه روزایی زمان بیشتر دارم و...
یکیشم همین خوابمه که فهمیدم نیاز به خواب رفتن ظهر ندارم فقط نیاز به استراحت دارم چون اگر بخوام بخوام خواب احتمالی که به سمت عمیق شدن بره زیاده ولی تایممم میره.
-
تو فیلم «I origins» یه دیالوگی هست که میگه:
«باور دارم خیلی وقته همو میشناسیم؛شاید از وقتی big bang اتفاق افتاد و دنیا شکل گرفت، احتمالاً اتمهای تو و من چندین میلیارد سال باهم برخورد داشتن! وقتی دیدمت اتمهای من، اتمهای تو رو میشناختن...»
و چقدر قشنگه! من فکر کنم همهی ما با آدمای صمیمی زندگیمون قبل از به وجود اومدن زمین برخورد داشتیم -
Michael Vey بهتره تو همون فاز ناتینگ برای گفتن بمونیم
Farhan Honar اوریتینگ بیتوین اس دیگ فینیش شد
-
فقط خواستم یادآوری کنم که عنصرهای بدنتون تو ستارهها درست شده و راه زیادی رو از ابرنواخترها تا اینجا طی کرده، یه مغز فوقالعاده دارید که تقریبا صد میلیارد نورون داره؛ و یه قلب کیمیا دارید که روزی ۲ هزار گالن خون رو بهتنهایی پمپاژ میکنه تا شما زندگی کنید.
خودتون رو دست کم نگيريد -
Farhan Honar اوریتینگ بیتوین اس دیگ فینیش شد
Michael Vey عههه . وای ، خیلی آپْسِت شدم
-
@Elham650
اره باید دستم باشه این هفته باید حواسم جمع کنیم که بدونم چی بچه یه یک جورایی هفته ای که قرار مسیر هفته های بعد رو نشونم بدم تایم های مدرسه میزان فشردگی درسااا بدونم چه روزایی زمان بیشتر دارم و...
یکیشم همین خوابمه که فهمیدم نیاز به خواب رفتن ظهر ندارم فقط نیاز به استراحت دارم چون اگر بخوام بخوام خواب احتمالی که به سمت عمیق شدن بره زیاده ولی تایممم میره.
-
اگه قرار بود که نتونی انجامش بدی، اصلا خدا توی این مسیر قرارت نمیداد.
پس نا امید نشو و ادامه بده...