هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@N-n-good
واقعا من ایندم رو تو ایران خیلی روشن تر میبینم
البته بستگی به تجربیات و زندگی و روان فرد داره که چجوری ایندش رو میبینه@Farzam-Yousefi اره همینطوره
نظر منم همینه -
هرکسی ی جوره دیگه اگه همه شبیه هم باشیم عجیبع
-
_Biliifti_ فضای مجازی همینه دیگه
آدمایی با عقاید مختلف با خودت میبینی
طبیعیه اهداف ما باهم فرق کنه@haniehno درواقع نه فقط مجازی
درواقعیت هم افرادی رو میبینیم که اهدافشون فرق داره -
در مرحله چهارم، مسافران به خوبی کار می کنند. زبان دیگر آن مبارزه سابق نیست. ارز دیگر ناآشنا نیست. آنها می دانند که چه چیزی را انتظار دارند و چگونه به آنچه می خواهند برسند. و درست در این زمان یک اتفاق عجیب رخ می دهد. آنها نسبت به زمانی که برای اولین بار وارد شدند، شروع به احساس بیگانگی می کنند. اگرچه زندگی آسان تر شده است و آنها به خوبی با آن کنار می آیند، زود رنج می شوند. برخی افسرده می شوند. چیزی که زمانی در کشور جدید هیجان انگیز و جالب می دانستند، اکنون آزاردهنده یا نفرت انگیز است. آنها دیگر نمی خواهند بیرون بروند و محیط جدید خود را کشف کنند.
به درون خود عقب نشینی می کنند. آنها علائم کلاسیک شوک فرهنگی را تجربه می کنند.اینا رو تو یه مقاله خوندم جالب بود
این مرحله 4-5 مهاجرت -
چقدر این ادم خوب سخنرانی میکنه
شارژ گوشیم کمه دلم نمیاد گوش ندم
-
@jahad-128
حدس میزنم کیو میگی
-
در مرحله چهارم، مسافران به خوبی کار می کنند. زبان دیگر آن مبارزه سابق نیست. ارز دیگر ناآشنا نیست. آنها می دانند که چه چیزی را انتظار دارند و چگونه به آنچه می خواهند برسند. و درست در این زمان یک اتفاق عجیب رخ می دهد. آنها نسبت به زمانی که برای اولین بار وارد شدند، شروع به احساس بیگانگی می کنند. اگرچه زندگی آسان تر شده است و آنها به خوبی با آن کنار می آیند، زود رنج می شوند. برخی افسرده می شوند. چیزی که زمانی در کشور جدید هیجان انگیز و جالب می دانستند، اکنون آزاردهنده یا نفرت انگیز است. آنها دیگر نمی خواهند بیرون بروند و محیط جدید خود را کشف کنند.
به درون خود عقب نشینی می کنند. آنها علائم کلاسیک شوک فرهنگی را تجربه می کنند.اینا رو تو یه مقاله خوندم جالب بود
این مرحله 4-5 مهاجرت@Farzam-Yousefi
جالب بود
-
خیلی خوبه که حرفامو بهش زدم
-
@N-n-good
کی؟
ای کلک
-
@امیرمسعود-جعفری
گوشه عکس پایین بنزما رو قبل از گرفتنِ توپ طلا درحالی که خوشحاله نشون میده
و خب چند وقت پیش گرفت
عکس بالا همین روند پایین رو برا فدریکو داره
رو بازیش تضیمینی نمیکنم نفر بعدی اون باشه
صرفا این اصولی که من چیدم یحتمل نفر بعدی برا توپ طلا فدریکوست_Biliifti_ زیدان کشفش کرد آنجلوتی شکوفاش کرد
عالیه این بشر حرکتایی که وسط و راست زمین انجام میده و گل های که میزنم و پاس گل های که ارسال میکنه همه عالین -
حالا دیگه خیلی راحت میتونم بگم به تخم مرغ
-
راحت شدم
-
16 درصد
مرگش نزدیکه️
-
@jahad-128
استاد ر؟
اول فامیلیشونو گفتم -
@N-n-good
یس