هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
باااباااااااا
تروخدااا بذارر یه ذره بخونمم
تروخدااااااااعصابم خرابههه
چرا درک نمیکنیی
فردا خودت بهم گیر میدی ...
-
fatemeh8181
کار خونه نیست پرونده نویسی واسه کارای خودشه -
@سجاد-ذوالفقاری پوف
از برنامت شاید عقب بمونی اگه میتونی انجام بده تایم جبرانی بزار
پشت کنکوری سختیش اینه همه ب بازی میگرنت البته این جمله برا خودم بودکاراش طولانی مثلا 5 دقیقه یک بار
اخه میگم وقت استراحت انجام میدم بهش بر میخوره :///اصن دلیل پشت موندن هم خودش بوده نمیگم خودم تنبلی نکردم هاا ولی یه دلیلش خودش بوده
-
کاراش طولانی مثلا 5 دقیقه یک بار
اخه میگم وقت استراحت انجام میدم بهش بر میخوره :///اصن دلیل پشت موندن هم خودش بوده نمیگم خودم تنبلی نکردم هاا ولی یه دلیلش خودش بوده
@سجاد-ذوالفقاری مجبوری تحمل کنی
-
@سجاد-ذوالفقاری انجام بدین کنکور برا همیشه هست اما پدر نه...
قدر بدونین یه روزی دلتون میخواد فقط باشه و نذار درس بخونین...
فقط باشه و گیر بده..
فقط باشه بسه...@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
قدر بدونین یه روزی دلتون میخواد فقط باشه و نذار درس بخونین...اره انجام میدم همیشه
ولی وقتی میبینه دوباره شکست خوردم بدتر حالش خراب میشه
واقعا موندم باید چیکر کنم :///
-
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
قدر بدونین یه روزی دلتون میخواد فقط باشه و نذار درس بخونین...اره انجام میدم همیشه
ولی وقتی میبینه دوباره شکست خوردم بدتر حالش خراب میشه
واقعا موندم باید چیکر کنم :///
-
81Sobhan نه
ببین چارت پرستارای بیمارستان رو بخوام بگم اینطوریه
پرستار(تو بخش کار میکنه میتونه کارشناسی یا ارشد باشه)
سرپرستار(مسئول بخشه و شیفت های پرستارا دستشه و هر اتفاقی تو بخش بیفته مسئولیتش با اونه.. معمولا ارشد داره ولی میتونه کارشناسی باشه که سابقه کارش بالاست)
بالاتر از این سوپروایزر هست
سوپروایرز بالینی داریم(تو شیفت ها میاد)
سوپروایزر آموزشی داریم(مسئول آموزش پرسنله و فقط صبح ها میاد و تو بیمارستان های آموزشی مسئول کارآموزها و کارورزها هم هست)
بعد کل بیمارستان دوتا مدیر داره
یکی مدیر بخش اداری
یکی مدیر خدمات پرستاری یا مترون(مسئولیت تمامی پرسنل بیمارستان مثل پرستار و خدمات و بهیار و غیره رو بعهده داره اینکه چه بخشی نیرو کم داره چه بخشی زیاد و از این مدل کارها... کارانه و حقوق رو هم مترون رد میکنه)
حالا مترون میتونه کارشناسی باشه که سابقه کار بالا و قدرت مدیریت خوبی داره میتونه ارشد باشه میتونه دکترا باشه
کلا تو همه رده های پرستاری مدرک ملاک خاصی نیست مهم اینه که قدرت مدیریت و سابقه کار داشته باشی هرچی مدرکت بالاتر باشه امتیازت برای انتخاب شدن بعنوان سرپرستار سوپروایزر و مترون بیشتره ولی چیزی که من دیدم تو بیمارستان اینه که به قدرت و علم بالای فرد بیشتر نگاه میکنن تا مدرک -
@سجاد-ذوالفقاری چقدر خوب
خب تایم جبرانی بذارید مثلا از تایم استراحتتون برای خوندن بذارید میدونم سخته ولی بهرحال موفقیت با این چیزاست که شیرین میشه -
@roghayeh-eftekhari
تایمای استراحتم 15 دقیقه ای ولی کارا حدودا 3 یا 4 ساعت وقت میگیره (کارا با فاصله های کوتاه میاد اصن نمیشه درس خوند) -
@roghayeh-eftekhari
تایمای استراحتم 15 دقیقه ای ولی کارا حدودا 3 یا 4 ساعت وقت میگیره (کارا با فاصله های کوتاه میاد اصن نمیشه درس خوند) -
@سجاد-ذوالفقاری اهوم میفهمم
نمیدونم والا مثلا اگه یه شب نخوابید خیلی کسل میشید؟
من معمولا وقت کم میارم شب بیدار میمونم ولی خب خیلی کسل نمیشم اگه شماهم همینطورهستید که از شب استفاده کنید -
@roghayeh-eftekhari
اره شب بیدار میمونم ولی خوب خوابم نمیتونم کمتر از 6 ساعت در روز باشه سردرد میگیرم
-
@سجاد-ذوالفقاری آره درک میکنم
ان شاءالله که درست میشه
من که منتظر خبر قبولیتون هستم(با رتبه تک رقمی فوقش دو رقمی دعامم جزء این نیست که رتبه خوبی بیارید) ایندفعه دیگه شکست نمیخورید نگران نباشید -
Sharllot
خیلی سبز رو گرفتم خیلی خوبهاون 4 + 16 رو هم دیدم یه قسمتشو خوب بود
به نظرت همشو یه جا ببینم ؟
یا درکنار درس به درس خوندن ذره ذره ؟
پ.ن: اونجای که استیکرارو گفتی اوردی خودت فعالیت داری؟
@سجاد-ذوالفقاری
ترجمه رو ببین تموم کن
بقیه رو با آزمونا پیش ببر .. چون تموم کنی مثلا وسط اسفند یادت میره حالا دوباره میخوای ببینی دوباه کاری میشه و اتلاف وقت!
اونجا خیلییی کم
اگ کار واجبی چیزی باشهفقط اکانتمو زدم چون بدون اکانت محدودیت داره
پاتوقمون اینجایه اول و آخر