هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Elham650
اهان -
بابابزرگ من هر وقت حرص میخوره میگه الله اکبر یا میگه پناه بر خدا
فک کنم باهاش نسبت فامیلی داری
-
Mo Xo کلی وقت گذروندیم و از بهترین لحظات زندگی ام بود.............. خندیدیم ... در اتاق رو بستیم و محبوس گشتم و..... پوشک هم شده 6 دلار....... اولین کسی که بود این حد از تسلط تو زیست ازش دیده بودم.... جدا شگفت انگیز .........خدانگهدارت باشه
@Soniaaa و آخرش دیگه میرم ....... جایگزین بیابید برای ما که کشتار تان متوقف نشود....... شما به قدری مستعد قبولی هستین که من مطمئنم دی ماه خلاص میشین از بند کنکور....................
@Hamid-s حمید جان زحمت دادم بهت خیلییییی....... بهترینی تو......... مهربون و یاریگر .......وقت زیادی برا کمک بهم گذاشتی و فراموش نمیکنم هرگز..........
@Hamed-s و اما حامد عزیز که وقتی اجراهات رو میشنوم، مثل همیشه دلم بهار میشه ............ مخصوصا یکی از اجراهات که چند ماه پیش بود و واقعا بهترین بود......
@Allen-Gamer سعید جان خوشحال شدم از این که شناختمت! طرقبه هان؟ یادم نمیره یه روز میام اونجا پیدات میکنم......
@Rahman-Atafat اقا رحمان عزیز منتظرم ها بیای شهر ما بریم گردش و...
@Farzam-Yousefi اینطوری پیش بری به هدفت میرسی ..... بی نظیری
@haniehno چندین بار زحمت دادم بهتون..... ببخشید واقعا......
روزگاران بسیار جدایی های بسیار دیدم.............
جدایی از این محفل نیز آسان نباشد.........
بدرخشید همگی.........@M-Shajarian
فرهاد جان این که از آلاخونه تا کنکور جدا شی ، تصمیمیه که بیشتر ما کنکوری های 402 باید بلاخره یه روز بگیریم ؛ خیلی خوبه که تو این شجاعت رو داشتی و زودتر این کارو کردی. انشالله تاپیک بعدیت وقتی باشه که داری رتبه تو انجمن میگیو ممنون بخاطر اینکه این مدت توی خوبی ها و بدی ها کنارم بودی
پ.ن : بعد کنکور طرقبه بستنی مهمون من
-
نمیخوام در به در پیچ و خم این جاده شم…
واسه آتیش همه یه هیزمِ آماده شم!
یا یه موجود کم و خالی پر افاده شم!
https://dls.music-fa.com/tagdl/downloads/Reza Sadeghi - Vaysa Donya (320).mp3 -
بابابزرگ من هر وقت حرص میخوره میگه الله اکبر یا میگه پناه بر خدا
فک کنم باهاش نسبت فامیلی داری
-
با اختلاف زیاددد یکی از بهترین تصویر هایی که واقعا حالم رو خوب میکنه همین پروفایل الانمه!!
حس ارامش میده به ادم -
چرا شما ها ناراحت میشید؟!
من اخلاقم اینکه از چت لفت بدم یا آن فالو کنم
بعد از یه مدت هم دوباره فالو میکنم
یا حتی به همتون هم گفتم اگر کاری دارید چت بزنید
این ترک چت روم به معنای این نیست که نمیخوام باهاتون حرف بزنم
صرفا بخاطر اینکه نمیخوام چت رومی بمونه
همین..... -
@Farzam-Yousefi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
هعی زندگی نازنین...بقیشم هم خوب نیست نمیگم!
-
همیشه خاطراتی که زنده هستن ادمو زنده نمیکنه،اما تو اون حالی که ادمو نگه میداره،تو اون حس وحال قدیم نگه میداره شاید بگیره اتیش بزنه ادمو تا ته بسوزی
ولی در کل خوبه،