هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
غلط گیر تو دستم ترکید!نو هم بود یه ماهه گرفتم
قدیما #جنسایرانی فقط کیفیتش پایینتر بود جدیداً آبشن انفجار هم اضافه کردن
عجیبتر اینکه با صابون و الکل و هیچی پاک نشد. لامصب مگه تورو از چی ساختن که توی قطبی و ناقطبی و هیچی حل نمیشی. هرچی شیمی تو عمرمون خوندیم بردی زیر سوال
بعد خشک شدنش کیسه برداشتم یه ساعته به روش فیزیکی دارم پاکش می کنم. یه جوری پوست دستم قرمز شده سلولهای پوششی سنگفرشی لایهی اپی درمم باید ۳ هفته میتوز بدن تا لایه های از دست رفته برگرده.
کف دستم راحتتر بود ... پشت دستم و مخصوصاً لای انگشتا هنوز مونده. هیشکی هم خونه نیست رفتن جمعه بازار! کسی ایده بهتری نداره؟ -
عجیبتر اینکه با صابون و الکل و هیچی پاک نشد. لامصب مگه تورو از چی ساختن که توی قطبی و ناقطبی و هیچی حل نمیشی. هرچی شیمی تو عمرمون خوندیم بردی زیر سوال
بعد خشک شدنش کیسه برداشتم یه ساعته به روش فیزیکی دارم پاکش می کنم. یه جوری پوست دستم قرمز شده سلولهای پوششی سنگفرشی لایهی اپی درمم باید ۳ هفته میتوز بدن تا لایه های از دست رفته برگرده.
کف دستم راحتتر بود ... پشت دستم و مخصوصاً لای انگشتا هنوز مونده. هیشکی هم خونه نیست رفتن جمعه بازار! کسی ایده بهتری نداره؟ -
یا نتیاج میاد سایت باز نمیکنه، یا نتایج نمیاد سایت باز نمیکنه...
-
ای خداااااا
-
تولد یک سالگی تنها دختر داییم رو فروختم به نتایج قلمچی
لعنت بهت قلمچی
-
Sharllot
به ذهنم رسیده بود ولی نه لا موجود
دیگه کیسه همون نقش خط کشو داره ... روش فیزیکیه ولی دستم کنده شد بخدا. نگرانم اینقدر کیسه بکشم یه جایی دستم تموم شه -
خدایی چرا اومدم قلمچی ثبت نام کردم؟
-
اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اهورا آفرین
درس میخونی یا نه ؟
️
تخریب بود یا احوال پرسی؟
-
کف دستم راحتتر بود ... پشت دستم و مخصوصاً لای انگشتا هنوز مونده. هیشکی هم خونه نیست رفتن جمعه بازار! کسی ایده بهتری نداره؟@Amin-Forouzan
روش نزده بود حلال در چی؟
بعضا یا در ابند یا استون و روغن معلم شیمیون داشت میگفت بهمون
-
کف دستم راحتتر بود ... پشت دستم و مخصوصاً لای انگشتا هنوز مونده. هیشکی هم خونه نیست رفتن جمعه بازار! کسی ایده بهتری نداره؟@Amin-Forouzan
ازین اسپری ها که میزند به موهاشون ندارید؟
هیمنا مه پسرا می زنند که بالا وایسه
اونا هم پاک کننده خوبیند
-
@Amin-Forouzan
روش نزده بود حلال در چی؟
بعضا یا در ابند یا استون و روغن معلم شیمیون داشت میگفت بهمون
@jahad-128 وای گفتی معلم شیمی یاد معلم خودمون افتادم، دکترای شیمی تجزیه دانشگاه تهران داره
کلا تاحالا ۴ جلسه باهاش داشتیم، اوربیتال درس داد، دوقطبی القایی درس داد، ساختار چند بعدی عسل و کربن تترا کلرید درس داد، الکرتونگاتیویته و الکتروپوزاتیویته رو که تعیین میکنه چرا یه ترمیب قطبی هست رو هم درس داد، ph و poh هم درس دادهیچکدومش هم تو آزمون نبود
هیچکدوم تو کتاب هم نبود