هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnam
چرا عصبانی فقط حرفتو تایید کردم@Soniaaa
عصبانی نیستم -
@Soniaaa
عصبانی نیستمGharibe Gomnam
مشخصهچیزی شده؟
-
کاش دلخوشیها بسیار بود و جادوی احساسات و عشق، میان تمام آدمها جریان داشت و هیچکس غمگین نبود.
کاش بیدغدغه میخندیدیم و بیمنت میبخشیدیم و بیفکر میخوابیدیم و غرق در آرامش و اشتیاق، بیدار میشدیم...
کاش مشکلات، اندک بود و رنجها محدود بود و نگرانیها در سطحیترین لایههای احساسات آدمی اتفاق میافتاد.
کاش اتفاقات خوبی میافتاد و خبرهای خوبی میرسید و شادیِ بیاندازهای را جشن میگرفتیم.
طوفان
-
Gharibe Gomnam
مشخصهچیزی شده؟
@Soniaaa
نه خوبم
کلاس ریاضی بودم برگشتنی داشتم میرفتم قلمچی پاسخنامه رو بگیرم حس کردم یکی پشتمه از سر کوچه اش تا خود قلمچی یه ۱۰۰ متر ۵۰ متر راهه
بعد دیدم هی طرف داره از پشت نزدیک تر میشه هیچ بعد فهمیدم نفس های یک مرده
حالا سرعتمو تندتر کردم فقط ۳۰ متر با قلمچی فاصله داشتم تقریبا شروع کردم ایت الکرسی خوندن بعد هی تودلم میگفتم خدایا الان من نمیخوام بمیرم
بعد از کنارم رد شد منم رفتم تو قلمچی
اینم یه خاطره از امروز گفتم بدونی عصبانی نیستم
این چند روزه خیلی فشار روم بود شاید واسه همونه که فکرمیکنی عصبی ام حالا بگم چرا بود یانه -
@Soniaaa
نه خوبم
کلاس ریاضی بودم برگشتنی داشتم میرفتم قلمچی پاسخنامه رو بگیرم حس کردم یکی پشتمه از سر کوچه اش تا خود قلمچی یه ۱۰۰ متر ۵۰ متر راهه
بعد دیدم هی طرف داره از پشت نزدیک تر میشه هیچ بعد فهمیدم نفس های یک مرده
حالا سرعتمو تندتر کردم فقط ۳۰ متر با قلمچی فاصله داشتم تقریبا شروع کردم ایت الکرسی خوندن بعد هی تودلم میگفتم خدایا الان من نمیخوام بمیرم
بعد از کنارم رد شد منم رفتم تو قلمچی
اینم یه خاطره از امروز گفتم بدونی عصبانی نیستم
این چند روزه خیلی فشار روم بود شاید واسه همونه که فکرمیکنی عصبی ام حالا بگم چرا بود یانهGharibe Gomnam
باشه آروم باش
تصور میکنم اینارو داری رودررو تعریف میکنی روده بر میشم -
Gharibe Gomnam
باشه آروم باش
تصور میکنم اینارو داری رودررو تعریف میکنی روده بر میشم@Soniaaa
الان اگه دوستام بودن از خنده روده بر میشدن
بعد حالا ببین -
Michael Vey اصن گیرایی عالیی
maryam111 یا خدا
-
تا حرف باقلوا شد مدیر رفت
بیا خانم @M-an
خودم شیرینی میدم
آخرین پیام هام قبل اخراج شدنم🥲
قبل اخراج یه خبر بدی با دوستام خدافظی کنم🥲@Cadillac حرفای آخرتو بزن
دیگه نفسای آخره -
@Zahra-Hamrang
می خواستم یک تشکر کنم ازتون بابت زمانی که می زارید و مطالب مورد نیاز رو برامون می زارید خیلی ممنون
️
jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-Hamrang
می خواستم یک تشکر کنم ازتون بابت زمانی که می زارید و مطالب مورد نیاز رو برامون می زارید خیلی ممنون
️
خواهش میکنم عزیزم
خیلی خوشحالم که براتون مفید بوده -
Gharibe Gomnam
باشه آروم باش
تصور میکنم اینارو داری رودررو تعریف میکنی روده بر میشم@Soniaaa
این چند روزه که مادرم نبود درس خودم به کنار درس خواهرمم بود بعد مادربزرگم ناهار درست میکرد من شام
تا ساعت ۹ هم مشغول درس خواهرم بودم
تا ساعت ۱:۳۰ هم خودم بیدار بودم
حالا ببین امروز اینجوری شد من فقط منتظر بودم نزدیک بشه پامو بیارم بالا یه حرکت بزنم تو صورتش فرار کنم سمت قلمچی
بعد تودلم داشتم میگفتم اگر چاقو داشته باشه چی باید برگردی سمتش اصلا وضعیتی بودا -
@Zahra-Hamrang
️
jahad_121
سرمو بزنم تو دیوار جهاد۱۲۸؟؟؟ -
jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-Hamrang
️
خواهش میکنم عزیزم
خیلی خوشحالم که براتون مفید بوده@Zahra-Hamrang
میگم زهرا تو تجربه های خودتو میگی؟ -
@Zahra-Hamrang
میگم زهرا تو تجربه های خودتو میگی؟Gharibe Gomnam تجریه های خودم و چیزایی که از مشاورا و کتاب ها و بقیه یاد گرفتم
-
@Zahra-Hamrang
میگم زهرا تو تجربه های خودتو میگی؟Gharibe Gomnam راستی چه خبرا؟
چطوری؟ -
هعییییییی
-
هعیییییییییییییییی ترین