هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@m-hmt
من یهویی فشار زیاد باشه روم حس میکنم میرم طرفش مگر عذاب وجدان و فکر مامانم جلوشو بگیره
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-hmt
من یهویی فشار زیاد باشه روم حس میکنم میرم طرفش مگر عذاب وجدان و فکر مامانم جلوشو بگیره
دوز نفرین ها باید افزایش پیدا کنه
موتورو دادن? -
تاحالا تو عمرم انقد از کارکردن خوشم نیومده بود که از سربازی به سمت کار فرار کنم :|
-
آسِمان آبی
ممنونم
به خوبی تو (؛ای بارون میباره اینجا.. بارون ها..
اونجام همینطوریه؟_F_SSU_
آی خوش بحالت : )
نه اینجا فعلا بارون ک خبری نیست -
برای همین تهران رو ندوس
-
تو برا یه پروسه ی اعصاب خورد کن فقط نیاز به یه شارژر خرابِ سیستم داری،که با هر نفس اشتباهی کشیدن قابلیت اینو داره بهت بفهمونه زندگی چقدر میتونه مزخرف و اعصاب خورد کن باشه
_Biliifti_ من یه لپ تاپ داشتم خرد شده بود از پشت باد میخورد بهش باد پنکه یا کولر یا کسی بهش برخورد میکرد محکم بسته میشه یا از عقب کنده میشه باید یه چیزی میذاشتم پشتش بعد یهدیی فنش صدای بلندی میدادکه قطع نمیشد مگه اینکه چند بار بزنی روش زود شارژ خالی میکرد من ۴ سال باهاش همین مدلی کار کردم
یه روزی انقدر اعصابم خرد بود گریه کردم به پاش بعد همه چیزش کامل سوخت
-
_MILAD_ چرا مگه فشارو کم میکنه؟
انقد دودش غلیظه که حس میکنم فشار اضافه کنه
ای جان خوبه عذاب وجدانه هستا -
@m-hmt
دوز نفرین ها باید افزایش پیدا کنه
موتورو دادن?_Biliifti_
مارو اذیت نکنید ما خسته ایم
-
_Biliifti_
_Biliifti_
_Biliifti_ گولشو نخوری ها
-
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@First چرا گلبت شکسته؟ مگه مرده؟ :****>
اره دیروز
@First چی:|
-
_Biliifti_ من یه لپ تاپ داشتم خرد شده بود از پشت باد میخورد بهش باد پنکه یا کولر یا کسی بهش برخورد میکرد محکم بسته میشه یا از عقب کنده میشه باید یه چیزی میذاشتم پشتش بعد یهدیی فنش صدای بلندی میدادکه قطع نمیشد مگه اینکه چند بار بزنی روش زود شارژ خالی میکرد من ۴ سال باهاش همین مدلی کار کردم
یه روزی انقدر اعصابم خرد بود گریه کردم به پاش بعد همه چیزش کامل سوخت
_MILAD_
یعنی به نظرت میشه یه روز بشینی پا ایپد جدیدت بسوزه؟!
.
قابلیت خوبی برا رو مخ رفتن داره -
Mo Xo کلی وقت گذروندیم و از بهترین لحظات زندگی ام بود.............. خندیدیم ... در اتاق رو بستیم و محبوس گشتم و..... پوشک هم شده 6 دلار....... اولین کسی که بود این حد از تسلط تو زیست ازش دیده بودم.... جدا شگفت انگیز .........خدانگهدارت باشه
@Soniaaa و آخرش دیگه میرم ....... جایگزین بیابید برای ما که کشتار تان متوقف نشود....... شما به قدری مستعد قبولی هستین که من مطمئنم دی ماه خلاص میشین از بند کنکور....................
@Hamid-s حمید جان زحمت دادم بهت خیلییییی....... بهترینی تو......... مهربون و یاریگر .......وقت زیادی برا کمک بهم گذاشتی و فراموش نمیکنم هرگز..........
@Hamed-s و اما حامد عزیز که وقتی اجراهات رو میشنوم، مثل همیشه دلم بهار میشه ............ مخصوصا یکی از اجراهات که چند ماه پیش بود و واقعا بهترین بود......
@Allen-Gamer سعید جان خوشحال شدم از این که شناختمت! طرقبه هان؟ یادم نمیره یه روز میام اونجا پیدات میکنم......
@Rahman-Atafat اقا رحمان عزیز منتظرم ها بیای شهر ما بریم گردش و...
@Farzam-Yousefi اینطوری پیش بری به هدفت میرسی ..... بی نظیری
@haniehno چندین بار زحمت دادم بهتون..... ببخشید واقعا......
روزگاران بسیار جدایی های بسیار دیدم.............
جدایی از این محفل نیز آسان نباشد.........
بدرخشید همگی......... -
از من به شما نصیحت هروقت خواستید حرفی بزنید یه دور از دید طرف مقابل و اطرافیان از دور چند بار بخونید جملههاتون رو ...
خیلی چیزا رو عوض میکنهmaryam111
صحیح
به قول قدیمیا
آدم عاقل عقلش جلوتر از زبونش راه میره
ولی آدم جاهل برعکسه
یعنی اول حرف میزنم بعد فکر میکنه که حرفش سنجیده بوده یانه
ولی آدم عاقل اول فکر میکنه بعد حرف میزنه -
_Biliifti_
_MILAD_
میلاد ! تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود با من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايت و در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟
میلاد !
اكنون آمده ام تا دستهايت را به پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك میلاد شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو...
رو بنر سبز رنگ سیدی -
_Biliifti_
خانوم در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Biliifti_
اگه قول بدی هیچ جوره از تصمیم اتیش زدنش کوتاهی نکنی قول میدم همچنان به روند حرص دادنم ادامه بدم
-
z Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@N-n-good نه نیست
زشت دروغه وقتی بفهمن که ورودی بهمنی و همرو علامت زدی
درسته
مرسی
کاش میشد یجا توضیح بدم براشون -
_Biliifti_
اگه قول بدی هیچ جوره از تصمیم اتیش زدنش کوتاهی نکنی قول میدم همچنان به روند حرص دادنم ادامه بدم
_Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Biliifti_
من آخر سر آتیشش میزنم خیالت راحت
-
_Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Biliifti_
من آخر سر آتیشش میزنم خیالت راحت
خانوم
قدر دان وجودت در این راستا هستیم همگی -
تاحالا تو عمرم انقد از کارکردن خوشم نیومده بود که از سربازی به سمت کار فرار کنم :|
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مثل جذابیت ایدههای موقع کنکور
-
Mo Xo کلی وقت گذروندیم و از بهترین لحظات زندگی ام بود.............. خندیدیم ... در اتاق رو بستیم و محبوس گشتم و..... پوشک هم شده 6 دلار....... اولین کسی که بود این حد از تسلط تو زیست ازش دیده بودم.... جدا شگفت انگیز .........خدانگهدارت باشه
@Soniaaa و آخرش دیگه میرم ....... جایگزین بیابید برای ما که کشتار تان متوقف نشود....... شما به قدری مستعد قبولی هستین که من مطمئنم دی ماه خلاص میشین از بند کنکور....................
@Hamid-s حمید جان زحمت دادم بهت خیلییییی....... بهترینی تو......... مهربون و یاریگر .......وقت زیادی برا کمک بهم گذاشتی و فراموش نمیکنم هرگز..........
@Hamed-s و اما حامد عزیز که وقتی اجراهات رو میشنوم، مثل همیشه دلم بهار میشه ............ مخصوصا یکی از اجراهات که چند ماه پیش بود و واقعا بهترین بود......
@Allen-Gamer سعید جان خوشحال شدم از این که شناختمت! طرقبه هان؟ یادم نمیره یه روز میام اونجا پیدات میکنم......
@Rahman-Atafat اقا رحمان عزیز منتظرم ها بیای شهر ما بریم گردش و...
@Farzam-Yousefi اینطوری پیش بری به هدفت میرسی ..... بی نظیری
@haniehno چندین بار زحمت دادم بهتون..... ببخشید واقعا......
روزگاران بسیار جدایی های بسیار دیدم.............
جدایی از این محفل نیز آسان نباشد.........
بدرخشید همگی.........@M-Shajarian
خواهش میکنم ، زحمتی نیست بازم کمکی از دستم بر بیاد مطمئنا دریغ نمیکنم
خیلی خوبه که تصمیم گرفتین تا کنکور اینجا نیاین ( البته اگه بهش عمل هم کنین فوق العاده میشه)
امیدوارم چند ماه دیگه بیاین اینجا منشنمون کنین و خبر خوب قبولیتون رو بدین