هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
واااقعا عجب جلسه ای بود:>>>>>>>>Michael Vey من ی لحظه شوکه شدم اقا ثابتیو ببین
-
Michael Vey من ی لحظه شوکه شدم اقا ثابتیو ببین
Alireza Mousavi اره حال خوب کن بود واقا این جلسه
-
واااقعا عجب جلسه ای بود:>>>>>>>>Michael Vey عه آقا ثابتی
-
یعنی ۵ تا دفترچه؟
هر درس یه پاسخنامه و یه دفترچه -
واااقعا عجب جلسه ای بود:>>>>>>>>Michael Vey آقا ثابتی کلا زیاد تو کلیپای مختلف دیده شده
️
️
تو فیلمای آقای چیذری هم میومد پارسال -
Alireza Mousavi اره حال خوب کن بود واقا این جلسه
Michael Vey من ۶پاشدم شروع کنم چشمم خورد دیدم ۹۱شده ۹۴ نشستم اول اونارو دیدم کلی کیف کردم
-
Michael Vey آقا ثابتی کلا زیاد تو کلیپای مختلف دیده شده
️
️
تو فیلمای آقای چیذری هم میومد پارسالSeyed sadegh Razavi حیف عمومیامون حذف شد وگرنه منم میخواستم راه ابریشم عمومیو بخرم:*>
-
@Venus655 سوالا که احتمال خیلی زیاد مثه پارسال لو میره،نتو قطع میکنن که نتونن نشرش بدن
-
Seyed sadegh Razavi حیف عمومیامون حذف شد وگرنه منم میخواستم راه ابریشم عمومیو بخرم:*>
Michael Vey آره انصافا
-
Michael Vey من ۶پاشدم شروع کنم چشمم خورد دیدم ۹۱شده ۹۴ نشستم اول اونارو دیدم کلی کیف کردم
Alireza Mousavi اره واقا بعد این همه ماه فیلمای مشاوره ای خیلی خوبی بودن. حالا تکلیف یکم مشخص تر شد هرچن کاش زودتر میفرستادن ولی بدد نیس
-
Seyed sadegh Razavi حیف عمومیامون حذف شد وگرنه منم میخواستم راه ابریشم عمومیو بخرم:*>
Michael Vey عمومی های ابریشم هم خوب بودن
زبانش رو داشتم خیلی عالی بود
دینی هم که با آقای رضایی بقا بود شنیدم خیلی عالی بوده -
نمی دونم یه نفر چطور میتونه انقدر خودخواه باشه که حق هم سن و سال هاش که روزی ۱۳،۱۴ ساعت درس خوندن مهمونی نرفتن و..ضایع کنه
از این آدم نمیشه توقع داشت که یه پزشک ، دندونپزشک یا پرستار خوب بشه
چون آدم خودخواهیه و بقیه براش مهم نیستن.... -
@Venus655 اگ پوششمونو رعایت میکردیم کار ب اینجاها نمیکشید
-
Michael Vey عمومی های ابریشم هم خوب بودن
زبانش رو داشتم خیلی عالی بود
دینی هم که با آقای رضایی بقا بود شنیدم خیلی عالی بودهSeyed sadegh Razavi اره باو من خودم خییلی پیگیرش بودم و نمونه فیلماشو دیدم. گفتم ک میخواستم بخرم تا اینکه گفتن حذفه
-
@Venus655 سوالا که احتمال خیلی زیاد مثه پارسال لو میره،نتو قطع میکنن که نتونن نشرش بدن
Seyed sadegh Razavi
بنظرم" خدایی" بهتر از این بود -
نمی دونم یه نفر چطور میتونه انقدر خودخواه باشه که حق هم سن و سال هاش که روزی ۱۳،۱۴ ساعت درس خوندن مهمونی نرفتن و..ضایع کنه
از این آدم نمیشه توقع داشت که یه پزشک ، دندونپزشک یا پرستار خوب بشه
چون آدم خودخواهیه و بقیه براش مهم نیستن....@Venus655 ب راحتی عزیز جان ب راحتی
-
@Venus655 ب راحتی عزیز جان ب راحتی
Michael Vey بالاخره عاقبتش رو می بینه
دنیا نتیجه کارش رو بهش پس میده
ولی خب حق ضایع شده بقیه بهشون برنمی گرده...