هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
amir ahmadi ساچ عه واااو
چقدر دست نیافتنیییی
وبتایحقوینقوقحثنثجسکزحسوبحثنث....
چاکی عزیز و خوشگلم
نکشیمون پسرmaryam111 بله دست نیافتنی ام
-
Kosar A003 شکر
ماز میدم فعلا
تو چطوری0-0ftm
خداروشکر رواله پس
️
منم خوبم قربونت ولیع🥴 -
0-0ftm
خداروشکر رواله پس
️
منم خوبم قربونت ولیع🥴Kosar A003 خداروشکر
ولی؟؟ -
maryam111 بله دست نیافتنی ام
amir ahmadi تو همون چاکی هستی؟
-
0-0ftm
خداروشکر رواله پس
️
منم خوبم قربونت ولیع🥴Kosar A003
️اون روز دوستم اومده انجمن پروفتو دیده
️عرر میزد سر پروفت
-
️خـدایـا
صفحه ای دیگـر از
️عمرمان ورق خورد
روز را در پنـاهت
️بـه شـب رسـانـدیـم
پـروردگـارا
️شب را بر همـه عزیزانمان
سرشـار از آرامـش بفـرما
️و در پناهت حافظشان بـاش
شبتون_در_پناه_امن_الهی
-
maryam111 ممنوون.الان من وازه های عربی رو دو ماهه دیگه تمووم میکنم ولی میخووام تست نزنم بعد قواعد بخوونم همزمان با قواعد خوندن تست ترجمه و قواعد رو هم بزنم اینطوریی هم خووبه بنظرتوون.چون تست ترجمه باز باید قوواعد بلد باشی
moohamad bahrami نه اتفاقا ترجمه نباید حتما قواعد بلد باشی
با تکنیک های تست زنی ترجمه رو راحت راحت حتی بدون اینکه لغات و قواعد رو بلد باشین میزنین
آقای علیمرادی همین تکنیک ترجمه رو اجرا میکنن رو تستای ترجمه میتونید ببینید فیلماشون رو
ترجمه رو هرشب هم که زدید عیب نداره .. شده شبی ۱۰ تست یا ۵ تست.. مهم اینه با اون تکنیکه راه بیفتین
قواعد رو هم من اینجوری کار میکردم که اول از درسنامه میخوندم نکته هاشو، بعدش از آسون به سخت تستا رو میزدم
وقتی یک قاعده رو با همه قوانینش خوب یاد میگرفتم میرفتم قاعده بعدی و ممکنه این پروسه تا یک ماه طول بکشه ولی ارزشش رو داره چون بعدش کامل یاد گرفتین قواعد عربی رو
سوالای درسی رو هم تو تاپیک های درسی بپرسید -
Kosar A003 خداروشکر
ولی؟؟0-0ftm ولی نمیدونم
️
چرا عر میزد بچه🥺 -
0-0ftm ولی نمیدونم
️
چرا عر میزد بچه🥺Kosar A003
️
عکس تهیونگ گذاشتی -
amir ahmadi فدا.اون کتابی که اقای فلاح معرفی کرد الان تا دوو ماهه دیگه ووازهه تموم میکنم ولی تست نزنم ولی بعدش فیلمای قواعد و که دیدم همزمان تست های ترجمه رو هم بزنم مال اون کتاب بعد اتمام وازهه ها همشون و دیدن قواعد
moohamad bahrami ممد درست تایپ کن دیگه اِ
ببین نیاز نیست برا تست ترجمه حتما کل لغات رو خونده باشی
روزی دوروزی 10 تا 5 تا تست ترجمه رو بزن ترجیحا از حالت معمولشون بزن که عربی میده و 4 تا فارسی
بعد فلاح هم لغات رو برا این میخواد که از جلسه 12ش شروع میکنه به متن حل کردن -
maryam111
دقیقا
اع این جمله رو دقیقا ی پیچ گفته بود
گفت اکسپلورت رو که باز میکنی عکس ی قصر گذاشتن زیرش کپشن زده در آینده نزدیک میخرمت
ی بنز میباخ گذاشته نوشته میخرمت اگه موافقی میخری ی لایک بزن بنویس خدایا شکرت که میخرمش اینا
این اومده مسخره میکرد میگفت اینا روزی ده تا قرص میندازن بالا فقط خودکشی نکنن81Sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111
دقیقا
گفت اکسپلورت رو که باز میکنی عکس ی قصر گذاشتن زیرش کپشن زده در آینده نزدیک میخرمت
ی بنز میباخ گذاشته نوشته میخرمت اگه موافقی میخری ی لایک بزن بنویس خدایا شکرت که میخرمش اینا
این اومده مسخره میکرد میگفت اینا روزی ده تا قرص میندازن بالا فقط خودکشی نکنناینا همونایی هستن که یه زمانی اس ام اس میدادن که اگر این پیام رو به ده نفر نفرستی خدا کورت میکنه ابوالفضل میزنه به کمرت و فلان
-
moohamad bahrami نه اتفاقا ترجمه نباید حتما قواعد بلد باشی
با تکنیک های تست زنی ترجمه رو راحت راحت حتی بدون اینکه لغات و قواعد رو بلد باشین میزنین
آقای علیمرادی همین تکنیک ترجمه رو اجرا میکنن رو تستای ترجمه میتونید ببینید فیلماشون رو
ترجمه رو هرشب هم که زدید عیب نداره .. شده شبی ۱۰ تست یا ۵ تست.. مهم اینه با اون تکنیکه راه بیفتین
قواعد رو هم من اینجوری کار میکردم که اول از درسنامه میخوندم نکته هاشو، بعدش از آسون به سخت تستا رو میزدم
وقتی یک قاعده رو با همه قوانینش خوب یاد میگرفتم میرفتم قاعده بعدی و ممکنه این پروسه تا یک ماه طول بکشه ولی ارزشش رو داره چون بعدش کامل یاد گرفتین قواعد عربی رو
سوالای درسی رو هم تو تاپیک های درسی بپرسیدmaryam111 ممنوونم
-
Kosar A003
️
عکس تهیونگ گذاشتی0-0ftm عار ولی بخاطر تهیونگ نزاشتمش
بخاطر کت شلواره
کت شلواررر
ته خیلی خفنه تو کت شلوار
دخترا و پسرا تو کت شلوار جذابن="| -
amir ahmadi تو همون چاکی هستی؟
Parsa Amini نه چاکی رفیقمه
چاکیسالدوا
-
@سجاد-ذوالفقاری
خییلی ممنون! -
خودت ارمی نیسی رفیخت ارمیه
️
-
@سجاد-ذوالفقاری دیگه چی؟
خو برو تو اعلانات -
81Sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111
دقیقا
این اومده مسخره میکرد میگفت اینا روزی ده تا قرص میندازن بالا فقط خودکشی نکنناینا همونایی هستن که یه زمانی اس ام اس میدادن که اگر این پیام رو به ده نفر نفرستی خدا کورت میکنه ابوالفضل میزنه به کمرت و فلان
-
Parsa Amini نه چاکی رفیقمه
چاکیسالدوا
amir ahmadi
چاکی خیلی خوبه رعال فن هست فک کنم از معدود فوتبالی های انجمن